Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 18 sie 2016, 14:07

Natasza pisze:
czarnyMag pisze:
Tylko że te duchy są już dobre i nikomu nie szykują gehenny - ewentualnie wymuszają danym scenariuszem życia sytuację która pchnie na właściwy tor ducha który się pogubił. Ale nad tym scenariuszem zawsze stoi Bóg! Bóg i jego opiekunowie dusz :)

tak? to strasznie wybiórczy on jest godząc się na to, że małe dzieci umierają z głodu ledwo otwierając oczy, zjadane żywcem przez robaki
zabrakło opiekunów w niebie? czy bóg zrobił sobie przerwę w lunchu? a może nie godni oni posiadać opiekuna bo ewangelii nie czytali? i w piśmie nie szkoleni?
innych przypadków ludzkich i zwierzęcych nie chcę wymieniać bo dość się napatrzyłam

i czym on usprawiedliwi to co stworzył i porzucił, co powie ludziom, że pogniewał się w raju na Adama i Ewę?

zostaliśmy stworzeni i zostawieni , a jakby tak patrzeć przez pryzmat mitów i legend to jedynymi, którzy nami się interesują to ,, diabły,,- zresztą strącił ich sam tutaj za kontakty z ludźmi i powiedział ,, kiedyś wrócę, ciao,,

To o dzieciach jest straszne... ale czy zaproponowałabyś wymianę choćby za jedno? Miłosierny Bóg może chce wstrząsnąć wcielonym a wcielony może spróbować to zatrzymać - ilu nas będzie - spróbujemy? :)
...nasze życie za zmianę losu tych dzieci w stosunku 1:1 :)
Każdy ma swoje życie i swoje sprawy i pozwól że odpowiem sam sobie - nie będzie chętnych!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 18 sie 2016, 14:13

i piękny przykład kim on jest i jak łatwo można go zdemaskować
który bóg okrzyknięty przez ludzkość bogiem miłości, bogiem miłosierdzia itp frazesy - zachowuje się jak jarmarczna przekupa handlując ,, życiem,,
zasada coś za coś - to część kontraktu ,, pierwszego,, z nich - zarządcy
nie spotkałeś go Magu , Ty spotkałeś ,, drugiego,,

p.s.
audyt pewnie się odbędzie lub juz trwa - i wszystko zostanie rozliczone, mam o tym przekonanie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 18 sie 2016, 14:29

Natasza pisze:i piękny przykład kim on jest i jak łatwo można go zdemaskować
który bóg okrzyknięty przez ludzkość bogiem miłości, bogiem miłosierdzia itp frazesy - zachowuje się jak jarmarczna przekupa handlując ,, życiem,,
zasada coś za coś - to część kontraktu ,, pierwszego,, z nich - zarządcy
nie spotkałeś go Magu , Ty spotkałeś ,, drugiego,,

p.s.
audyt pewnie się odbędzie lub juz trwa - i wszystko zostanie rozliczone, mam o tym przekonanie

Nadal nie rozumiesz i jeszcze bluźnisz. Oczywiście że spotkałem ich wszystkich, a najbardziej podobało mi się spotkanie Jego "zastępcy" którego Ziemia zwie Jezus Chrystus i oczywiście przerabiałem to o czym piszę w praktyce a więc w swej głupocie zacząłem od handlu ale wtedy opiekunowie się zjawili i mi pokazali na czym polega miłosierdzie - na całkowitym zawierzeniu memu Panu w Jego dobre intencje i poddaniu się jego woli - ale nie jestem w stanie osiągnąć tego sam - wtedy mój opiekun położył mi dłoń na mym ramieniu niejako przejmując nade mną kontrolę i dał poznać uczucie które z niczym się nie równa - pełnie szczęścia :) Oczywiście można to również potraktować tak - stałem przed Demonem a inny Demon mnie "przytulił" :) albo wydawało mi się to wszystko a potem ordynator jąkając się tłumaczył już w realu mi i mej małżonce dlaczego najlepsi specjaliści ją rozcięli? A KK potwierdził mój sen nazywając go po śledztwie cudem :) Cóż mój opiekun wyglądał według KK jak w 7 przypadkach w podobnej sytuacji od początku ludzkiej historii czyli 6-ć z Włoch i 1-n z Polski :) inaczej niż go malują ale zgodnie z spisanymi świadectwami przez KK :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 18 sie 2016, 14:34

Twoje życie i Twoje doświadczenia należą tylko do Ciebie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 19 sie 2016, 12:22

Mam takie delikatne pytanie do Ciebie Nataszo - dużo wiesz, dużo widziałaś i na pewno przekraczasz pewne granice więc pozwolę sobie na prywatne :) pytanie: co sądzisz o Chico Xavierze?
Zapytaj o niego w zaświatach i odpowiedz :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 19 sie 2016, 14:49

kiedyś a było to we wrześniu 2015 roku wypowiedziałam się na temat filmu w jednym dziale ,
na to pytanie odpowiem w ten sposób, jeśli każda zebrana moneta została przekazana na szczytne cele - to dla mnie jest to usprawiedliwienie
Magu....wiem, ale po co....
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 20 sie 2016, 01:33

Natasza pisze:kiedyś a było to we wrześniu 2015 roku wypowiedziałam się na temat filmu w jednym dziale ,
na to pytanie odpowiem w ten sposób, jeśli każda zebrana moneta została przekazana na szczytne cele - to dla mnie jest to usprawiedliwienie
Magu....wiem, ale po co....

Tylko, że Nasz Dom napisał duch korzystając z medium, a TY skrytykowałaś dzieło ducha.
A ja pytam o medium :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 20 sie 2016, 06:45

co sądzę o tym człowieku - myślałam, że dałam wystarczająco jasną dyplomatyczną odpowiedź

gdyby mnie interesował nie szukałabym go między ,, równymi,,- nie należy do nich , tylko zaczęła od miejsca takiego jak świątynia
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 21 sie 2016, 23:11

Czarny Magu - widziałam ten wywiad i coś ci powiem. To jest okropny proceder, często stanowiący czyjeś źródło utrzymania, kiedy jakaś grupa ludzi wychwytuje takie osoby jak np. Xawier i próbuje na nich zarabiać. Sprytni wychwycą w czym rzecz, widząc nawet taki filmik, poznając po minach, czytając z umysłu osoby, która nie mówi tego co wie, co chce powiedzieć, ale poddaje się takiej grupie i mówi pod jej dyktando, tych często wyznających tak głupią ideologię, że aż pięty wykręca w słuchaczu. ;)
danut

Postautor: soldado » 21 sie 2016, 23:18

Natasza pisze:
czarnyMag pisze:
Byłaś tam! Tak stoją w rzędach!

Tak!!!! i byłam w świątyni tej , o której już pisałam - i podniosłam głowę choć ci co leżeli na ziemi bali się wydać oddech gdy miał przejść ,, bóg,,
Tobie się Magu udało odzyskać świadomość , masz siłę zmienić wszystko!!!

To co widziałem z zewnątrz, to duże białe schody.
To nie było kilka schodów, ale było ich ponad dwadzieścia.
Na górze były duże białe kolumny.
Cała świątynia była w stylu rzymskim'
Mógłbym ją narysować...
Była skąpana w słońcu.
Odebrałem, że cały czas ono tak tam świeci.
Na górze było duże wejście do środka, nie jakieś tam małe drzwi.
Widziałem inne budynki wokół, ale były one w pewnej od niej odległości, tak jakby była ona w miejscu centralnym, chociaż tak to miejsce nie odbierałem.
Widziałem inne białe budynki z lewej, prawej strony i z tyłu.
Nie widziałem budynków z przodu.
Ale przed nią był duży wolny plac, a cała świątynia była biała.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2016, 23:37 przez soldado, łącznie zmieniany 1 raz
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi