Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.
autor: czarnyMag » 03 paź 2016, 11:07
stefan12 pisze:czarnyMag pisze:Związek to wg. mnie układ, a układ ten zakłada 100 procent wierności - ale ja nadal jestem tolerancyjny (choćbym jednak chciał wierności którą ja sam gwarantuję na 100 procent!).
To chyba nie wiesz co oznacza tolerancja.
Byłbyś tolerancyjny, gdybyś tolerował brak wierności małżonki.
A dlaczego nie tolerujesz u małżonki seksu z innymi, czy jadać z innymi osobami również jej nie wolno?
Mojej małżonce wolno jadać i każdego stołu (chciałbym by była mi wierna - ale ona wie że nie musi! - ja to akceptuję!). Ale ona jest - wiem to na 100 procent

Ja jej "ufam"

i ufam również otoczeniu (ot poprawność polityczna

"żyj i daj żyć innym"
-

czarnyMag
-
autor: stefan12 » 03 paź 2016, 11:25
Dobrze zrozumiałem, że tolerowałbyś jej niewierność?
-

stefan12
-
autor: czarnyMag » 03 paź 2016, 14:10
stefan12 pisze:Dobrze zrozumiałem, że tolerowałbyś jej niewierność?
TAK ja tolerowałbym jej (żony swej) niewierność - ale choć zatrudniłem 3-ch detektywów (trzech odrębnych od siebie) - to wszyscy potwierdzili mi jej (mej żony wierność) - choć potwierdzając mi ten fakt nie wiedzieli że ponad ich tam jest jeszcze jeden "świadek"

Więc mnie nie można do koszyka niewierności zaliczyć! Ale w wierności mej małżonki - popieram jej niewierność

"żyj i daj żyć innym"
-

czarnyMag
-
autor: stefan12 » 03 paź 2016, 14:24
Hmmm, po co zatrudniać 3 detektywów do sprawdzenia czegoś, na co się pozwala?
-

stefan12
-
autor: czarnyMag » 03 paź 2016, 14:35
Chce po prostu wiedzieć jak bardzo jest mnie w stanie ktoś kłamać - skoro przyzwalam - i powiedziałem to głośno - to znaczy że oczekuję prawdy! Ale moja nie zdradza mnie (detektywi byli mi tylko potrzebni dla formalności) - potwierdzenia jej wypowiedzi - i tylko wtedy. Gdyby się jednak okazało że teraz mnie zdradza - to cóż - jest dla mnie żoną, matką mej córki - jest Panią. Co mnie obchodzi reszta?

"żyj i daj żyć innym"
-

czarnyMag
-
autor: Pawełek » 03 paź 2016, 15:59
czarnyMag pisze:Sex i doświadczenia duchowe?!

Niestety ani ja ani moja partnerka (żona) nie doświadczamy sexu duchowo - to jest jak jedzenie mięsa

99,999 procent je mięso a my NIE!

Duchowo to ani ja ani ona - nie będziemy zabiegać jednak o sex !

Sex jest dla zwierząt

Więc równie dobrze możecie iść do domu publicznego - wyjdzie na to samo.
-

Pawełek
- Moderator forum

-
autor: Mirek » 03 paź 2016, 17:54
czarnyMag pisze:Sex i doświadczenia duchowe?!

Niestety ani ja ani moja partnerka (żona) nie doświadczamy sexu duchowo - to jest jak jedzenie mięsa

99,999 procent je mięso a my NIE!

Duchowo to ani ja ani ona - nie będziemy zabiegać jednak o sex !

.
Czyli traktujesz swoja partnerkę jak samicę która ma akurat cieczkę? Czysty instynkt zwierzęcy dla zaspokojenia fizycznego?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
-

Mirek
-
-
Wróć do Pytania i odpowiedzi