Czy OOBE też dotyczy zasada przerw w kontaktach?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Czy OOBE też dotyczy zasada przerw w kontaktach?

Postautor: Pawełek » 05 sie 2015, 17:48

Z cierpliwością coś u Ciebie kiepsko chyba.

Ps. I nie naciąga, tylko radzi ;)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Mirek » 05 sie 2015, 18:29

Krzysztoff pisze:
Mirek pisze:Dlatego Ci nie wychodzi. Jest jeden taki, któremu też nie wychodziło i stworzył swoją technikę, która nie wymaga OOBE, a odnosi lebsze rezultaty. Był niedawno w Polsce. Pisałem o tym na tym forum. Tym człowiekiem jest: Bruce Moen. Polecam Ci jego technikę i książki.

Mirek praktykujesz metodę Bruce-a?

Kiedyś chciałem, lecz dostałem ostrzeżenie z tamtej strony, że to nie dla mnie ze względu na to, iż wobec mnie są inne plany, a to mogło by mi utrudniać ich realizację.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Mirek » 05 sie 2015, 18:34

OneNight pisze:Mam przestać myśleć logicznie i wyj.... wszystkie pieniądze na jakieś głupie nagrania bez których i tak dałbym sobie radę?

Ciągle chcesz mnie na coś naciągać. Jaki masz w tym interes?

Taki aby Ci pokazać, że jak coś chcesz zrobić, to to zrób, a nie gadaj ciągle o tym i nie rób nic.
Byś później nie musiał mówić, że jakaś metoda nie działa. Telewizor też jest popsuty, bo nie działa, do czasu kiedy go załączysz.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi