Wiara

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Wiara

Postautor: Natasza » 11 lut 2016, 12:48

Pawle - każda taka decyzja jest ekstremalna a zwłaszcza dla osoby , która się na to decyduje i to zrobi

wiem o czym mówisz- o wewnętrznym ręcznym hamulcu
ale nie zadziała w przypadku o jakim mówimy - ekstremalnym...

nie wiem ile znasz takich przypadków z autopsji; ja znam i w każdym z nich nie pomogła liczba posiadanych malutkich czy większych dzieci - które kocha się bardziej niż siebie samego czy wyimaginowanego boga; a ludzie Ci kochali je ponad wszystko a zostali pokonani przez własny umysł - byli na psychicznym dnie poniżej , którego była jedynie Ona.... śmierć; jedna z tych osób umarła trzymając zdjęcia swojego malutkiego dziecka w dłoni, a dookoła na pięknej kanapie leżały wszystkie albumy z tysiącami ich wspólnych fotografii

psychiatria to szeroka i jeszcze nie zbadana dziedzina - niezbyt skutecznie jak widać
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi