Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: danut » 15 kwie 2016, 09:25

Xsenia pisze:Danut dlaczego ty tak przeinaczasz każdą wypowiedź Nataszy? Naprawdę nie zrozumiałaś jej wypowiedzi?

Natasza napisała, że Mag nie jest magiem i nie ma mocy, bo nie zauważyła tego podczas najazdu na nią. Nic nie pisała, że jest lepsza od Maga, czy że ma większe moce. Nigdy też nie napisała, ani nie sugerowała, że chce majstrować przy czyimś losie.
Skąd u ciebie Danut taka a nie inna interpretacja słów Nataszy? Dlaczego ją demonizujesz? Sprawia ci to przyjemność?

Nie traktuj mnie i innych ludzi jako ślepców nie umiejących interpretować tego co ona pisze.
danut

Postautor: Xsenia » 15 kwie 2016, 12:46

Po pierwsze to pisz za siebie, a nie innych ludzi. Po drugie nie wmawiaj forumowiczom własnych interpretacji. Według mnie ze słów Nataszy nijak nie można było wyciągnąć wniosków, jakie ty wyciągnęłaś.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 15 kwie 2016, 12:53

Xsenia pisze:Po pierwsze to pisz za siebie, a nie innych ludzi. Po drugie nie wmawiaj forumowiczom własnych interpretacji. Według mnie ze słów Nataszy nijak nie można było wyciągnąć wniosków, jakie ty wyciągnęłaś.

A Czy Ty widzisz w ogóle znaki zapytania na końcu tych moich niby "wniosków"?? :)
danut

Postautor: Xsenia » 15 kwie 2016, 13:33

Pewnie, że widzę. Tyle, że pytania są tak absurdalne, że gdybyś zadała je mnie, to chybabym nawet na nie nie odpowiedziała. I jeszcze to żądanie: "I naciskam bardzo mocno na konkretną odpowiedź bez uników i wymigiwania się.". Kiedy zrozumiesz, że nie możesz nikomu rozkazywać?
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 15 kwie 2016, 13:43

Moje pytania absurdalne nie są. A brak odpowiedzi, czy wyręczanie się w niej modem na forum też jest dla mnie odpowiedzią. Po jasnej sprzeczce magów którą tu przeczytałam w tym temacie, straszeniu innych i nie wspomnę o straszeniu mnie w innym wątku. A tak do końca i to wszystko dla Ciebie Xseniu nie jest absurdem skoro zapytałaś czarnego Maga - czy w jego domu wszystko jest w porządku. :)
danut

Postautor: OneNight » 15 kwie 2016, 13:46

danut, jesteś aktywna tu niemal 24 godziny na dobę, udzielasz się we wszystkich tematach i w większości wywołujesz kłótnie(nie wszystkich ale w większości). Zrozum, to forum spirytystyczne! Tutaj jeden wierzy w ufoludki, drugi jest spirytysto ateistą, a trzeci w pełni spirytystą. Na tym forum ludzie wymieniają się poglądami, pytają i odpowiadają w oparciu o swoją wiedze lub poglądy - i to jest piękne, bo dzielą nas poglądy, ale łączy chęć pomagania.

Odkąd się udzielasz, wszędzie widzę kłótnie. Zwykłe słowa przekręcasz i nadajesz im ukryty sens. Twierdzisz, że inni manipulują, ale tak na prawdę jedynym manipulatorem jesteś Ty.

jeśli tak ma wyglądać to forum, to ja się z wami żegnam. Przyjdę tu jeszcze, żeby zakończyć to, co zacząłem i możliwe że nie pojawię się więcej.

Żegnam.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 15 kwie 2016, 14:17

OneNigtht - może ochłoń troszkę i przeczytaj dokładnie ten temat, kto i z kim się tutaj kłóci. Manipuluję, pytania zadaje absurdalne, nie rozumiem co czytam i przekręcam to??
A co pisze np. w tym poście, wytłumaczysz mi?

czarnyMag pisze:Nataszo - czarownico z forum magów - to jednak bije po oczach :)
Byłaś na "tych" forach i zostałaś skrzywdzona! Boleję nad tym ale cóż, masz wolną wolę - goście - ci goście - mężczyźni Cię z sponiebierali i nic Ci nie przedstawili jako dowód (jak to oni :lol:
Cóż współczuję...droga "koleżanko" ale na forach okultystycznych się jednak nikt przed nikim nie "obnaża" - bo subiektywne "doświadczenie jest jednak subiektywnym" :lol:
Sponiebierali Cię dziewczyno bo się otworzyłaś! i teraz czytając mój "nik" widzisz swych "oprawców" :twisted:
danut

Postautor: jadwiga531@op.pl » 15 kwie 2016, 15:24

Kurcze, wbrew pozorom broniłam Danut, ale dziś dochodzę do wniosku, że;
https://www.youtube.com/user/Huniahunia
jadwiga531@op.pl

Postautor: danut » 15 kwie 2016, 15:34

jadwiga531@op.pl pisze:Kurcze, wbrew pozorom broniłam Danut, ale dziś dochodzę do wniosku, że;
https://www.youtube.com/user/Huniahunia

Oj witaj. I jak tam papugi Katarzyno? :D
danut

Postautor: jadwiga531@op.pl » 15 kwie 2016, 15:47

O witaj,
Papugi to był tylko jeden mój sen. Danusiu dlaczego cały czas próbujesz wszystkie niemal osoby z Tobą polemizujące sprowadzać do "parteru"? Dlaczego nikomu nie wierzysz? Dlaczego posądzałaś mnie o wielości nicków i takie tam inne "sikorki"? Może dlatego, ze zbyt wiele Ci o sobie opowiedziałam łącznie z panieńskim nazwiskiem? O nie ładnie.... Ja akurat z tym forum niewiele mam wspólnego bo żadne tam duchy nie wierzę, ale ponieważ Ciebie "namierzyłam" to postanowiłam trochę tutaj poczytać... No i teraz atakuj, masz pole do popisu, jak zwykle zresztą "papugi" :lol:
jadwiga531@op.pl

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi