nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

nocne odwiedziny

Postautor: olczyslaw » 25 wrz 2015, 15:00

czesc,od dziecinstwa w snach i nie tylko odwiedzaja mnie zmarli.nie tylko z rodziny,sa rowniez obcy.od jakiegos czasu te spotkania sie nasilily.czuje czyjas obecnosc,zapach,czasami potrafie rozroznic dobra energie od zlej.najgorsze sa jednak sny.pojawiaja sie z nimi dziwne odczucia ze ktos jest przy mnie i probuje mi cos przekazac.nie zawsze wiem o co chodzi.pojawiaja sie rowniez sny z okresu wojny.przesluchania,bicie,ucieczkai ciagly strach przed lapanka.szukam jakiegos realnego wytlumaczenia na to co sie ze mna dzieje.obecnosc ktora mnie otacza,nie do konca jest milym doswiadczeniem.czasami chcialabym rozwinac swoje''zdolnosci''aby moc dowiedziec sie czego dane osoby ode mnie oczekuja,.co moge zrobic aby moc zblizyc sie bardziej do zrozumienia i poznania tego tematu?
olczyslaw

Re: nocne odwiedziny

Postautor: Pawełek » 25 wrz 2015, 19:25

Na sam początek "Księga duchów" Allana Kardeca, a potem "Księga mediów" tego samego autora i będziesz wiedziała co się dzieje :) Jednak jeśli się czegoś obawiasz, to pamiętaj że modlitwa zawsze potrafi pomóc.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: soldado » 25 wrz 2015, 21:47

olczyslaw pisze:czesc,od dziecinstwa w snach i nie tylko odwiedzaja mnie zmarli.nie tylko z rodziny,sa rowniez obcy.od jakiegos czasu te spotkania sie nasilily.czuje czyjas obecnosc,zapach,czasami potrafie rozroznic dobra energie od zlej.najgorsze sa jednak sny.pojawiaja sie z nimi dziwne odczucia ze ktos jest przy mnie i probuje mi cos przekazac.nie zawsze wiem o co chodzi.pojawiaja sie rowniez sny z okresu wojny.przesluchania,bicie,ucieczkai ciagly strach przed lapanka.szukam jakiegos realnego wytlumaczenia na to co sie ze mna dzieje.obecnosc ktora mnie otacza,nie do konca jest milym doswiadczeniem.czasami chcialabym rozwinac swoje''zdolnosci''aby moc dowiedziec sie czego dane osoby ode mnie oczekuja,.co moge zrobic aby moc zblizyc sie bardziej do zrozumienia i poznania tego tematu?

Wychwytuj wszystkie informacje, które związane są z darem medium.
A tutaj zadawaj pytania.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: olczyslaw » 27 wrz 2015, 07:59

dzieki za odpowiedzi.modlitwa zawsze mi pomaga.bez niej ciezko by bylo przetrwac noc.staram sie otworzyc aby moc wiecej zrozumiec.oszywiscie potrzeba lat,a wciaz ich jest za malo.mam nadzieje ze po przeczytaniu tych ksiazek bede bardziej uswiadomiona.jeszcze raz dzieki.oczywiscie bede informowac o postepach :shock:
na razie nadal odczuwam zla i dobra energie.a czasami [jak np wczoraj]ktos dal mi do zrozumienia ze jest obok przesuwajac pudeleczko... czasem sa to mile odczucia.mysle ze wtedy ktos bliski chce dac znac ze mnie chroni i ze nie powinnam sie bac.gorzej jest z ta zla energia,kiedy az wlosy ci sie jeza ,boje sie wtedy popatrzec w szybe czy w lustro i jedynym sposobem aby to przerwac jest modlitwa lub poprostu opuszczenie tego miejsca. to do nastepnego"spotkania" :D
olczyslaw

Postautor: fruwla » 28 wrz 2015, 09:14

olczyslaw pisze:boje sie wtedy popatrzec w szybe czy w lustro

Hej olczyslaw, z niku nie wynika,ze jestes kobieta :)
A kogo ty sie w tym lustrze SPODZIEWASZ zobaczyc ?
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Krzysztoff » 29 wrz 2015, 18:20

Cześć
Co do mediumizmu poczytaj artykuły na portalu spirytystycznym

Kim jest medium http://www.portal.spirytyzm.pl/medium/

inne artykuły na temat mediumizmu : http://www.portal.spirytyzm.pl/tag/medium/

Przeczytaj przeżycia użytkowników forum: viewtopic.php?f=7&t=2100

powodzenia :)
Krzysztoff
Moderator forum