Natura..

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Natura..

Postautor: atalia » 19 gru 2014, 14:38

Nie mówię, ze Mirek jest jakimś z gruntu złym człowiekiem, ale co do jakiejś odrobiny grzeczności w stosunku do starszych koleżanek to...
Wiem, że masz dobrą wolę Nikito, ale wymuszone przeprosiny to do niczego nie sa mi potrzebne.
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Mirek » 19 gru 2014, 16:12

Atalio nie gniewaj się na mnie. Zweryfikuj swoje słownictwo wobec mnie, a zobaczysz, gdzie tkwi przyczyna.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Mirek » 20 gru 2014, 09:52

atalia pisze:Nie pleć bzdur, nikt tu nie miał na myśli hormonów, a jedynie prace hodowców nad wyłonieniem optymalnych gatunków zwierzat .

Poczytaj sobie nad czym pracują hodowcy:
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/new ... hash=99227
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Xsenia » 21 gru 2014, 01:02

Atalio przeczytaj jeszcze raz to co napisał Mirek. Czy nie często się powtarza komuś przysłowie, "nie denerwuj się bo ci się zmarszczki zrobią"? To nie była aluzja do twojego wieku. :) Zresztą Mirek napisał to z buźką przymrużonego oka, więc na pewno nie miał nic złego na myśli. Czy nie jest czasami tak, że zaczynasz każdą jego wypowiedź brać do siebie i nie zaczynasz demonizować Mirka, z powodu jego poglądów i jego wyobrażeń?
Aż mi się ciśnie powiedzenie "uderz w stół a nożyczki się odezwą" :D
Atalio troszkę dystansu i luzu w stosunku do siebie :)
W sumie to już któryś raz jak zarzucasz komuś tu na forum insynuacje do twojego wieku. Czy czasem nie masz z tym jakiegoś problemu?
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Nikita » 21 gru 2014, 10:26

Ludzie teraz przed Swietami wazne jest aby sobie wybaczyc i odpuscic....ze swojej strony przepraszam jesli kogos urazilam ...i prosze o wybaczenie....i wybaczam wszytskim , ktorzy mnie zirytowali... :D
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi