Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 25 sie 2016, 10:58

Natasza pisze:pamiętasz kiedy miałeś ten ,, majak,,? jaki czas temu?

Pod koniec roku 2007.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 25 sie 2016, 11:29

Z innej beczki:
Da się zmienić "nik" na tym forum? (bo to miało być hasło :cry: nie rozróżniałem znaczenia słowa login i nik :(
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Pawełek » 25 sie 2016, 12:21

czarnyMag pisze:Z innej beczki:
Da się zmienić "nik" na tym forum? (bo to miało być hasło :cry: nie rozróżniałem znaczenia słowa login i nik :(

Napisz do któregoś administratora :) Tylko już nie dawaj tego hasła co chciałeś :D
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: czarnyMag » 25 sie 2016, 12:32

Pawełek pisze:
czarnyMag pisze:Z innej beczki:

Napisz do któregoś administratora :) Tylko już nie dawaj tego hasła co chciałeś :D

A kto jest administratorem? Jakaś podpowiedź. (normalnie jest na górze zakładka) ale nie mogę jej znaleźć!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 25 sie 2016, 12:49

Jest fajna książka Eckhart Tolle Nowa Ziemia Przebudzenie świadomości sensu życia.
A propos nowych książek - powinna powstać książka pt. "nasze kontakty spirytystyczne z Kardeckiem i Xavierem" !
chyba są tu ludzie którzy mogli by to przeprowadzić? kto jak nie spirytyści i nie dlatego że mogą (z pychy) ale dlatego że ziemia się zmienia a obaj "panowie" są na bieżąco. i było by to bardzo ciekawe - na pewno bardziej niż przemyślenia ducha który żył 400 lat temu wydane na światło dzienne za użyczeniem ręki Xaviera!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 25 sie 2016, 13:43

tymczasem ,, ziemia,, z której pochodzą Istoty, które pomogły mi a może i te , które pomogły Tobie znajduje się poza naszym wymiarem, lub tak daleko, że wykorzystują ,, zagięcie ,, przestrzeni lub inną metodę by pojawiać się w tej lokalizacji
ich metody kontaktu są najczęściej z naszą podświadomością /duszą nazwa bez znaczenia
gdy jesteśmy wyluzowani i w stanie powiedzmy snu - łatwiej się z nami im rozmawia , i zmniejsza ryzyko ,, zawału,,
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 25 sie 2016, 13:51

Natasza pisze:tymczasem ,, ziemia,, z której pochodzą Istoty, które pomogły mi a może i te , które pomogły Tobie znajduje się poza naszym wymiarem, lub tak daleko, że wykorzystują ,, zagięcie ,, przestrzeni lub inną metodę by pojawiać się w tej lokalizacji
ich metody kontaktu są najczęściej z naszą podświadomością /duszą nazwa bez znaczenia
gdy jesteśmy wyluzowani i w stanie powiedzmy snu - łatwiej się z nami im rozmawia , i zmniejsza ryzyko ,, zawału,,

Być może tak. W końcu ktoś kto może być dla mnie nauczycielem gdzieś indziej (gdzie duchy, energia ma inne problemy niż wiara w Boga) może być uczniem. Ale co do tego wyluzowania - to wyluzowany tak naprawdę (przekraczając pojęcie ludzkiego wyluzowania) to ja osobiście byłem tylko 2 razy i sam się w taki stan nie wprowadziłem :)
Pierwszy raz gdy "Rita" mnie owinęła w taki "kokon" - ten stan się mnie trzymał aż do zaśnięcia czyli około 9 godzin. A drugi gdy powiedzmy mój opiekun przyjął moją spowiedź duchową (tam).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 25 sie 2016, 13:58

to ,, wyluzowanie,, zapamiętuje się do końca życia
fajnie by było gdybyś miał jakieś ,, dziwne,, wspomnienia ze swojego dzieciństwa coś co chodzi Ci po głowie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 25 sie 2016, 14:14

Natasza pisze:to ,, wyluzowanie,, zapamiętuje się do końca życia
fajnie by było gdybyś miał jakieś ,, dziwne,, wspomnienia ze swojego dzieciństwa coś co chodzi Ci po głowie

ale ja tego nie zaznałem jako dziecko :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 25 sie 2016, 14:45

byłam ciekawa czy w dzieciństwie spotykało Ciebie coś co można nazwać ,, niewyjaśnionym,,
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi