potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: danut » 06 wrz 2016, 19:44

A nie możesz ją poprosić i pooglądać zdjęć w jej albumie. Nie jest powiedziane, ze na coś ciekawego i bardzo związanego z tą sprawą w nich nie natrafisz :D
danut

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 19:49

danut pisze:A nie możesz ją poprosić i pooglądać zdjęć w jej albumie. Nie jest powiedziane, ze na coś ciekawego i bardzo związanego z tą sprawą w nich nie natrafisz

hmm nie wiem , pewnie mogę ....... no ale sugerujesz ze moja matka moze miec z ta sytuacja cos wspolnego ?? ona ? jej zycie ? to wszystko co sie dzieje i ja w tym wszystkim ??

chyba nic mnie juz nie zdziwi ........
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: danut » 06 wrz 2016, 19:55

Tak myślę. Czasami nie może zdziwić tez powrót do takich miejsc ich dawnych właścicieli, ot tak po prostu wracają pamięcią do czasów swojej młodości, i nie jest powiedziane, że ta osoba musi już być martwa. Pierwsze słowo, które mi przyszło na myśl czytając Ciebie, było "Matka".
danut

Postautor: OneNight » 06 wrz 2016, 19:56

Nie możesz zapytać po prostu kim jest i czego chce? Następnie poprosić o zostawienie w spokoju? Może w jakiś sposób Ci odpowie.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 19:58

danut pisze:"Matka"

ta fukcja w tym przypadku jest nieaktywna , i nigdy nie była

nie jestem dzieckiem własnej matki , i nie byłem adoptowany ....... i mimo to ........

neuron

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 20:00

OneNight pisze:Nie możesz zapytać po prostu kim jest i czego chce? Następnie poprosić o zostawienie w spokoju? Może w jakiś sposób Ci odpowie.

próbowałem wszystkiego co mogłem sam , ani prośba ani grozba z mojej strony nie przyniosły skutku ..........

nawet jeśli stara sie cokolwiek mi w jakikolwiek sposob powiedziec czy wyjasnic to ja nie jestem w stanie tego zrozumiec, nasza komunikacja jest ograniczona , moge tylko pytac i nic wiecej , wiem kiedy chce zwrocic moja uwage na siebie i to wszysto , z gestow czy dotyku nic nie wynika , jedynie wtedy kiedy sa odpowiedzia na moja pytanie lub czescią odpowiedzi , jak tez akcentem czy naturalna ekspresja powiazana z ta konkretna odpowiedzia i tylko w obecnym w danej chwili aspektem , narracja i to wszytko

neuron

Postautor: OneNight » 06 wrz 2016, 20:07

No dobrze, a próbowałeś ignorować? Powinna się zirytować albo dać Ci spokój.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 06 wrz 2016, 20:11

neuron pisze:
danut pisze:"Matka"

ta fukcja w tym przypadku jest nieaktywna , i nigdy nie była

nie jestem dzieckiem własnej matki , i nie byłem adoptowany ....... i mimo to ........

I mimo to ja mam sedno, a Ty nadal go nie masz? :shock: Nic nie dzieje się bez głębszej przyczyny.
danut

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 20:14

OneNight pisze:No dobrze, a próbowałeś ignorować? Powinna się zirytować albo dać Ci spokój.

no cóż , ja z tym żyje na codzien od dawna juz , i nie zajmuje sie tym stale , ona poprostu jest , wiem ze jest , czuje ja stale i tyle
zyje normalnie i nie poswiecam jej calej uwagi , poza tym na codzien ona w zaden sposob nie narzuca mi sie , kiedy pracuje , czy jestem zajety jak codzien . w najmniejszym stopniu mi nie przeszkadza....

nie wiem jak bardziej jeszcze mogę to ignorowac czy cos podobnego, to pewnie i raczej skutek przyzwyczajenia juz i tego ze samo zjawisko stało się czescia mojej rzeczywistości
wygląda na to ze to jej w zaden sposob nie irytuje , moze jakby miala odniesienie w czasie to wtedy , ale dla niej to nie ma znaczenia .

neuron

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 20:17

danut pisze:I mimo to ja mam sedno, a Ty nadal go nie masz? Nic nie dzieje się bez głębszej przyczyny.

no nie , nie mam , nie widze w tym nic ......

neuron

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi