danut pisze:To są wszystko okowy zła, taka sieć pajęcza=lep, wypuszczony jad, nazywasz, że to jest drugi pan chyba tylko tak dla uproszczenia, bo wiemy o co chodzi.
danut pisze:Tak, a nie powinna ulegać zazdrości, ma wyzbyć się żalu, ma nie szukać odwetu i potrzeby zadośćuczynienia za krzywdy. Jest trudne odnaleźć w sobie miłość czystą, nauczyć się kochać. A miłość, to nie jest to samo co kochanie
danut pisze:Tak, nieraz i Ty mnie wkurzałeś, ale zrozumiałam ze nie ma sensu z Tobą się boksowaćWiesz, ze z prawdziwą miłością się nie wygra i nie ma sensu z nią walczyć, dlatego wiesz wiele,dlatego jesteśmy razem w drodze i zdobywam pewność, ze jest to dobra droga.
soldado pisze:danut pisze:Tak, nieraz i Ty mnie wkurzałeś, ale zrozumiałam ze nie ma sensu z Tobą się boksowaćWiesz, ze z prawdziwą miłością się nie wygra i nie ma sensu z nią walczyć, dlatego wiesz wiele,dlatego jesteśmy razem w drodze i zdobywam pewność, ze jest to dobra droga.
,,tam gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą''.
Zawsze fascynowały mnie Istoty, które za tym wszystkim stoją.
,, na początku się przestraszy, ale potem go przekonamy''....
Znają doskonale naszą przyszłość, a może raczej znają wiele rożnych odbić naszej przyszłości i starają się nas na kierunkować na tą właściwą.
Myśle, że doszedłem do tego dlaczego tak Im na nas zależy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 5 gości