Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: OneNight » 22 kwie 2016, 19:50

Skoro coś stwierdzasz, to daj jasny
dowód, że wiesz o co chodzi.

Podróż w przeszłość - paradoksy.
Wyjątek to tylko odtworzenie
przeszłości niczym film.

Przepowiadanie przyszłości - brak
wolnej woli, los rządzi człowiekiem
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 22 kwie 2016, 20:06

Przepowiednie przyszłości ma to do siebie, że w znaczny sposób możemy na przyszłość wpływać w teraźniejszości. Jeżeli np. jasnowidz miał katastroficzną wizję, że coś się wydarzy, to nie oznacza jeszcze, że w 100% tak będzie.
Jeżeli potraktujemy taką wizję poważnie i zaczniemy od razu pracować nad tym aby się nie spełniła w teraźniejszości, to się ona zmieni lub w ogóle nie spełni. Dlatego trzeba unikać ludzi, którzy uważają się za jasnowidzów i mówią iż ich wizje spełniają się w 100%. Szczególnie polecam unikania czarnowidzów.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Natasza » 23 kwie 2016, 08:24

dokładnie Mirku, dodam , że ludzie o negatywnej energii wydając swoje słowa, gesty, zachowania są niczym pasożytniczy byt - zarzucają sieć na inne osoby i tworzą wirus wpływający na osobę/osoby wchodzące z nimi w interakcję; ich złe emocje wpływają i przenikają niemal w pole egzystencji innej osoby, należy natychmiastowo się odciąć od takiej osoby

osoby, które przejdą z tak niską energią na drugą stronę wcale nie zamieniają się nagle w cudowny uzdrowicielski sposób w anioły, one ugruntowują się jeszcze bardziej i stamtąd manipulują żyjącymi w fizycznym skafandrze istotami ludzkimi

szukamy piekielnych bytów, wyimaginowanych stworków, a one są pod naszym nosem - tak było od czasu gdy pojawił się człowiek i jego wcielone czyny, aż po dzień dzisiejszy, zmieniły się tylko trendy modowe ; przyszłe byty demoniczne są na całym świecie, te zdegenerowane jednostki, jedne bardziej manifestujące swoją naturę, inne nieco cichsze, nikogo nawet nie szturchną palcem

świat jest niesamowity, rzeczywistość i tryby w jakich ludzie są osadzeni tak zwapniły postrzeganie, że Ci , którzy to wiedzą przecierają oczy ze zdumienia jak łatwo jest kontrolować tą przestrzenią i dosłownie każdym, choćby nie wiem jak był oczytany i wykształcony
Kalina fajnie to ujęła tę ślepotę - mamy tyle rozrywek, że nasz wzrok zakryła mgła , powiem KATARAKTA

mam cudowne doświadczenia , z którymi chcę się podzielić - w każdej chwili gdy wspinam się i mam przeszkodę wyciąga ktoś do mnie dłoń by podciągnąć mnie i bym mogła wejść wyżej, gdy patrzę kim ta osoba jest widzę żyjącego anioła stróża - realną istotę ; ja podaję moją dłoń kolejnej istocie, a ta poda swoją dłoń następnej, te osoby wspierają i mają wsparcie - to jedno z najpiękniejszych doświadczeń i dowód , że faktycznie tak miało być jak zostało przekazane, i żadna z tych osób nie zostanie sama :P
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Arronax » 23 kwie 2016, 13:45

Wcale nie musisz stad odchodzic Nataszo. Mozesz zostac ...
Nie boje sie przyznac ze z filmu Mirka i z Twoich slow wiele jeszcze nie pojmuje. Trudno, nie cofne sie.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: soldado » 23 kwie 2016, 16:57

Natasza pisze:ok. 1240 wypowiedzi w tym temacie, krzyżowane pytaniami, próbą słownego pejczingu tego co piszę , ale i tak refleksje spisałam w części na tyle wystarczającej by kilka osób zastanowiło się nad tematem, a dosłownie JEDNA osoba zrozumiała całość tego co chciałam przekazać słowami i nie mam cienia wątpliwości, że wykorzysta to doskonale w swojej przyszłości :P

inna osoba medium ( to bardzo ogólne określenie osoby mającej kontakt nie tylko z duchami ale z Istotami nigdy nie będącymi ludźmi zrodzonymi na Ziemi) - jedyne , inaczej powiem JEDYNE !!!! na tym forum jest w podobnej sytuacji do mojej i to co jej się przydarza będzie trwało do końca - bo cel tej drogi jest ogromny, nie będzie łatwo

doświadczenie -hm , jesli ktoś nic po nim nie czuje to czym to doświadczenie było?
jeśli go nie rozumie i nic z niego nie płynie to czym ono było?

doświadczenie może być incydentalne i być przypadkowym zetknięciem z ,, nieznanym zjawiskiem,,
jeśli ono trwa od dnia Twoich urodzin i mijają dekady a ono trwa ukazując tylko nowe niezwykłe dla ludzkiej percepcji zjawiska - nie wyjaśnione w żadnej mądrości dzisiejszej cywilizacji , a do tego rozwija Ciebie , pomaga Tobie a Ty pomagasz Innym w pełnym nie jakimś trywialnym ,wyświechtanym przekonaniu, ale prawdziwym mierzalnym i oczywistym dla osób , istot którym tę pomoc niesiesz - to nie masz cienia wątpliwości, że jesteś wspierany przez Istoty z którymi masz kontakt

te wszystkie fajerwerki , które akurat mnie spotykają są po części moim postawionym warunkiem - bo jestem typem Tomasza - muszę widzieć, muszę słyszeć, muszę mieć świadków , muszę mieć spełnione , urzeczywistnione w życiu przekazane mi informacje; odzieram do kości każde zjawisko, analizuję je z nauką
mnie nie przekonuję ,, przeświadczenie,, , chcę mieć dowody dla siebie

kiedy to medium pisało jeszcze na samym początku w tym temacie , że Oni przekazali mu , że w połowie jestem Ich było to jedno z całej serii zdań dokładnie mi odwzorowanych wcześniej zanim tu weszłam

to ja powiem też coś Tobie - masz tak samo , ale zapewne już to wiesz od dawna
analiza danych, doświadczanie, postrzeganie oczami - sondowanie życia, ewolucja - to taka oczywistość, teraz, a zrozumienie zajęło mi trochę lat poszukiwań
jednak dostałam wiadomość na pytanie dlaczego???????? dlaczego muszę widzieć te rzeczy, odczuwać je fizycznie ?
i ta biologia.... to , że inni zauważają już coś w Twojej fizyczności... metabolizm, zegar, czas, heh no tak musiałam mieć dowód
i pamięć wracająca niczym migawki od dnia Twoich urodzin

ja Ich widziałam, nie raz, nie dwa, widziałam na żywo co mogą robić, manewrują czasem jak chcą
wiedzą o ludziach tych , którzy zatrzymują ludzi po drugiej stronie , wiedzą o wszystkim...

Swój wyczuwa zawsze swego :)

To tak jakbyś była przez Nich naznaczona, a osoby wrażliwe, zawsze to odbiorą... odbiorą wszystko to co jest z Tobą związane.

Na tym forum jest kilka osób, które mają zdolności mediumiczne.
Jednak albo się boją, albo nie chcą z różnych względów praktycznie podejść do tematu.
W temacie o zdolnościach medium założonym przez juniperus piszą o sobie...
Być może pomagają pisząc na pw. ale mało te osoby są widoczne pisząc bezpośrednio w tematach, w których trzeba napisać konkretnie co się odbiera i trzeba konkretnie coś przekazać innej osobie...
Muszę przyznać, że tym osobom się nie dziwię, bo sam wielokrotnie też tak samo jak Ty byłem niewiernym dla siebie Tomaszem i wszystko odrzucałem, negowałem i sprawdzałem...
Jednak ogromna ilość sprawdzalnych przekazów utwierdziła mnie w tym co nieraz robię.
Mimo wszystko trochę trzeba odwagi i uwierzenia w siebie i zrozumienia faktu, że każde medium nie jest nigdy same. :)

PS.

Mogą dowolnie zmienić czas, mogą sprawić, ze czas zatrzyma się w miejscu, albo zacznie biec inaczej...
Mogą wydzielić dany obszar, w którym czas będzie inaczej płynął, mogą wydzielić dany obszar, z rzeczywistości, w której jesteśmy - to tak jakby postawić na jakimś obszarze odwróconą szklankę. Nikt nie będzie mógł do tego obszaru się przedostać, ani nikt nie będzie mógł z tego obszaru wyjść.
Dodatkowo wszystko w tym obszarze będzie inne.
Modyfikacja pamięci, wgrywanie i wymazywanie z pamięci różnych wydarzeń.
Wykorzystywanie telepatii jako formy komunikacji i teleportacji - zamiana materii w energię i energię w materię...
Znajomość przyszłości...
To Istoty Wielowymiarowe, które przemieszczają się dowolnie między nimi.
Czas przeszły, teraźniejszy i przyszły postrzegają tak samo w jednej chwili.
Dla nas trudne jest to do zrozumienia, bo żyjemy w hologramie, w którym czas biegnie w sposób liniowy.
To co Ich cechuje to bardzo subtelna pomoc, cechująca się jak najmniejszą inwazyjnością.
Jest jeszcze wiele innych cech, którymi się Oni charakteryzują, ale może na razie wystarczy to co napisałem.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: OneNight » 23 kwie 2016, 18:58

A ja wam mówię, że nie uwierzę, dopóki nie zobaczę :D

Soldado, zgadza się - wiele mediów siedzi tu w ukryciu. A szkoda, bo brakuje mi wypowiedzi takich osób.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: soldado » 23 kwie 2016, 19:06

OneNight pisze:A ja wam mówię, że nie uwierzę, dopóki nie zobaczę :D

Soldado, zgadza się - wiele mediów siedzi tu w ukryciu. A szkoda, bo brakuje mi wypowiedzi takich osób.

I dobrze :)
Nie ma jak praktyka :D

Nadszedł czas, żeby wyjść z ukrycia.
Jest nas więcej niż myślimy.
Zaryzykujcie tak jak kiedyś ja zaryzykowałem.
Uwierzcie w siebie, a nie będziecie zawiedzeni.

Możecie nic z tym nie zrobić, by po wielu latach gdy przyjdzie chwila refleksji żałować wszystkiego.
Wtedy zatęsknicie do tej chwili, gdy przeczytaliście wołanie i nic z tym nie zrobiliście.
soldado
Moderator forum.

Postautor: OneNight » 23 kwie 2016, 19:16

Zapewniam Cię, że przynajmniej część z nich pomaga gdzieś w prywatnych wiadomościach.

Zauważyłeś, że w ich wypowiedziach czuć niesamowitą delikatność czy tylko ja mam takie wrażenie? Piszę o mediach, nie kosmitach :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: soldado » 23 kwie 2016, 19:21

OneNight pisze:Zapewniam Cię, że przynajmniej część z nich pomaga gdzieś w prywatnych wiadomościach.

Zauważyłeś, że w ich wypowiedziach czuć niesamowitą delikatność czy tylko ja mam takie wrażenie? Piszę o mediach, nie kosmitach :D

tak, bo ,,z kim przystajesz, takim się stajesz'' :)

Są tutaj media o wiele mocniejsze ode mnie.
Wiem to, bo wyczuwam te osoby od pierwszego przeczytanego postu.
soldado
Moderator forum.

Postautor: OneNight » 23 kwie 2016, 19:35

z kim przystajesz, takim się stajesz

Gdyby tak było, to skończyłbym na budowie, wyklinał wszystko co się da i przemocą narzucał innym swoją wolę.

Nigdy bym z nauką nie miał doczynienia i nigdy nie znalazłbym tego forum.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm