Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 15:18

Natasza pisze:
danut pisze:
Nataszko ale ja siebie znalazłam, z czym nie umiesz się pogodzić i próbujesz na wszelkie sposoby to obśmiać, jak te wpisy o moim wyzszym Ja, tak ja siebie znalazłam, potrafisz tak powiedzieć o sobie?

jeśli dokonałaś odnalezienia to znaczy , że coś zgubiłaś
ja nie szukam siebie bo jestem kompletną osobą - calusieńka w każdym calu - nie rozdzielono mnie ze sobą
niemniej jednak gratuluję, że zguba się znalazła !

A nie jest czasem tak, ze to Ty zgubiłaś się i zamknęłaś swój świat w jednym filmie i jeszcze uważasz, że ta postać z ekranu to Ty calusieńka?
danut

Postautor: Natasza » 23 wrz 2016, 15:23

każda próba rozdwojenia jaźni na dwie osobowości WJ i NJ - w świecie gdzie musisz panować nad więcej niż jednym - grozi schizofrenią i utratą kontroli nad sobą samą ; rozjazd w obszarze postrzegania siebie na siebie tu i jednocześnie siebie tam.. jest niewskazany

zachowuję bhp umysłowe i dbam by nic nie przeszkadzało mi w odbiorze danych i przekazywaniu moich
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 23 wrz 2016, 15:23

danut pisze:Patrz neuron co pisze autor tego tematu
czarnyMag pisze:
danut pisze:Tak MAGU i każdy wróci do swoich. Tylko niech najpierw odnajdzie siebie i pozna to kim jest naprawdę.

Ale po co? Zorganizujemy się gdy dojdzie do ostatecznej konfrontacji - wy klękniecie a My was wyrż....pogłaskamy :twisted:

Ale niech wie, ze to nie tak, bo wyrzynać się będą sami pomiędzy sobą, bo każdy według wartości swojej własnej duszy trafi w odpowiednie sobie miejsce, więc na co innym te wiadomości mogą być potrzebne?

To czemu Reptylianie kręcą Ziemią jak stadem bydła - zresztą oni ziemię za bydło biorą - już teraz zapowiedzieli że Ziemia ma mieć 3 miliony robotników - reszta idzie do rzeźni! Riposta? :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: neuron » 23 wrz 2016, 15:23

danut pisze:A nie jest czasem tak, ze to Ty zgubiłaś się i zamknęłaś swój świat w jednym filmie i jeszcze uważasz, że ta postać z ekranu to Ty calusieńka?

a to rozumiem jest jakaś metafora tak ?
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 15:31

neuron pisze:
danut pisze:A nie jest czasem tak, ze to Ty zgubiłaś się i zamknęłaś swój świat w jednym filmie i jeszcze uważasz, że ta postać z ekranu to Ty calusieńka?

a to rozumiem jest jakaś metafora tak ?

Tak metafora do tego czym jest tak naprawdę nasza rzeczywistość i jak bardzo jest ograniczone przez nas samych jej widzenie, jej rozumienie. Tak jakbyś miał utkwiony wzrok przez wieki w jeden wyizolowany obraz, w stop-klatkę.

czarnyMag pisze:To czemu Reptylianie kręcą Ziemią jak stadem bydła - zresztą oni ziemię za bydło biorą - już teraz zapowiedzieli że Ziemia ma mieć 3 miliony robotników - reszta idzie do rzeźni! Riposta? :lol:

Ci których zahipnotyzowali i otumanili swoim pojmowaniem, reszta się nie daje otumanić i na to nic nie poradzą.
danut

Postautor: czarnyMag » 23 wrz 2016, 15:36

danut pisze:Ci których zahipnotyzowali i otumanili swoim pojmowaniem, reszta się nie daje otumanić i na to nic nie poradzą.

A może ja was ziemian sprawdzam (co zrobi Ziemia w trakcie najazdu? :lol: Reptylianie na głównych kanałach zapowiadają rzeź a potem kiedy "ludzie" się śmieją, oni realizują obietnice :lol: Ja widzę że oni nie blefują :twisted: A TY? Co dostrzegasz?! :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 15:38

Natasza pisze:każda próba rozdwojenia jaźni na dwie osobowości WJ i NJ - w świecie gdzie musisz panować nad więcej niż jednym - grozi schizofrenią i utratą kontroli nad sobą samą ; rozjazd w obszarze postrzegania siebie na siebie tu i jednocześnie siebie tam.. jest niewskazany

zachowuję bhp umysłowe i dbam by nic nie przeszkadzało mi w odbiorze danych i przekazywaniu moich

Nie twórz nowego pojmowania chorób psychicznych, skonsultuj to z psychiatrią. Rozdwojenie jaźni to wykazywanie dwóch odrębnych osobowości w tej rzeczywistości i w naszej przestrzeni np. raz się jest sobą a drugi raz kosmitą. Natomiast nad świadomość to normalna cześć każdego z nas - nasze wyższe Ja , nasz duch i nie żaden obcy, żadna inna czyjaś obca, kogoś osobowość. Na forach prezentują się np. takie rozdwojone osobowości- raz występują jako kobiety, drugim razem jako mężczyźni i obierają się w jakieś wymyślone cudze tożsamości.
danut

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 15:39

czarnyMag pisze:
danut pisze:Ci których zahipnotyzowali i otumanili swoim pojmowaniem, reszta się nie daje otumanić i na to nic nie poradzą.

A może ja was ziemian sprawdzam (co zrobi Ziemia w trakcie najazdu? :lol: Reptylianie na głównych kanałach zapowiadają rzeź a potem kiedy "ludzie" się śmieją, oni realizują obietnice :lol: Ja widzę że oni nie blefują :twisted: A TY? Co dostrzegasz?! :twisted:

Zmiecie ich jak pył z powierzchni Ziemi. ;) Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
danut

Postautor: Natasza » 23 wrz 2016, 15:43

Reptylianie - nie są bajką, oni są
ich spojrzenie jest wyjątkowo mądre i piękne
ten kto ich widział wie o czym mówię, zapomnijmy o gadzim spojrzeniu, heh bardziej ludzkiego spojrzenia nie widziałam
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 23 wrz 2016, 15:44

danut pisze:
czarnyMag pisze:

Zmiecie ich jak pył z powierzchni Ziemi. ;) Kto mieczem wojuje od miecza ginie.

a ha no tak - ale my mamy jednak wolną wolę droga pani :D i poprzez tą wolność będziemy jednak reagować - w cale nie jest powiedziane że Lemurianie muszą zwyciężyć :twisted:
ale Ty pewnie nie masz pojęcia kim jesteś? i ile ras obecnie jest na planecie Ziemia :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi