Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: danut » 26 sie 2016, 23:32

Każdy mierzy swoją miarą i do niej niech swoje twierdzenia przystosowuje. A wiedzę i możliwości nazywających się "praktykami" jak w temacie mam już dosyć dobrze sprawdzoną :D ale nie silę się nawet na wystawianie im ocen, bo rzeczywistość sama to zweryfikuje.
danut

Postautor: Natasza » 26 sie 2016, 23:44

Danusiu , czy Ty myślisz, że ,, praktyk,, stykający się z czymś czego nie chciałabyś spotkać na swojej drodze boi się Twoich ,, ocen,,? :lol: :lol:
ale wiesz, zanim stukniesz w klawisz i wystawisz notę , zastanów się nad swoją przekazaną ,, wiedzą,, - rewelacje jakie przedstawiasz i moją do nich ocenę, ze względu na wzgląd pozwól , że nadal będę miała tylko i wyłącznie do swojej dyspozycji i nikomu o tym nie powiem

śpij smacznie pappapa
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 26 sie 2016, 23:52

Natasza pisze:Podać ci chusteczkę?

Tak, poproszę :)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 27 sie 2016, 00:26

Uwaga: Jutro a właściwie już dziś jest "dzień agresji" więc uważajcie na siebie :) W sobotę ludzie będą pobudzeni nieco bardziej niż normalnie.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: soldado » 27 sie 2016, 08:28

Natasza pisze:napisałeś coś bardzo ważnego, co dało mi dzisiaj do myślenia i podpowiedź, dlaczego niektóre osoby nagle tracą możliwość ,, doświadczania,,
tak jakby ktoś kto tym zarządza ukrócił im to i zabrał

to szalenie trudne zrozumieć po co one zostały dane i rozwijać je , jak to zrobisz i uniesiesz to , z czym tu jesteś ,wtedy dostajesz kolejne ,, rozdziały wiedzy,, i osobę , która Cię wesprze i będzie to żyjąca jak Ty osoba. Jeśli się nie sprawdzisz, to otrzymujesz znak STOP i czerwone światło . To takie proste :P

dlatego rozumiem w pełni zdanie ,, podobne przyciąga podobne ,,, to samo pochodzenie

Bardzo dobre przemyślenia.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 27 sie 2016, 13:42

czarnyMag pisze:Uwaga: Jutro a właściwie już dziś jest "dzień agresji" więc uważajcie na siebie :) W sobotę ludzie będą pobudzeni nieco bardziej niż normalnie.

No tak. Mars - bóg wojny- jest najbliżej Ziemi. Już dwie noce obserwuję piękne zjawisko na niebie - podwójny księżyc z kołnierzem :).
Ci co są z Marsa mogą się "gotować", mogą odczuwać w sobie moc króla wojny i agresji ;)
danut

Postautor: Estia72 » 27 sie 2016, 16:48

danut pisze:Ci co są z Marsa mogą się "gotować", mogą odczuwać w sobie moc króla wojny i agresji ;)

Hehehe oj biedacy :o Dobrze Danut ze my nie z Marsa ;) :lol:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 27 sie 2016, 17:07

Tak, jest to dla mnie ulga. Bóg Mars z mitologii rzymskiej zszedł na Ziemię, by nauczyć ludzi okrucieństwa i wojny, jest zupełnym przeciwieństwem greckiej Ateny będącej patronką sprawiedliwej walki i wojennego kunsztu, on jest patronem nikczemności, konfliktów, niszczenia i okrucieństwa. Po co ludzie sięgnęli po te jego nauki - nie wiem, pewnie bez niej nasz świat byłby o wiele bardziej przyjazny. :)
danut

Postautor: czarnyMag » 30 sie 2016, 09:56

W sumie racja :) Ci we Włoszech po tym trzęsieniu ziemi też leją na te przepowiednie Klimuszki (a on jak wiemy jeszcze ani razu się nie pomylił) że 2016/2017 tsunami utopi ich we krwi - w sumie to mi to lata już :twisted: W końcu takie tsunami bierze się z palca.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 30 sie 2016, 15:04

Na Pacyfiku Magu już dzisiaj występują 6 m fale, których wcześniej nie było. Coś ma się wydarzyć w 2017/2018r. A co to będzie czas pokaże. Może to być potop obejmujący, np. połowę Polski.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi