czarnyMag pisze:Istnieję bo?
czarnyMag pisze:I czemu się tak boisz tych "obok" że nie powiesz: "przyjdźcie bracia/siostry, moje serce/mój duch pragnie podzielić się z wami tym co ma"? No...duchu....boisz się innych wcielonych?
czarnyMag pisze:Istnieję bo? Co takiego mówi Ci potencjalny forumowiczu że istniejesz? A jak już to umiejscowisz to jeszcze napisz jak odbierasz innych wcielonych w ciało którzy są obok Ciebie? I czemu się tak boisz tych "obok" że nie powiesz: "przyjdźcie bracia/siostry, moje serce/mój duch pragnie podzielić się z wami tym co ma"? No...duchu....boisz się innych wcielonych?
Nikita pisze:Magu Ty masz jakies obsesje...
amiko pisze:czarnyMag pisze:Istnieję bo? Co takiego mówi Ci potencjalny forumowiczu że istniejesz? A jak już to umiejscowisz to jeszcze napisz jak odbierasz innych wcielonych w ciało którzy są obok Ciebie? I czemu się tak boisz tych "obok" że nie powiesz: "przyjdźcie bracia/siostry, moje serce/mój duch pragnie podzielić się z wami tym co ma"? No...duchu....boisz się innych wcielonych?
Istnieję jako wcielona istota,ale czym miałby sie dzielić mój duch z innymi.Jak to mamy rozumieć?
Xsenia pisze:Dawno, dawno temu mądry człowiek powiedział : "Myślę więc jestem". I to chyba wystarczy jako odpowiedź.?
Istnieję bo?
Co takiego mówi Ci potencjalny forumowiczu że istniejesz?
A jak już to umiejscowisz to jeszcze napisz jak odbierasz innych wcielonych w ciało którzy są obok Ciebie?
I czemu się tak boisz tych "obok" że nie powiesz: "przyjdźcie bracia/siostry, moje serce/mój duch pragnie podzielić się z wami tym co ma"?
No...duchu....boisz się innych wcielonych?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości