Jakie macie postanowienia na nowy rok? To wazny czas na powziecie postanowien.... Ja sobie postanowilam poprawic moje relacje z corka oraz nauczyc sie angielskiego oraz odzyskac zdrowie....
Ja mam nadzieję, że wreszcie w tym roku nie będę już tak zagubiony jak teraz! Bardzo tego chcę. Oprócz tego chcę ćwiczyć więcej, być bardziej sumiennym, mniej się "obijać". Mam jeszcze takie mniejsze postanowienia, mało istotne.
Ja postanowiłem naprawić sporo rzeczy które "zawaliłem" w przeszłości przez swoją niewiedzę i złe cechy. Nie wiem na ile mi się to uda, ale będę się starał.
"Żeby zdobyć wiedzę, trzeba studiować. Żeby zdobyć mądrość, trzeba obserwować." Marilyn vos Savant
Jak rzucisz palenie Marysi, to może się w końcu dogadamy na tym forum
Wszystkiego Najlepszego w 2015
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Ja nie mam postanowień, tylko jedno, by wciąż stawać się lepszą osobą, by dalej w tym trwać.
Skoro cthulhu87 napisał, to ja dziękuję i także życzę Wam, by ten Nowy 2015 Rok nie był gorszy od poprzedniego i tak po prostu wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego w Nowym Roku!
(...) Bezpieczna... W objęciach jego skrzydeł Unoszę się, zachwycam i poddaję chwili ulotnej. Wysoko wśród gwiazd, wśród aniołów... Tutaj jestem wolna, tutaj jestem w domu.