Natasza pisze:pamiętaj by zawsze zaglądać im w twarze- zawsze patrzę
Natasza pisze:śpię ok 5 godzin na dobę![]()
gdy miałam pewne sytuacje za dnia , to w nocy mój strach jednak dawał się czasami we znaki
spałam przy zapalonej lampce
a później przypominałam sobie , że moja prababcia spała także przy zapalonej lampce i najczęściej kładła się ok 4 nad ranem
miała ogromne ku temu powody - jak ona to znosiła to ja nie wiem
wolałabym pójść na chodnik się wyspać byle z daleka
p.s.
spojrz im w twarz , musimy mieć pewność , że to ci sami
Natasza pisze:p.s.
spojrz im w twarz , musimy mieć pewność , że to ci sami
danut pisze:A czy zauważacie w tym wszystkim pewną prawidłowość, związaną z tym, że ma się cudze źródło, lub go nie ma wcale, bo tworzą go tylko mary, postacie bez twarzy, bez geometrycznych kształtów( choć takie jest prawo natury)? Ja ją dostrzegam, bo z naszą pomocą tworzy się rzeczywistość, rzeczywistość z wyboru, przez układanie w pewien logiczny sposób tego co ją ma wypełniać, wyboru z innych rzeczywistości, gdzie zapisano składowe owych zdarzeń. Jeśli ja biorę w tym udział to czuję, że w takich zjawiskach jak choćby OOBE łączę się z tym co do mnie należy, tym co zapisało moje istnienie w danej przestrzeni, co tworzy mój osobisty scenariusz. Jeśli zaś w tych zjawiskach pojawia się uprowadzanie, pojawia się wymuszanie i strach to znaczy, że coś innego niż to nasze źródło na nas oddziałuje. Może należałoby zadać sobie pytanie - czym to jest, zanim się tym zachwycać?
Natasza pisze:jesli człowiek mówi, że czuł się ,, lajtowo,, po czymś co stawia włosy dęba to wg mnie uczestniczył w śnie, a nie w doświadczeniu
albo nie wie o czym inna osoba mówi
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość