orystes pisze:Myślę że do europy zbliżają się kłopoty.
Na szczęście Polska nie jest dla nich zbyt atrakcyjna, jak mniemam.
Na wszelki wypadek jednak biegusiem odpukuję w niemalowane.
Pozdrawiam!:)
m.
orystes pisze:Myślę że do europy zbliżają się kłopoty.

atalia pisze::"No i co? Zatkało kakało?"

000Lukas000 pisze:.
Ja jednak odnośnie słów z Ewangelii Mateusza
<Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami. Poznacie ich po ich owocach. Czy zbiera się winogrona z ciernia, albo z ostu figi? Tak każde dobre drzewo wydaje dobre owoce, a złe drzewo wydaje złe owoce. Nie może dobre drzewo wydać złych owoców ani złe drzewo wydać dobrych owoców. Każde drzewo, które nie wydaje dobrego owocu, będzie wycięte i w ogień wrzucone. A więc: poznacie ich po ich owocach.>
Czy nie uważasz że ten fragment zaprzecza wszystkiemu co stworzył człowiek, a nawet pokazuję prawdę że Biblia nie może być księgą natchnioną ponieważ z jej powodów często wybuchały krwawe spory czyli rodziła złe owoce.
Przed chwila podaliśmy fragment który prowadzi nas do tego by nie traktować nawet Biblii jako natchnionej i nieomylnej ponieważ wydała złe owoce.
mój komentarz
JEDNYM CYTATEM ZE SŁOW PANA JEZUSA I "BŁYSKOTLIWYM" KOMENTARZEM ZBURZYŁEŚ FUNDAMENT MILIARDOM CHRZEŚCIJAN ŻYJĄCYM NA ZIEMI PRZEZ TE DWA TYSIĄCE LAT, NIE WSPOMNĘ JUŻ O ŻYDACH.
Po za tym powinieneś wiedzieć że Biblia także stawia w złym świetle objawienia istoty zwanej jako Maria.
A oto dlaczego:
Maria biblijna była pokorną i grzeszną kobietą, a jej ostatnie słowa w ewangelii brzmiały „cokolwiek on wam powie to czyńcie”
mój komentarz
BLUŹNIERSTWO - MATKA PANA JEZUSA UWAŻANA JEST PRZEZ NAS CHRZEŚCIJAN ZA JEDYNĄ KOBIETĘ ŻYJĄCĄ NA ZIEMI BEZ CIENIA GRZECHU, DLATEGO TEŻ BÓG JĄ SOBIE UPODOBAŁ

Dziekuję, madame! artur pisze:Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami. Poznacie ich po ich owocach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości