Nikita pisze:Danut mowiac o braniu sie za siebie mam na mysli glownie siebie ale jezeli ktos z tej mojej refleksji tez skorzysta to czemu sie mam z tym nie podzielic? Wkoncu po to jest forum aby sie nawzajem inspirowac...
W porządku.
Nikita pisze:Danut mowiac o braniu sie za siebie mam na mysli glownie siebie ale jezeli ktos z tej mojej refleksji tez skorzysta to czemu sie mam z tym nie podzielic? Wkoncu po to jest forum aby sie nawzajem inspirowac...
Nikita pisze:Chcialam zapytac czy to, ze jeszcze mamy przed soba wiele wcielen jest dla Was czyms pozytywnym czy raczej czyms przykrym?

Mirek pisze:Myślę, że nie chcemy dalej się wcielać tylko i wyłącznie będąc wcielonym. Gdy wracamy do świata duchów nie potrafimy się już doczekać następnego wcielenia.
Jednak wcielenie jest swego rodzaju nagrodą na które trzeba sobie zapracować. Tak ja to czuję.
Mirek pisze:Myślę, że nie chcemy dalej się wcielać tylko i wyłącznie będąc wcielonym. Gdy wracamy do świata duchów nie potrafimy się już doczekać następnego wcielenia.
Jednak wcielenie jest swego rodzaju nagrodą na którą trzeba sobie zapracować. Tak ja to czuję.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości