Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 23 sty 2017, 14:50

danut pisze:Magu i tak dobrze, ze spotkało Cię tylko bolesne uderzenie w drzwi, widać nie jesteś aż taki zły, bo tych gorszych odpowiednio do ich dusz spotykały o wiele gorsze przygody "kulminata- nazwę po waszemu :lol: " - gonił obrzydliwy, obślizgły wodny demon( zapomniałam nazwy) innych oplotło mnóstwo czarnych węży, jedna topiła się w śmierdzącym głębokim bajorze, a nie raz dostają tylko razy w twarz mocne zdecydowane i bolesne. ;) Takie bywają efekty prób łamania systemu.

Szacun! Jednak Danut jesteś z okulty :twisted:
"Mistrz magów" jak się chełpił na forum z swych dokonań (węże go goniły w miejscu w którym mnie też jeden gonił) był niczym rasowy spirytysta stwierdzając "nikomu nie podam reguły wejścia w kontakt z demonem ponieważ nie wezmę nikogo na swe sumienie" tylko, że po tych słowach się chełpił "i mój czarny pan założył mi na palec pierścień którego odczuwam w realu a którego zdjąć już nie potrafię".

Wiem, że nie podobają się te "brednie" rasowym spirytystą którzy nie tego oczekują po forumowiczach tegoż forum. Wiem, że tzw. rasowi spirytyści a więc ludzie poważni którzy odkryli prawdę słów Kardeka się wzdrygają na takie teksty jak moje tu - ale Drodzy Spirytyści - to o czym ja piszę to jest luka w informacji o której wasi mistrzowie albo nie mieli pojęcia bo się za wyższych uważali albo się mylili w swych sądach co wcale nie oznacza że nie mieli racji w większości przedstawionej przez siebie informacji.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 23 sty 2017, 15:01

Natasza pisze:Magu nigdy nie przyszedłeś do mnie Ty, ale kumple za Ciebie już tak i w Twoim imieniu- wiesz 6 czy 7 plus kulminant
to oranżeria z listy jaką kiedyś wzywałeś

ale najgorszy był ,, cichy,, tester - po cichu , po omacku w swoim pokoiku robił różne rzeczy - już nie zrobi nawet nie zagląda tu

i jeszcze jedno, było jedno spotkanie , które bardzo miło wspominam i usłyszałam całe wypowiedziane zdanie , calusieńkie

Nataszo ci goście to mogli nie mieć ze mną nic wspólnego. Przyjaźnisz się z ludźmi którzy dla Ciebie są przyjaciółmi oświeconymi a dla mnie i według mego mniemania zwykłymi okultystami. Tu na tym forum Ty i jeszcze ktoś rozmawiał z jeszcze jedną osobą i tylko po kontekście wypowiedzi (wtedy bezzasadnie) odniosłem wrażenie że przynajmniej jedna osoba kreująca się na autorytet ściemnia - że to jest rasowy okultysta! A teraz dałbym już swoją głowę, że to jest okultysta :twisted:
A jak to jest okultysta (bardzo dobry - mistrz) to i kulminat być może od niego pochodzi :mrgreen:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 23 sty 2017, 15:06

Magu nie ściemniaj :) możesz mówić to niczemu nieświadomym nowicjuszom i zielonym w temacie , proszę Cię....

po tym wszystkim zadalam Ci pytanie odnośnie wzywania bytów o jakich wiesz, bo zobaczylam kto przyszedl i dlatego cie spytalam Magu
i podaleś listę i z tej listy było ich z 7
są , nie odeszli i nie mówię o sobie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 23 sty 2017, 15:09

Natasza pisze:Magu nie ściemniaj :) możesz mówić to niczemu nieświadomym nowicjuszom i zielonym w temacie , proszę Cię....

po tym wszystkim zadalam Ci pytanie odnośnie wzywania bytów o jakich wiesz
i podaleś listę i z tej listy było ich z 7
są , nie odeszli i nie mówię o sobie

Ale nadal nie doceniasz mistrza magów którym ja nie jestem - tu jest jeszcze jeden (z którym nie mam prawa się równać)!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 23 sty 2017, 15:30

mówmy o sytuacji z tamtego dnia

i kim byli tamci i od kogo - powiedzieli

i lista jak malowana - TWOJA - tych co wzywałeś wielokrotnie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 23 sty 2017, 15:40

Natasza pisze:mówmy o sytuacji z tamtego dnia

i kim byli tamci i od kogo - powiedzieli

i lista jak malowana - TWOJA - tych co wzywałeś wielokrotnie

A pamiętasz kto mnie zwyzywał na tym forum gdy zacząłem Ci grozić? Choć ja groźbą bym tego nie nazwał! Ten człowiek do którego się teraz odnoszę ma do Ciebie drzwi otwarte na oścież :) Nawet jeśli "ci goście" byli ode mnie to ja bym się zastanowił czy byli ode mnie (cóż moi koledzy niematerialni są miernotami przy "jego" kolegach) a to że obaj znamy tych potężnych i obaj ich przyzywamy to wcale nie oznacza że obaj nimi władamy jak psami :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 23 sty 2017, 15:44

władamy jak psami...
tresurą tych istot sama się zajmuję więc

i nie była to ta osoba, bo przyszła w innym momencie kiedy poprosiłam
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 23 sty 2017, 16:11

Natasza pisze:władamy jak psami...
tresurą tych istot sama się zajmuję więc

i nie była to ta osoba, bo przyszła w innym momencie kiedy poprosiłam

aa..? no to byłem to ja jeśli nie był to ten co tu kiedyś zaatakował kilka kobiet (wiesz o kim piszę :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 23 sty 2017, 16:15

to nie Ty ,, atakowałeś,, bezpośrednio

widzisz, bo powtórzę , możemy pisać ,, bezkarnie,, o tym co za się kryje
bo nikt , nie licząc kilku osób na palcach mojej prawej ręki - wie , że to nie ,, bajanie,,

i jest tu kilku Magów z pierwszego rzędu
ale nie są to złe istoty, ale wspaniałe i bardzo mądre
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 23 sty 2017, 16:48

czarnyMag pisze:
danut pisze:Magu i tak dobrze, ze spotkało Cię tylko bolesne uderzenie w drzwi, widać nie jesteś aż taki zły, bo tych gorszych odpowiednio do ich dusz spotykały o wiele gorsze przygody "kulminata- nazwę po waszemu :lol: " - gonił obrzydliwy, obślizgły wodny demon( zapomniałam nazwy) innych oplotło mnóstwo czarnych węży, jedna topiła się w śmierdzącym głębokim bajorze, a nie raz dostają tylko razy w twarz mocne zdecydowane i bolesne. ;) Takie bywają efekty prób łamania systemu.

Szacun! Jednak Danut jesteś z okulty :twisted:
"Mistrz magów" jak się chełpił na forum z swych dokonań (węże go goniły w miejscu w którym mnie też jeden gonił) był niczym rasowy spirytysta stwierdzając "nikomu nie podam reguły wejścia w kontakt z demonem ponieważ nie wezmę nikogo na swe sumienie" tylko, że po tych słowach się chełpił "i mój czarny pan założył mi na palec pierścień którego odczuwam w realu a którego zdjąć już nie potrafię".

Wiem, że nie podobają się te "brednie" rasowym spirytystą którzy nie tego oczekują po forumowiczach tegoż forum. Wiem, że tzw. rasowi spirytyści a więc ludzie poważni którzy odkryli prawdę słów Kardeka się wzdrygają na takie teksty jak moje tu - ale Drodzy Spirytyści - to o czym ja piszę to jest luka w informacji o której wasi mistrzowie albo nie mieli pojęcia bo się za wyższych uważali albo się mylili w swych sądach co wcale nie oznacza że nie mieli racji w większości przedstawionej przez siebie informacji.

Nie jestem z okulty. Nie istnieje coś takiego jak magia - są zjawiska, KTÓRE dostrzegłam, a które niektórzy próbowali wykorzystywać do własnych celów i nimi władać, siebie zaś przy tym magami okrzykiwać. Ja te zjawiska dostrzegłam i powoli je rozpracowuję :D .
Ostatnio zmieniony 23 sty 2017, 17:08 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi