Wysyp kręgów zbożowych.

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Wysyp kręgów zbożowych.

Postautor: Mirek » 29 cze 2015, 11:52

Wysyp kręgów zbożowych. A oto co pisze o nich Łazariew w książce "Diagnostyka karmy 2".
Obrazek
"Pewnego razu wpadło mi w ręce czasopismo ze zdjęciami dziwnych kręgów, pojawiających się w nocy lub wcześnie rano, na polach w Anglii. Te zdjęcia mnie zaciekawiły. Rozumowałem następująco: jeśli te kręgi ktoś utworzył, to prawdopodobnie miał na celu informacyjne oddziaływanie na ludzi. Kiedy patrzyłem, jak kręgi oddziaływają na człowieka, zauważyłem ich potężny, uszlachetniający wpływ na subtelne struktury jego pola. Kręgi zbożowe wykazują więc bardzo pozytywne oddziaływanie na ludzi. Teraz należało jeszcze znaleźć ich autora.
Okazało się, że są to inne światy. Obecnie nasze myślenie jest podobne do rosnącego guza nowotworowego i bardzo szkodzi wszystkim sąsiednim światom. Niestety, usunięcie tego guza jest niemożliwe, bo są już przerzuty. Ponieważ struktury naszego pola są niezniszczalne, więc jeśli nawet cywilizacja na Ziemi zginie, wcale nie naprawi tym szkody wyrządzanej innym światom poprzez ignorancję ludzkości.
Dlatego we wspólnym interesie wszystkich cywilizacji naszego świata oraz innych światów leży uratowanie nas na poziomie duchowym. W jaki sposób cywilizacja innego świata może wywierać na nas wpływ? Tylko informacyjnie. Lecz oddziaływanie na naszą podświadomość nie wystarczy, to za mało. Powinien być jeszcze jakiś materialny przejaw, by jednocześnie zachodziła zmiana świadomości ludzi. Problem został rozwiązany z dużą elegancją. Człowiek jest unikalnym systemem, w którym subtelne poziomy informacyjne dość szybko przekształcają się w energetyczne, a potem fizyczne, co oznacza, że idea staje się materią. Wspominałem już, jak warstwy informacyjne zstępują na poziom energetyczny, a później manifestują się jako ciało fizyczne.
Właśnie z tego skorzystali przedstawiciele innych światów. Pomiędzy czwartą a piątą rano aktywizacja podświadomych struktur człowieka jest najsilniejsza, wtedy najgłębsza podświadomość wydobywa się na powierzchnię. W strefie kręgu, od trzeciej w nocy rozpoczyna się aktywne przesyłanie informacji subtelnego poziomu, zawierającej określone programy, do podświadomości kilkudziesięciu tysięcy ludzi zamieszkałych w pobliskiej okolicy. Oni realizują tę informację na poziomie energetycznym. Wzmocniona poprzez tysiące ludzi podświadomość ogniskuje się w jednym punkcie na głębokości około dwustu metrów pod ziemią. Dokładnie pod tym miejscem, gdzie powinien powstać krąg. Około czwartej nad ranem energetyka urzeczywistnia się na poziomie fizycznym i w przeciągu jednej czy dwóch minut zboża układają się zgodnie z otrzymanym programem informacyjnym. To właśnie tłumaczy brak wszystkich widocznych przyczyn przygniatania łodyg. Jak już wcześniej wspomniałem, kręgi wykazują silne, pozytywne oddziaływanie.
Pozostało rozwiązać kolejne zagadnienie: dlaczego wybrano taką formę i z czym związana jest konfiguracja kręgów? Połączenie dwóch kręgów przedstawia połączenie dwóch cywilizacji, większy krąg to przedstawiciel innego świata, mniejszy – naszego świata. Wszystkie piktogramy były przesłaniami miłości i pojednania. Ich pojawienie się było próbą nie tylko nawiązania z nami przyjacielskiego kontaktu, lecz także pomocy w przetrwaniu i zablokowaniu naszych najbardziej niebezpiecznych programów".
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Wróć do Pytania i odpowiedzi