Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: blackbitch » 02 gru 2015, 06:51

Nie podoba mi się to wcale ! Boicie się ze Natasza rzuci na was klątwę ? Kim jest ze nie może odpowiadać na proste pytania ? Ona może oceniać ludzi a jest nietykalna? W takim razie proszę usunąć jej post ze strony 24 bo dla mnie jest tendencyjny i obraźliwy w kierunku danut np. ! Co za zwyczaje dziwne ? Jak można się na takie coś godzić ? Co było nie tak w moim poście ? To że odpisał mi pewnie jakaś głupotę Mirek której nawet nie zdarzylam odczytać ? Założyła post to można chyba się jej o coś zapytać czy nie można ?moderacja: proszę nie obrażać forumowiczów
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać – takie jest prawo...
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: Natasza » 02 gru 2015, 07:54

blackBitch hmmm na ogólnym nosisz sztandar danut niczym jej paź, a powiedziałaś jej ile maili prywatnych wysłałaś do MNIE i co napisałaś w nich?

hehehehe pytałaś w poście który moderator usunął co widzę przy tobie? no myślę , że to danut już powinna ci odpowiedzieć w tym momencie- ale te sprawy prosze załatwiać sobie w innym miejscu

[moderacja: proszę nie obrażać innych forumowiczów]
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: blackbitch » 02 gru 2015, 08:00

Co ja do ciebie wysłałam ? Co ty gadasz ? Poza tym zdałam ci pytania nie odpowiedziałaś !? To ty wysłałaś ze będziesz się modlic za mnie hehhe . Nikt ci nie śmieci zakładasz post to spodziewaj się odpowiedzi . Dlaczego napadasz na Danut ? Nie my dwie tylko jest nas więcej nie piszemy tu przez was wiesz o tym . Nie jatrz i nie wymyslaj! A skończ atakować danut ! Kto coś promuje ? Weź się otrzasnij kobieto . [moderacja: proszę nie obrażać forumowiczów] mogę cię skrytykować tak jak w prywatnych postach ! Mam do tego prawo żeby pisać w twoim temacie
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać – takie jest prawo...
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: Natasza » 02 gru 2015, 08:14

blackbitch pisze:Co ja do ciebie wysłałam ? Co ty gadasz ? Poza tym zdałam ci pytania nie odpowiedziałaś !? To ty wysłałaś ze będziesz się modlic za mnie hehhe . Nikt ci nie śmieci zakładasz post to spodziewaj się odpowiedzi . Dlaczego napadasz na Danut ? Nie my dwie tylko jest nas więcej nie piszemy tu przez was wiesz o tym . Nie jatrz i nie wymyslaj! A skończ atakować danut ! Kto coś promuje ? Weź się otrzasnij kobieto . [moderacja: proszę nie obrażać forumowiczów] mogę cię skrytykować tak jak w prywatnych postach ! Mam do tego prawo żeby pisać w twoim temacie

czytasz siebie? czy widzisz pod jakim wpływem negatywnych emocji piszesz? przeczytaj jeszcze raz swój chaos myślowy
hmm nie pamiętasz co wysłałaś i to jako pierwsza ? - mam w skrzynce wszystkie twoje maile :D

słabą masz pamięć, ale ważne, że zapamiętałaś najważniejsze zdanie ode mnie , ŻE BĘDĘ SIĘ ZA CIEBIE MODLIĆ wiem, że źle na ciebie działa modlitwa tak się czasami zdarza , że może działać niemal jak żrąca ciecz, ale spokojnie , dasz radę i pokonasz zło, uwierz mi , nie z takimi bytami miałam do czynienie

p.s. ,, nie my dwie tylko jest nas więcej ,, - ależ tak wiem, że jest was więcej , przecież parę postów wstecz pisałam , że za Demonologiem podążają złe byty niczym ślepcy, ujadają za szatą Demonologa, ale ten szczek przeradza się w charkot, bełkot, bo niski byt wie , że czas jest krótki...- niczym mnie nie zaskoczycie, nihil novi
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: blackbitch » 02 gru 2015, 08:40

Ok Natasza módl się rób co chcesz co masz do nas powiedz ? Nie mam chaosu myśliwego to spieszę się poprostu a pisać bym mogła do rana i dyskutować ale nie mam czasu na to . Pisałam do ciebie bo napisałaś mi ze nie jestem zła . Odkąd się tu pojawiłam ja i danut są ataki ? Co masz do nas no powiedz ? Czemu myślisz ze chodzi o promocję książki po co takie rzeczy mówisz ? Nie idę za nikim ślepo bardziej zgadzam się z Danut niż z tobą . Napisałam do ciebie bo stwierdzilas ze będziesz nas ignorować bo jesteśmy inne niż ty ? Inaczej myślimy ? Nie musimy się zgodzić ze sobą ale nie broń nikomu komentować twoich postów ! Uważam temat za zamknięty a myślę że należą się danut przeprosiny z twojej strony . Mnie to tam nie szkodzi co piszesz nie robi żadnego wrażenia . Za błędy przepraszam ale spieszę się bo znowu czepiacie się przecinkow . I tak idzie to do usunięcia wiec trudno . Za co darzy nas nienawiścią ? Bo mamy inne zdanie ? Jak możesz tak traktować danut ? Gdzie promuje swoją książkę ? Gdzie namawia do zakupu ? Odpowiedz co ci się w niej i we mnie nie podoba ?
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: Natasza » 02 gru 2015, 08:55

wszystkie swoje pytania zostaw podmieniając jedynie osoby ,, danut i siebie ,, zamień na ,, Nataszę ,, i wtedy sama w spokoju odpowiedz sobie na postawione SAMEJ SOBIE pytania i znajdziesz odpowiedź

tak jak ci napisałam- NIE JESTEŚ ZŁA , na pewno wyjdziesz z problemu jaki cię dotyka, pomodlę się za ciebie , bo chcę ci pomóc, bo jesteś w głębi serca dobrym człowiekiem, ale uwolnij się spod wpływów innych, będzie wszystko znowu w normie, zaufaj sobie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: blackbitch » 02 gru 2015, 10:48

Ale czy ja cie atakuje czy danut cie atakuje ? Dziwi mnie tylko to dlaczego ciągle walczysz z Danut a nie masz racji . Módl się za mnie jak UWAŻASZ ze to dobre dla mnie :) nie oceniaj poprostu . Czytam co piszesz nie myśl że nie . Chcesz żebym się nie odzywala? Mogę komentować twoje posty ? Ten akurat jest typowo nie na temat i zostanie usunięty napewno . Nie jestem pod niczym wpływem uwierz mi .
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: Mirek » 02 gru 2015, 12:09

blackbitch pisze:Czemu myślisz ze chodzi o promocję książki po co takie rzeczy mówisz ? Nie idę za nikim ślepo bardziej zgadzam się z Danut niż z tobą . Napisałam do ciebie bo stwierdziłaś ze będziesz nas ignorować bo jesteśmy inne niż ty ?
I wszystko jasne :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: blackbitch » 02 gru 2015, 12:11

Wszystko jest jasne prócz ciebie MIRKU !
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: Natasza » 02 gru 2015, 13:50

o kontaktach

w kontaktach z istotami duchowymi niezwykle ważny jest poziom empatii, ale kontrolowanej w pełni i jednoczesne zachowanie asertywności

trzeba nauczyć się odróżniać z czym i kim mamy do czynienie;

same duchy w większości przypadków kiedy przez ,, chwilę ,, są w pobliżu swoich ziemskich miejsc - mają bardzo lekką , delikatną energię, odczuwasz je bardzo eterycznie , lekko i one z łatwością odchodzą , zawsze przypominają mi lekkość listka

niestety duchy , które zostają na dłużej zaczynają męczyć siebie i innych , a ich energia z czasem staje sie bardzo ciężka , odczuwasz ją po przekroczeniu danego progu i już wiesz nawet gdzie jest zlokalizowana- najczęściej uciekają w kąt i przeważnie mają jeden rewir choć potrafią przemieszczać się poza obręb danej lokalizacji np. domu, wcale wtedy nie przybierają form ludzkiej postaci, wręcz przeciwnie - stanowią chmurę energii - bezkształtna rozmazana masa, jak ktoś mówi ,, widziałem ducha,, to jeśli była to forma upostaciowiona to miał ,, farta,, bo zazwyczaj jest zupełnie przeciwnie
czasami też ta masa energii zbiera się w malutką eteryczną kulkę przypominającą motyla machającego skrzydłami - jeśli ktoś miał taką możliwość zobaczenia tej formy na własne oczy ( nie przez aparat foto) to chętnie wysłucham i porównać będziemy mogli doświadczenia( są pewne szczegóły , które można zobaczyć jedynie na własne oczy, nie przez aparat)

komunikowanie się to druga sprawa- duchy nie są rozmowne, najczęściej komunikują się jednym zdaniem , bądź słowami, najbardziej jednak preferują pokazywanie całych obrazów zdarzeń ; czasami przez taką małomówność werbalną stają się nieco dziwnie odbierane jako osoby obce mimo tego samego wyglądu jak za życia
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm