*Informacji o owej tablicy poszukuje jedynie z czystej ciekawości. Nie mam zamiaru jej kopiować ani tym bardziej używać. BARDZO ZALEŻY MI NA WASZEJ PRYWATNEJ OPINII

OneNight pisze:Kształt nie ma znaczenia - to tylko kawałek tektury ew. drewna. A sataniści mają narąbane w głowach i różne dziwactwa robią. Nie żebym ich dyskryminował, ale... tak, dyskryminuję ich

Pawełek pisze:Apropo satanistów, to powiem Ci że raz rozmawiałem z taką dziewczyną, która była satanistką, ba - cała jej rodzina była. I bądź co bądź, przyjemnie się z nią rozmawiało. Oczywiście nie było sytuacji zabijania kotów, czy składania zwierząt czy ludzi w ofierze, ale o samym buncie przeciwko wszystkiemu. Na Wikipedii można trochę poczytać o satanizmie i w większości to nie do końca to wygląda tak, jak zazwyczaj sobie to wyobrażaliśmy
czarnyMag pisze:A to koniecznie musi być "tabliczka" by przyszły duchy? A to ciekawe. A co zrobisz jak "tabliczka" nie zadziała? (bo taka ewentualność też istnieje - ba to duże prawdopodobieństwoMożesz również upuścić sobie krwi i przygotować pieczęć i dalej nie stanie się nic! I co w tedy?
....wtedy pozostanie Ci różaniec
Niewiara19 pisze:czarnyMag pisze:A to koniecznie musi być "tabliczka" by przyszły duchy? A to ciekawe. A co zrobisz jak "tabliczka" nie zadziała? (bo taka ewentualność też istnieje - ba to duże prawdopodobieństwoMożesz również upuścić sobie krwi i przygotować pieczęć i dalej nie stanie się nic! I co w tedy?
....wtedy pozostanie Ci różaniec
Ty się mnie pytasz czy to ma być rodzaj twojej odpowiedzi? Bo ja napisałam ten post licząc na informacje na temat konkretnej rzeczy, nie ważne czy działa czy nie, chcę się po prostu czegoś o niej dowiedzieć. A ty nie musisz mnie uświadamiać że tabliczka nie jest potrzebna bo (jak napisałam) nie mam zamiaru jej używać ani się bawić w jakieś rytuały tylko chcę zaspokoić ciekawość.
Niewiara19 pisze:CzarnyMag
Po pierwsze pisze się"dużą", a nie"durzą"
Po drugie są różne odłamy satanizmu i każdy opiera się na innej idei dlatego ten twój post o cierpieniu satanistów i wywoływaniu demonów nie jest tu potrzebny.
Po trzecie - nie ma trzeciego![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości