OneNight pisze:Skoro się nie narzuca, to w czym problem?

OneNight pisze:Nie wiesz kim jest i czego chce, ale skoro się nie manifestuje, to jakby jej nie było, więc czy nie przesadzasz?
bernadeta1963 pisze:Neuronie ,czy nie uważasz , że ty sam trzymasz tą istotę przy sobie ?
Ona stara się nie przeszkadzać i nawet może gotowa by była odejść , ale to tobie jest trudno się z nią rozstać . Nie robi hałasu , mieszka sobie cichutko i ciągle czuje się potrzebna , bo nie wie kiedy znowu ją zawołasz .
Po co pytasz czy jest z tobą ? chcesz się jej pozbyć po prostu podziękuj jej za opiekę i poproś aby odeszła .
Myślę , że to co odczuwasz fascynuje cię . Piszesz ,że gdy jesteś zajęty ona ci nie przeszkadza .Jęśli więc będziesz akurat wolniejszy proszę nie przywołuj jej i daj jej do zrozumienia ,że jest ci niepotrzebna
neuron pisze:wybiła godzina W ....poprostu
potrzebuje pomocy , chodzi poprostu o odprowadzenie (tak mysle ) ducha czy duszy czy cokolwiek to jest , a To jest ,świadome , inteligentne .....i nie chce odejsc
poleglem ,calkiem i nie tylko ja ..... 5 osob ktore sie tym zajely tez polegly z czego 2 osoby to ludzie ktorzy sa doswiadczeni w temacie , sa znani i biora za to pieniadze, oczywiscie nie kwestionuje ani wiedzy ani umiejetnosci , w zyciu roznie bywa i nie zawsze wszystko musi sie udac wiec .......
no ale problem pozostal , to nie moze tak byc , zebym mieszkal z duchem pod jednym dachem , moze i nie robi nic zlego ale taka obecnosc to nic dobrego ani dla mnie ani dla tej istoty , kimkolwiek jest .........
manifestacja nie robi juz na mnie zadnego wrazenie .......zupelnie ....... do tego stopnia ze potrafie ja (bo caly czas zakladam ze to żeńska energia) opierdolic normalnie ,zwracam jej uwage na to np ze chce spac albo odpoczac i nie mam zupelnie ochoty na jakiekolwiek "dyskusje" itp
to stalo sie tak normalne i zwyczajne ...az za bardzo ......
no i co ?? co dalej ?? ona nie chce odejsc i co robic??
dowiedzialem sie jak , probowalem sam kilka razy , odrazu powiem ze , zadne modlitwy nie dzialaja , skuteczność -10 ....... zadne sposoby ezo na odprowadzenie "duszy" - 10
ktoś ? coś ????
uczepiło się dziewcze i nie potrafie ani jej pomoc ani odczepic jej od siebie .......
niech was nie zmyli forma i luzny styl kiedy o tym pisze , to jest , teraz i tu i nie wiem co robic .....
potrzebuje pomocy .........
soldado pisze:
Przekazuje Ci cały czas różnego rodzaju odczucia i uczucia.
To taka specyficzna ,,rozmowa'', którą podobno rozumiesz i jesteś tym zafascynowany.
Nadto wiele przekazów masz w snach.
To najszybsza forma kontaktu.
Zwróć większą uwagę właśnie na sny.
Część Duchów pozytywnych, została tutaj świadomie, aby pomagać innym i Ona do takiego typu Duchów należy.
Dlatego nie przejdzie dalej, bo poprzez dobre uczynki, chce naprawić wiele błędów ze swojego poprzedniego życia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości