Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 21:13

dlatego przekazują mi z taką łatwością informacje mające mieć miejsce, wspominałam już , że mam je max 120 dniowym wyprzedzeniem, przekazywanie mi ich z dłuższym dystansem nie miałoby sensu, bo mogłabym np zapomnieć, najczęściej jest to kilka dni - do miesiąca
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 02 maja 2016, 21:15

OneNight pisze:A więc my też zawsze będziemy trójwymiarowi?

Twoje prawdziwe Ja, to Duch a w nim Dusza, która jest wielowymiarowa.
To tylko Twoje ciało ogranicza Cię do odczuwania tylko tej rzeczywistości.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 21:26

dodam tylko od siebie, że nie osiągniemy tego co Oni posiadają czyli możliwość wielowymiarowego istnienia - czytaj przemieszczania się miedzy wymiarami , materializowaniem w tym swiecie na wlasne zyczenie o innych różnicach można tylko spekulować, te co podałam sa na podstawie moich obserwacji
dlatego człowiek , który umiera nie może zmartwychwstać - to jest niemozliwe i nigdy nie będzie- tak uwazam, jak jest inaczej chetnie posłucham

dlatego : ONI nigdy nie byli ludźmi, nigdy w naszym pojmowaniu
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 02 maja 2016, 21:29

Jak to nie można przeskakiwać między wymiarami? Można, ale to tymczasowe i tylko w odbiorze 3D. Nasze kino nie oferuje odbioru na wyższych wymiarach :)

Chyba się domyślasz w jaki sposób :D
Ostatnio zmieniony 02 maja 2016, 21:33 przez OneNight, łącznie zmieniany 3 razy
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: soldado » 02 maja 2016, 21:31

Natasza pisze:dodam tylko od siebie, że nie osiągniemy tego co Oni posiadają czyli możliwość wielowymiarowego istnienia - czytaj przemieszczania się miedzy wymiarami , materializowaniem w tym swiecie na wlasne zyczenie o innych różnicach można tylko spekulować, te co podałam sa na podstawie moich obserwacji
dlatego człowiek , który umiera nie może zmartwychwstać - to jest niemozliwe i nigdy nie będzie- tak uwazam, jak jest inaczej chetnie posłucham

dlatego : ONI nigdy nie byli ludźmi, nigdy w naszym pojmowaniu

Czym bardziej rozwinięta duchowo Dusza, tym większe możliwości, w tym większy dostęp do wymiarów.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 21:40

to strasznie trudne i raczej drzwi są otwierane niczym granica strzeżona przez...STRAŻNIKÓW

wiem, że jednym z warunków w ogóle bycia przez NICH zauważonym jest uczucie/ emanacja/ miłość
i nie chodzi o to, że zdyskwalifikuje nas jakaś tam frustracja dnia codziennego, nikt nie patrzy na takie ,, pierdoły,, bo nie ma tam małostkowości
chodzi o prawdę naszej duszy, o te prawdziwą podstawę, i te uczynki malutkie odrobinki, szczere do bólu, nie dla zysku
i niewazne czy bedziesz pochodził z Chin, Antarktydy, czyś wierzący czy nie , i jakiego boga reprezentacyjną koszulkę nosisz, im to do niczego nie jest potrzebne
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 02 maja 2016, 21:43

To nie strażnicy są przeszkodą, ale Twoje umiejętności poruszania się, które są intuicyjne.

Nataszo, zapomniałaś też o odwadze, bo kto normalny pisałby wszystkim, że widział ufo? Ja na ich miejscu nie marnowałbym czasu na kogoś, kto zabrałby sekrety do grobu.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 22:04

OneNight pisze:To nie strażnicy są przeszkodą, ale Twoje umiejętności poruszania się, które są intuicyjne.

odważne twierdzenie , zwłaszcza , że bez pokrycia, wnioski bez doświadczenia, da się ??? da !!!!! :lol:

Nataszo, zapomniałaś też o odwadze, bo kto normalny pisałby wszystkim, że widział ufo? Ja na ich miejscu nie marnowałbym czasu na kogoś, kto zabrałby sekrety do grobu.

faktycznie normalny nie, ale odważny i pewny swego z pewnością, tchórz raczej pomyśli tak jak ty w pierwszej kolejności o własnej wartości jak będzie wystawiona na działanie języków, ciętych ripost , a odważny , pewny siebie wiesz co robi? jest ponadto wszystko , zwłaszcza , że jego wiedza jest jego orężem :mrgreen: wiem, wiem, ale pozwól , że moje publiczne obnażanie zakończę na zostaniu w bikini - najlepiej brazylijskim jakie lubię nosić na plaży i nie tylko
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 02 maja 2016, 22:09

Twoje bikini mnie nie obchodzi.

Chyba nie sądzisz, że wysuwam wnioski bez doświadczeń.

Jak już wspominałem - jeśli się coś nie zgadza z Twoimi poglądami, to odrazu bez pokrycia. Kto tu jest skostniały?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 22:16

powtórzę :czytaj, ignoruj rób co chcesz masz wolny wybór

pytasz - gdy mówię, zaprzeczasz

dlatego właśnie nie ujawniłam wszystkiego bo jak pisałam NIE MA TO NAJMNIEJSZEGO SENSU , nie zmieni niczego
a doprowadziłoby to nie jednego do ... do czego?

tyle wystarczy
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm