Konkrety na temat spirytyzmu

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Konkrety na temat spirytyzmu

Postautor: Natasza » 22 sie 2016, 15:24

czarnyMag pisze:
czarny mag przywoływał 30-paru :) A ten który uzdrowił mi żonę nie był na tej liście - w imię jego przywoływałem i przywoływałem by w niego uwierzyć! Jeśli Adonai to demon to jemu będę kiedyś służyć (na razie nie jestem na taki szok przygotowany!). Jeśli niejaki Asmodeusz czy Lucy stoi przy mnie to niech stoi - może mi skoczyć! Będę nim władał kiedyś niczym psem :) Ja jestem wasalem Adonai - jemu oddałem swą duszę wcześniej - a psy mogą szczekać!

Wiem co zrobiłes od samego początku i nawroty na świętych niczego nie ukryją!
Możesz z nimi zerwać inaczej wrócisz do szeregu, pamiętasz jaki kolor tam jest? to ja Ci odświeżę pamięć - będziesz znów widział szarości, mieszane z granatem
i jak będziesz znów patrzył przed siebie i na boki - bo tylko tak będziesz mógł skręcać głową nie będziesz wiedział ile czasu minęło , która jest godzina i jaka pora roku

przypomnij to sobie zanim wrócisz !
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: 1Prawda1 » 22 sie 2016, 15:37

A na czym polega jego odpowiedzialność? Jak wygląda jego moc?
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: Natasza » 22 sie 2016, 15:42

wg mnie i tego co zdążyłam zobaczyć mogę tylko przypuszczać, że podlega innym , którzy ,, tworzą ,, takie światy
nie powiem więcej niż to czego mogę się domyślać na podstawie własnych doświadczeń i pamięci, pisałam , że ten obraz jest jak puzzle, udało mi się wziąć trochę elementów, ale inni a jestem pewna , że tu jest kilka osób , ma pozostałe części, ale wciąż nie możemy się porozumieć
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: 1Prawda1 » 22 sie 2016, 15:45

Wybacz mi moj nowicjusz - ale czym są takie puzzle?
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: Natasza » 22 sie 2016, 15:51

są obrazem całości skrywanej przed ludźmi - teraz masz dezorganizację i pomieszanie tak aby zakręcić Tobą byś nawet później nie wiedział co masz ze sobą zrobić i wybierzesz to co zostało w Twojej pamięci jako Twoje wyidealizowane i uznane przez Ciebie ,, dobro,,
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: 1Prawda1 » 22 sie 2016, 15:53

Hmmm a skąd pewność? Czy jej brak?
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: danut » 22 sie 2016, 15:53

"Przysłuchuje się" tej rozmowie i kiwam głową :D . Jedynie, nie wiem, czy mi się to śniło, czy ktoś tu napisał "tam to dopiero rozgrywa się wojna zło - dobro" i napiszę co wiem - Wszyscy, ale to wszyscy co chcieli ugrać coś dla siebie za pomocą "wyższych" istot, którym to sami nadali moc mają w czasach obecnych pełne gacie ze strachu. Tak miało być i tak się stanie - jak pisałam - wirusy, nowotwory będą skutecznie eliminowane i nic tego nie zmieni, wykryciem ich zajmowali się, Czarny Magu :) "ci, którzy stąd odeszli i odkryli prawdziwą przyczynę oraz powodów swoich nieszczęść w tej rzeczywistości". Nie ma co szukać głównego gracza - on nie jest osobowy, a jest nim skumulowane zło ludzkich świadomości, niskich pobudek i uczuć. Ci którzy go tworzyli i nadawali mu moc za to zapłacą. Cieszą się ci, którzy byli zaangażowani w to przedsięwzięcie i pomagali tej innej porządkowej rzeczywistości ich namierzyć. :D Ja się cieszę.
danut

Postautor: Natasza » 22 sie 2016, 16:01

namierzenie trwa , chciałabym znaleźć głównego gracza- kimkolwiek jest , jego stado ma humanoidalną postać, on musi mieć podobną, chyba , że jest ,, sztuczną inteligencją,, wszystko mi jedno
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 22 sie 2016, 16:01

Natasza pisze:
czarnyMag pisze:
czarny mag przywoływał 30-paru :) A ten który uzdrowił mi żonę nie był na tej liście - w imię jego przywoływałem i przywoływałem by w niego uwierzyć! Jeśli Adonai to demon to jemu będę kiedyś służyć (na razie nie jestem na taki szok przygotowany!). Jeśli niejaki Asmodeusz czy Lucy stoi przy mnie to niech stoi - może mi skoczyć! Będę nim władał kiedyś niczym psem :) Ja jestem wasalem Adonai - jemu oddałem swą duszę wcześniej - a psy mogą szczekać!

Wiem co zrobiłes od samego początku i nawroty na świętych niczego nie ukryją!
Możesz z nimi zerwać inaczej wrócisz do szeregu, pamiętasz jaki kolor tam jest? to ja Ci odświeżę pamięć - będziesz znów widział szarości, mieszane z granatem
i jak będziesz znów patrzył przed siebie i na boki - bo tylko tak będziesz mógł skręcać głową nie będziesz wiedział ile czasu minęło , która jest godzina i jaka pora roku

przypomnij to sobie zanim wrócisz !

To że tam wrócę nie znaczy że gdy się wcielę będę grał pod jakiegoś czarnego (Natasza) czy program (Danut) :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 22 sie 2016, 16:02

Nataszo, ale Ty wcale nie współpracujesz ze sprawiedliwymi - to tez wiem.

Czarny Magu - ale to nie jest mój program, musiałabym być wszystkim we wszystkim, czyli Bogiem, nie nadaj mi aż tak wysokich atrybutów. :) Nie jestem, jestem tylko Jego cząstką, która odnalazła swój cel i motyw istnienia.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2016, 16:06 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi