Poprzez interpretacje kart tarota wzmocnisz to, co jest w Tobie.
Kiedyś coś podobnego pisałeś do mnie i nie pojmuję w jaki sposób. Jak to niby działa?
Poprzez interpretacje kart tarota wzmocnisz to, co jest w Tobie.

Stara dusza 74 pisze:Chciałabym naprawdę twierdzić inaczej ale coś negatywnego niestety wyczuwam w Twojej energii nie gniewaj się Danut bo mi nie zależy wogole na tym żeby komuś sprawiać tutaj w jakiś sposób przykrość ale zachowujesz się tak jakbyś wszystkie rozumy postradała zapominasz o postawach pokorą i miłosierdzie tak można by było zdefiniować spirytyste ,medium z prawdziwego zdarzenia ...Tak jak pisałam karty odczytuje swoją intuicja a nie ogólnie przyjętymi zasadami ....a moja intuicja to część mojej duszy a wątpię akurat żeby majsterkowal przy niej szatan ...
Stara dusza 74 pisze:One Night a muszę spytać a Ty oprócz latania to i jeszcze kartami się zajmujesz ??????pozdrawiam ciepło
Chciałabym naprawdę twierdzić inaczej ale coś negatywnego niestety wyczuwam w Twojej energii nie gniewaj się Danut bo mi nie zależy wogole na tym żeby komuś sprawiać tutaj w jakiś sposób przykrość ale zachowujesz się tak jakbyś wszystkie rozumy postradała

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości