co sądzicie?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: co sądzicie?

Postautor: 1Prawda1 » 22 lis 2016, 13:26

Dla mnie był normalnym człowiekiem z wizją idealnego świata. A takich jest wielu.

Pamiętaj jednak Xseniu, że posiadanie rarytasowej wiedzy o Bogu o ile w ogóle można taka posiadać na Ziemi i ''trzymać'' ją w sobie - pamiętaj, że będzie ono współgrało z wściekłością właśnie, emanacją braku szacunku i tak dalej. Bycie sługą Boga jest piekielnie trudne. Dla mnie Jezus na dzień dzisiejszy to wspaniały człowiek. Zajebisty wręcz.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Re: co sądzicie?

Postautor: Xsenia » 27 lis 2016, 12:13

1Prawda1 pisze:Dla mnie Jezus na dzień dzisiejszy to wspaniały człowiek. Zajebisty wręcz.

I super :) Tego się trzymaj. Dla mnie jednak Jezus nie jest aż taki wspaniały i nie musi. Natomiast jeśli tobie jest on potrzebny, to dobrze. :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi