OneNight pisze:Co to za dziwna poezja i skąd pochodzi?
hehe no dziwna , to prawdziwa grafomania
i pochodzi z mojej zrytej bani

hehehe
duzo emocji pochodzi od tej dziwnej istoty ktora u mnie mieszka i nie chce odejść ...... to dziecko diabła albo innego araba
łajza sie przykleiła i płacze i mędzi ze nie chce odejść ......widac czuje sie samotny co mnie nie dziwi , sam przez całą wieczność
pamietacie ? przyjaciel wesołego diabła ......
no to cos ala mam u siebie
a skoro juz o tym pisze to powiem co z zosią , otóż zosia poszła w koncu tam gdzie jej miejsce , została wystrzelona na bardzo wysoki poziom "wibracji" i ktos ja odebrał , ja tam nie wiem jak to wygladało ale powiedziała mi to ta dziwna moja znajoma która robiła to dzien w dzien przez ponad 2 tyg az w koncu jej sie udało , tylko z tym czartem jest problem , tak, pokazał sie w koncu takim jakim jest naprawde , i nie tylko jej , strasznie wyglada i stara sie straszyc zeby go tylko nie wyganiac ale poza tym ze strasznie wyglada to samotny diabelek , bidny taki , sam jak palec ......
ponoc zosia kiedy byla juz na wysokim poziomie zaczeła lśnić sama z siebie i coś ją uniosło , nawet ta znajoma powiedziala mi ze poraz pierwszy takie cos widziala , nigdy wczesniej czegos takiego nie widziala .......
ta moja znajoma naprawde jest dziwna i ma naprawde jakies kosmiczne zdolnosci , czasem dla jaj sobie ją sprawdzam i za kazdym razem mi kopara opada ... powinni ja zbadac alboco bo to jest naprawde osobliwe , to co ona potrafi ....... kobieta dwa razy byla wzywana na policje w celu skladania zeznan ktore szly na papier w toku sledztwa ,a chodzilo o zaginione osoby ....... czy to nie jest zastanawiające ?
no ale co z tego jak te łajzy przychodza co chwila i trzeba co 2-3 dni odprowadzac po kilka istot ....
przychodza i to do mnie , co ja mam za przygody w zyciu to historia , ani chwili spokoju , a chcialem sie wyspac, odpoczac , zapomniec o poczatku , zacząc jeszcze raz a tu masz , taka sytuacja ..........