Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: OneNight » 21 kwie 2016, 20:04

A więc wiem czemu nazywałaś mnie tym całym "poszukiwaczem", ale wg. tego co napisałaś, to powinienem przestać szukać od samego początku - cierpienie nadało sens poszukiwaniu.

tak ważne jest zadbanie o siebie - swoją sferę emocjonalną , psychiczną najpierw należy ustabilizować się zdrowotnie jeśli się tego nie zrobi , próba odkrywania kart może stawać się z roku na rok niebezpieczna pojawić się mogą dręczące niemal obsesyjno kompulsywne myśli niczym OCD te myśli mogą zadręczać i doprowadzić naprawdę do różnych rzeczy

PS: Zauważyłem, że Twój tekst został na forum wklejony, a nie napisany przez forumowy edytor.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 21 kwie 2016, 20:21

zdecydowanie powinienes zadbac o siebie zwłaszcza po tym jak napisałeś o swoich myślach - one są niepokojące i to bardzo
to że Ty chcesz szukać to jedno a Twój stan to drugie, jednak wybór masz sam Ty

p.s. był tu czyjs cytat przeklejony z innego postu przez innego uzytkownika i poprosiłam o jego usunięcie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 21 kwie 2016, 20:45

Spokojnie, wszystko mam pod kontrolą. Miałem sporo czasu na poznanie swojego mózgu. Znam parę sztuczek ułatwiających jego funkcjonowanie, więc jestem bezpieczny. Czasem gdy mam zbyt dużo wolnego czasu to narzekam.

Gdybym wcześniej posiadał taką wiedzę jak dziś, to nie spartoliłbym sobie życia. Teraz jedyne co mi zostało, to świat nauki i dobra materialne. Co mam do stracenia? Nie dbam o to :D

Wiesz czego szukam? Potwierdzenia, że będzie lepiej, że to wszystko ma sens.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 22 kwie 2016, 07:16

ok. 1240 wypowiedzi w tym temacie, krzyżowane pytaniami, próbą słownego pejczingu tego co piszę , ale i tak refleksje spisałam w części na tyle wystarczającej by kilka osób zastanowiło się nad tematem, a dosłownie JEDNA osoba zrozumiała całość tego co chciałam przekazać słowami i nie mam cienia wątpliwości, że wykorzysta to doskonale w swojej przyszłości :P

inna osoba medium ( to bardzo ogólne określenie osoby mającej kontakt nie tylko z duchami ale z Istotami nigdy nie będącymi ludźmi zrodzonymi na Ziemi) - jedyne , inaczej powiem JEDYNE !!!! na tym forum jest w podobnej sytuacji do mojej i to co jej się przydarza będzie trwało do końca - bo cel tej drogi jest ogromny, nie będzie łatwo

doświadczenie -hm , jesli ktoś nic po nim nie czuje to czym to doświadczenie było?
jeśli go nie rozumie i nic z niego nie płynie to czym ono było?

doświadczenie może być incydentalne i być przypadkowym zetknięciem z ,, nieznanym zjawiskiem,,
jeśli ono trwa od dnia Twoich urodzin i mijają dekady a ono trwa ukazując tylko nowe niezwykłe dla ludzkiej percepcji zjawiska - nie wyjaśnione w żadnej mądrości dzisiejszej cywilizacji , a do tego rozwija Ciebie , pomaga Tobie a Ty pomagasz Innym w pełnym nie jakimś trywialnym ,wyświechtanym przekonaniu, ale prawdziwym mierzalnym i oczywistym dla osób , istot którym tę pomoc niesiesz - to nie masz cienia wątpliwości, że jesteś wspierany przez Istoty z którymi masz kontakt

te wszystkie fajerwerki , które akurat mnie spotykają są po części moim postawionym warunkiem - bo jestem typem Tomasza - muszę widzieć, muszę słyszeć, muszę mieć świadków , muszę mieć spełnione , urzeczywistnione w życiu przekazane mi informacje; odzieram do kości każde zjawisko, analizuję je z nauką
mnie nie przekonuję ,, przeświadczenie,, , chcę mieć dowody dla siebie

kiedy to medium pisało jeszcze na samym początku w tym temacie , że Oni przekazali mu , że w połowie jestem Ich było to jedno z całej serii zdań dokładnie mi odwzorowanych wcześniej zanim tu weszłam

to ja powiem też coś Tobie - masz tak samo , ale zapewne już to wiesz od dawna
analiza danych, doświadczanie, postrzeganie oczami - sondowanie życia, ewolucja - to taka oczywistość, teraz, a zrozumienie zajęło mi trochę lat poszukiwań
jednak dostałam wiadomość na pytanie dlaczego???????? dlaczego muszę widzieć te rzeczy, odczuwać je fizycznie ?
i ta biologia.... to , że inni zauważają już coś w Twojej fizyczności... metabolizm, zegar, czas, heh no tak musiałam mieć dowód
i pamięć wracająca niczym migawki od dnia Twoich urodzin

ja Ich widziałam, nie raz, nie dwa, widziałam na żywo co mogą robić, manewrują czasem jak chcą
wiedzą o ludziach tych , którzy zatrzymują ludzi po drugiej stronie , wiedzą o wszystkim...

OneNight- Ty chcesz tylko wiedzieć , albo może aż - bo to wielkie pytanie, czy będzie lepiej?
nie wiem czym dla Ciebie jest to słowo? co oznacza?
ja bym chciała aby każda osoba miała ,, lepiej,, zarówno tu jak i tam

a to ,, tam,, będzie miało twarz jakiej się nie spodziewacie , ale to tylko taka refleksja
czytaj ,ignoruj, to tylko moje pisanie

ah, i dodam, że jest jedna osoba , która wysyła sygnały o wiedzy jaką chyba w jakiejś części posiada,hm, może inaczej ją ukierunkowuje , ale każdy ma swój wybór, i ja to szanuję
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Mirek » 22 kwie 2016, 07:23

„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Natasza » 22 kwie 2016, 07:35

dziękuję, i to zdanie : nie jesteś sam.....
jest już wielu
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 22 kwie 2016, 13:21

Kontrola nad czasem? Opowiadasz o 4 wymiarowych istotach? :lol:

Wyobraźmy sobie, że cofam się do przeszłości i zabijam swojego ojca. Nigdy się nie narodzę, więc kto zabił?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 22 kwie 2016, 13:58

OneNight pisze:Kontrola nad czasem? Opowiadasz o 4 wymiarowych istotach? :lol:

zdziwiony, że takie istnieją ? manewrują czasem -TAK - BO SĄ TO ISTOTY WIELOWYMIAROWE; dowód: przekazują mi informacje z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem- to mój twardy dowód na to, że znają wydarzenia przynajmniej z tym ok.120 dniowym wychyleniem naprzód, jako, że nie uznaję tu żadnych czary mary, jestem zdania, że to zwykłe prawa , w których Oni egzystują nic więcej

Wyobraźmy sobie, że cofam się do przeszłości i zabijam swojego ojca. Nigdy się nie narodzę, więc kto zabił?

myślisz , że tylko Ty masz taką wyobraźnię? ludzie nie mają i nie będą mieli możliwości odbycia fizycznej podróży do przeszłości dlatego nigdy nikt nie zmieni biegu dziejów , nie można będzie zabić swoich przodków zanim ci spłodzą swoje dzieci . Jeśli wymyślimy takie urządzenie, które od punktu start zacznie zaczytywać dane obecnej zastałej rzeczywistości , zapisywać je na odpowiednim dysku , by móc niczym jak na taśmie dźwiękowo wizyjnej cofać się, to tak będziemy robić ale będzie to niczym podróż w hologramie ; to takie uproszczenie , wizja przyszłości:) ;

Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 22 kwie 2016, 14:26

Maszyna nie jest potrzebna, ale mniejsza o to. Skoro mogą przewidzieć coś z wyprzedzeniem, to ludzie nie mają wolnej woli, bo i tak jest to 'zapisane' w przyszłości?

Nie jestem zdziwiony, że takie istnieją. Jestem zdziwiony Twoim obrazem takich istot. Wcale nie piszesz jak wielki sceptyk, który ciągle chce dowodów.

Coś, co jest prawdą w danej chwili, może przestać nią być w przyszłości.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 22 kwie 2016, 14:42

nic nie jest zapisane , bo zycie to nie talia kart; dostęp do widzenia przyszłości jest Ich możliwością, nie naszą , naszą staje się poprzez Nich samych

maszyna będzie potrzebna - urządzenie, chyba , że znasz inne teorie? ok

jak ja mogę tu pisać jako sceptyk sama do siebie? to co piszę jest refleksją nad osobistymi przeżyciami; nie piszę by z nimi polemizować, ani by kogokolwiek przekonywać, śmieszy mnie to :P gdyby mi na tym zależało to nie pisałabym ułamkami wydarzeń , ale całością i sprzedała , a nie dzieliła się za darmo
strzępkami , przecież widzisz, że oszczędnie dzielę się ,, fajerwerkami,, bo nie one były celem mojego pojawienia sie tutaj
hm ciekawe ile razy jeszcze powtórzę to zdanie NIE TO BYŁO MOIM CELEM :P

w sumie cel osiągnęłam

chwilę jeszcze zostanę, ale będzie dzień , że naprawdę będę musiała iść, choć z trudem mi się stąd wychodzi, bo poznałam też świetne osobowości
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm