implanty energetyczne

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: implanty energetyczne

Postautor: Murof » 07 cze 2024, 08:15

Czy ja moge byc niebezpieczna? Tyle osob czyta ten watek a nikt nic niepisze :|
Niewiele sie dowiedzialam nie wiem na czym stoje.
Primum non nocere
Murof

Postautor: lerefant » 08 cze 2024, 17:18

Chciałbym pomóc ale nie mam pojęcia jak.
lerefant

Postautor: soldado » 08 cze 2024, 21:33

Murof pisze:Skad ta pewnosc Soldado, a co jesli sie mylisz?

W najbliższym czasie powinnaś mieć więcej tego typu podpowiedzi, niż ten źle podany mail. ;)
Zwracasz uwagę na sny?
To mogą być również podpowiedzi podawane Ci przez przypadkowe dla Ciebie osoby.
Przekazywane myśli też od jakiegoś czasu odbierasz. ;)
kurcze... mam napisać, że również obrazy, które są związane z usunięciem implanta...
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Murof » 10 cze 2024, 17:03

Murof pisze:
Znalezienie tego implantu zbiega sie z czestszym moim zagladaniem na to forum.

Soldado pisze:
Nie.... pierwszy raz gdy pomyślałaś o jego usunięciu spowodowało, że tutaj się znalazłaś.

Chyba masz racje. Pierwsze zdj.robilam w grudniu albo styczniu 2021 roku, a zarejestrowalam sie na forum 21 czerwca 2021. Sugerujesz ze "im" zalezalo abym tutaj trafila i dowiedziala sie ze "naleze" do "nich"? Co ma mi dac ta wiedza? Od tego typu wiadomosci niejednemu moze sie w glowie poprzewracac.

Sorry nie potrafie prawidlowo cytowac. Raz czy dwa mi sie udalo:)
Ostatnio zmieniony 10 cze 2024, 17:05 przez Murof, łącznie zmieniany 1 raz
Primum non nocere
Murof

Postautor: Murof » 10 cze 2024, 17:05

lerefant pisze:Chciałbym pomóc ale nie mam pojęcia jak.

Dziekuje, Twoje slowa tez sa dla mnie wsparciem.
Chyba zacytowalam poprawnie tym razem :)
Primum non nocere
Murof

Postautor: lerefant » 11 cze 2024, 18:32

Murof pisze:

jedyne rozsądne słowa które teraz mi się pojawiły to:
Nie bój się! Żadne implanty w ciele nie uczynią Ciebie lepszą osobą! Niczego co dobre nie stracisz!
lerefant

Postautor: soldado » 11 cze 2024, 21:43

Murof pisze: Murof pisze:
Znalezienie tego implantu zbiega sie z czestszym moim zagladaniem na to forum.

Soldado pisze:
Nie.... pierwszy raz gdy pomyślałaś o jego usunięciu spowodowało, że tutaj się znalazłaś.

Chyba masz racje. Pierwsze zdj.robilam w grudniu albo styczniu 2021 roku, a zarejestrowalam sie na forum 21 czerwca 2021. Sugerujesz ze "im" zalezalo abym tutaj trafila i dowiedziala sie ze "naleze" do "nich"? Co ma mi dac ta wiedza? Od tego typu wiadomosci niejednemu moze sie w glowie poprzewracac.

Sorry nie potrafie prawidlowo cytowac. Raz czy dwa mi sie udalo:)

Odpowiem Ci znów na swoim przykładzie...
Gdy wszystko się u mnie lata temu zaczynało, wpadła mi do ręki książka ,,Wspólnota'' Whitleya Strieberga.
Dałem ją po jakimś czasie na festyn charytatywny i spośród setek losów, które były do wybrania, wybrałem los, przez który ona do mnie wróciła...
,, przez przypadek''...
Ten temat potem, okazał się jakoś dla mnie ważny.
Na podstawie tej książki, powstał nawet film:

https://www.youtube.com/watch?v=PVAUJnMH52c

Lata czytałem i oglądałem wszystko, co jest związane z Uprowadzeniami...
Film ,,Czwarty Stopień'' też rzuca światło na ten problem, który tysiące ludzi ma na całym świecie...
Tu zwiastun:

https://www.youtube.com/watch?v=ioCBQaBGlTo

Spotkałem się kilka razy z Grzegorzem Nowakiem, który miał z Nimi przez wiele lat kontakt, dał mi swoje rysunki.
Widzisz... on za każdym razem gdy mi o Nich opowiadał, robił to z wyczuwalnym ogromnym strachem, nigdy od nikogo takiego nie czułem jak żyję....
Mówił, że nikt mu nie umie pomóc, nie ma nikogo na świecie, kto może to przerwać.
Wszystkie osoby, z którymi miał styczność, a które badały jego przypadek, bezradnie rozkładały ręce.
Oni są setki, jak nie tysiące lat w rozwoju przed nami.
I widzisz ,, przez przypadek'' natknąłem, się w końcu na jeden filmik, w którym jest pokazane, że jednak można to przerwać.

Krótko pisząc, możesz to zrobić agresywnie, usuwając implant.... nie polecam Ci tego.
Albo, gdy chcesz naprawdę się od Nich uwolnić, to powinnaś moim zdaniem zobaczyć ten filmik i wyciągnąć z niego wnioski.
To nie Oni Cię tutaj na to forum skierowali, tylko Ktoś, kto się Tobą opiekuje po Drugiej Stronie. ;)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Murof » 12 cze 2024, 09:06

lerefant pisze:
Murof pisze:

jedyne rozsądne słowa które teraz mi się pojawiły to:
Nie bój się! Żadne implanty w ciele nie uczynią Ciebie lepszą osobą! Niczego co dobre nie stracisz!

Jedyne czego niechce dla siebie i innych, to niebyc gorsza. A czasy niepewne, moga pokazac jakie bestie w czlowieku siedza.
Primum non nocere
Murof

Postautor: Murof » 12 cze 2024, 11:33

Soldado, niechce nawet myslec o tym, ze takie rzeczy naprawde sie dzieja. To jest okrutne! Jaki to ma cel? Czlowiek czlowiekowi podczas II wojny tez czynil wiele okrucienstw. Takze, my ludzie niejestesmy lepsi.
Ja takich doswiadczen jakie pokazane sa w pierwszym z filmow nie mialam, a przynajmniej niepamietam. Z tematyka UFO spotkalam sie w wieku ok. 14 lat, gdy wpadla mi w rece ksiazka podczas sprzatania strychu. Bedac nastolatka wkrecilam sie w serial "Z archiwum X". Kto go wtedy nieogladal? :)
Z okresu dziecinstwa przypomina mi sie taka sytuacja. Niewiem do dzisiaj czy to bylo na jawie czy tez bylo snem. Bardziej sklaniam sie, ze to co zaraz opisze wydarzylo sie naprawde.
Bylam w lesie z ojcem na grzybobraniu, troche sie oddalilam. Las byl dosyc ciemny, przechodzilismy przez droge z jednej do drugiej czesci lasu. Zauwazylam w tych ciemnosciach bardzo mocno oswietlona mala polanke krzakow malin, tuz przy drodze. Nad nia lataly przepiekne motyle. Zupelnie inne niz nasze polskie. Byly wieksze, mialy jaskrawe kolory, duzo turkusu, neonowego zielonego. Jeszcze nigdy takich duzych niewidzialam i w naszych warunkach klimatycznych w naturze nigdy potem nie spotkalam. Tata mnie zawolal i pobieglam do niego nieodwracajac sie. Jako dziecko uznalam to co widzialam, za cos zupelnie normalnego. Moglam miec wtedy 10-13lat. Dzis jako osoba dorosla, analizujaca, jestem pewna, ze przydarzylo mi sie wtedy cos paranormalnego.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2024, 11:48 przez Murof, łącznie zmieniany 1 raz
Primum non nocere
Murof

Postautor: Murof » 12 cze 2024, 11:47

"Odpowiem Ci znów na swoim przykładzie...
Gdy wszystko się u mnie lata temu zaczynało"

Wszystko czyli co?

Soldado czy sugerujesz ze mi moze sie cos zaczac? Z tego co pamietam to, ty niemasz chipu naprowadzajacego :) Ja ufam ze po usunieciu, okaze sie, ze jest to jakas czesc zabawki ktora wepchnelam sobie w dziecinstwie. Przez tyle lat moglaby zawedrowac tak daleko. Mysle jednak, ze jest to amalgamat.
Primum non nocere
Murof

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi