Lorthiel napisał(a):
Takie sny najczęściej są wywołane przez"
emocje - śnimy o tym co stwarza u nas silnie emocja, zarówno negatywne jak i pozytywne
koncentrację - jeśli będziemy się nad czymś dużo koncentrować to mózg potem będzie w nocy to przetrawiał (podobnie jak emocje), spróbuj cały dzień oglądać 1 typ filmy, zbierać jakieś owoce, szukać grzybów, usilnie starać się rozwiązać jakiś problem/zadanie etc.
Patrze na tego posta i oczom nie wierzę. Nie widzę siebie, Zwyczajnie mnie nie ma. Ja nie śnię. Jaki wniosek? Ano taki: nie mam emocji ani pozytywnych, ani negatywnych, straciłem koncentrację a mózg zwariował i nie pracuje.
Ja mu pokażę! Apostoł Paweł pisał, że kto nie pracuje niech nie je. Temu leniowi nie dam nic do jedzenia, psiajucha jeden! To ja tu siedzę godzinami i piszę a on sobie bimba i mówiąc potocznie - olewa moje wypociny. Jestem rozczarowany nierozumnym buntem.
Drapię się po głowie i nic. Ani drgnie. Już ja mu dam wycisk! Wyduszę z niego ostatnia kroplę mądrości, o ile gdzieś nie przehulał w pobliskiej knajpie. Idę spać. A ten truten niech kolację sam sobie odgrzewa....