Nikita pisze:I tu mnie natchnelo dlaczego rodzac sie na tej Planecie popadamy w taka amnezje...bo wlasnie nie mamy robic dobra dla nagrody itd ale nasz Charakter w ogromie doswiadczen ma sie uksztaltowac tak aby juz poprostu byl Taki a nie inny....nasze zyciowe doswiadczenia ksztaltuja nas, powoduja rozwoj na wszytskich poziomach i w ten sposob wzrastamy czy tego chcemy czy nie. Przyklad: niektorzy ludzie np nie czuja potrzeby zabijania czy krzywdzenia innych....bo oni juz te droge kata i ofiary Maja za soba i ich dusze nie Maja tego w sobie. Ludzie sa bardzo rozni: przerozne charaktery...i kazdy z czyms sie tam jeszcze zmaga...ale jak sie juz dana lekcje przerobi to problem przestaje istniec. To tak jakby dana wiedza wryla sie w dusze. Oczywiscie nauki moralne sa pomoca i drogowskazem...ale najwazniejszym nauczycielem jest wlasnie ZYCIE i ono uczy najbardziej...czasami bolesnie ale widocznie tak musi byc.
Nic nie otrzymamy za darmo . Pamięci o poprzednich wcieleniach również

OneNight pisze:Nic nie otrzymamy za darmo . Pamięci o poprzednich wcieleniach również
Więc mam kupić coś, co i tak jest moje?
To nie twoje

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości