1Prawda1 pisze:Nie mogę wyjść ze zdziwienia dlaczego ludziom tak bardzo pasuje ciągłe życie bez nauki o szczęściu wyższym z powtórkami aż do śmierci tych szczęść niziutkich. Ja rozumiem, że ktoś mało wymaga od życia, choć w pełni ta postawa dobra nie jest, ja rozumiem również, że ludzie chcą być skromni co ja bardzo cenię, ale dlaczego stoją w miejscu aż do śmierci nie ucząc się prawdziwej nauki, tej duchowej.

O żesz...

1Prawda1 pisze:Najpierw piszesz, że dostałem trudne zadanie, a potem piszesz ''o żesz''. Weź się też Xsenia zastanów
Xsenia pisze:1Prawda1 pisze:Najpierw piszesz, że dostałem trudne zadanie, a potem piszesz ''o żesz''. Weź się też Xsenia zastanów
??eeee trudny dzień Prawda? Nawet nie wiem czy moje słowa tłumaczyć
wydawało mi się, że są wyjątkowo zrozumiałe, ale skoro nie rozumiesz (albo masz trudniejszy dzień i musisz się wyżyć, więc doczepiasz się głupstwa), to chętnie wytłumaczę.
Moje "o żesz" znaczy mniej więcej tyle, że wytłumaczenie zachowań ludzkich i genezy ich zachowań jest kosmicznie trudne, bo uwarunkowane 1000 i 1 warunków życia, wychowania, doświadczeń życiowych i multum innych spraw. W tym przypadku można sobie pogdybać, spróbować nazwać najczęściej spotykane zachowania, ale wszystkich i tak nie będziesz w stanie wytłumaczyć, a tym bardziej zrozumieć.
Już ci lepiej?

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 7 gości