potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: danut » 26 wrz 2016, 22:31

Hej neuron, a dlaczego Ty nie napisałeś od razu, że to są przejścia i dzięki nim spotkania z tą osobą. Przecież to jest bardzo ważne, bo to nie dzieje się w naszej rzeczywistości, osz ty! :) A tym samym żaden zagubiony tu duch wcale to nie jest. Teraz doczytałam o tych przeskokach miejsc i o tym, że wystraszyłeś się widząc samego siebie - przecież to nie jest nic innego jak zjawisko OOBE. :lol: To całkowicie zmienia postać rzeczy.
danut

Postautor: neuron » 27 wrz 2016, 03:09

nie wiem co to jest do konca wlasnie , ale nie podoba mi sie to ......
nie podoba mi sie to ze to dzieje sie wbrew mojej woli .....

i tak wlasnie sobie mysle o tym , ze jesli ktos sie nami bawi to trzeba jakos sobie z tym radzic
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Arronax » 27 wrz 2016, 15:01

Cieszę się, że tak to zadziałało :).

Muszę przyjrzeć się głębiej o Twoich przeżyciach, co opisałeś. Jest to bardzo interesujące, trzeba siąść i przeczytać/przeanalizować.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: neuron » 07 paź 2016, 11:30

no jest ostro

odpierd mi chyba calkiem juz
ona mi sie pokazuje ...... to jakies szalenstwo , to nie dzieje sie naprawde

chyba musze sie dzis napic .......

danut , nie jest podobna do pradnickiej na szczeście :) hehehe mloda fajna d....
tak mi sie pokazała , i to w lustrze :)

neuron

Postautor: Natalia Król » 07 paź 2016, 13:44

musisz mieć twardą psychikę neuronie bo ja bym nie wytrzymała ech.....
Natalia Król

Postautor: agnieszkag » 07 paź 2016, 17:26

Neuronie
Napisz cos wiecej.
Jak to...sie pokazala?
Napisz bom ciekawa
agnieszkag

Postautor: neuron » 07 paź 2016, 19:15

agnieszkag pisze:Jak to...sie pokazala?
Napisz bom ciekawa

daj spokój , chyba mi odpier już zdrowo , albo co ,nie wiem sam co o tym myslec , chyba mi sie śniło bo to nie może dziać się naprawde

jak sie pokazała , nie wiem jak , poprostu to jest tak jakbym zasypial ale nie spie tylko zaczynam wtedy widziec cos , normalnie wszystko czuje itp nawet pomyslalem ze ciekawe czy poczuje jej glowe jak jej dotkne i co ? jebs ...... normalnie wszystko widzialem i czulem , slyszalem jakis dziwny dzwiek , taki jakby pisk ,jakby ona chciala cos powiedziec albo cos powiedziala tylko nie moze i wydaje taki pisk z siebie albo ja tylko tyle slysze , nie mam pojecia jakim cudem to sie dzieje ....... to jest taki stan , taki sen nie sen , nie wiem jak to okreslic ..... nie mam pojecia .

mam w pokoju przed łóżkiem takie duze wysokie lustro i ona siadla na łóżku plecami do mnie ale przodem do tego lustra i w tym lustrze ją zobaczylem , mloda dziewczyna , moze 25 lat , blondynka , szczupla , dokladnie taka jaka mi sie moze podobac , to cos czymkolwiek jest ....tfu ,pokazuje mi dokladnie to co chcialbym zobaczyc
potem kładzie sie obok, wsuwa sie pod moje ramie , widze i czuje jak caluje mnie w ramie i sie przytula , doslownie

albo mi juz odbija calkiem , albo nie wiem , nie ogarniam ......

to jest tak ze normalnie zwykle tylko ja czuje , normalnie fizycznie ,dotyk itp itd ale jak pojawia sie ten dziwny stan , ten sen nie sen to wtedy tez zaczynam widziec czyli czuje wszystko wtedy + normalnie to widze , a jak ten stan mija to przestaje widziec ale dalej czuje jakby zdarzenie mialo dalszy logiczny ciąg .....tez stan pojawia sie falami , jest a za chwile tylko czuje i od nowa , po 1 w nocy sie wkrvlem i polazlem do innego pokoju spac , ale gdzie tam , znowu zabawa ....az w koncu jakos zasnalem,ale co mi po tym jak zaraz o 4 wstalem i juz nie spalem ..........

a dzis nie dawno mialem tel od ekipy ktora zajmuje sie takimi sprawami , nie wiem co o tym myslec ale nie pocieszyli mnie ....... ponoc to nie jest w ogole kobieta , w nagraniu slychac ewidentnie meski głos
robilem kiedys nagrania evp , wyslalem im wszystko bo prosili i mnie dzis zmiażdzyli tym co powiedzieli , ja sam nic tam nie slyszalem ale oni tak !!!

i mnie facet rozwalił , tym co mi powiedzial o tym co uslyszal , nie mogl tego wiedziec ......w zaden sposob .
no i musze pozbierac wszystko do kupy co natasza mi tu napisala i im wyslac , no i danut ......... bo chca weryfikowac z tym co ustala , nie na zasadzie czy to co mowia dziewczyny to prawda czy nie , tylko chodzi o to jak ta istota sie przedstawia i dlaczego oraz kim jest , bo mi powiedzial facet ktory jest demonologiem ze to nie jest ani kobieta ani nawet ludzki duch ........ i ze bedzie bardzo trudno z nim sobie poradzic ,ale to mozliwe ........ krv ekipa ma takie przypadki udokumentowane ze mi szczena opadla , pytam czemu o tym nie mowia i nie pisza oficjalnie , ale okazuje sie ze ludzie nie chca o tym mowic tzn nie zgadzaja sie na opisywanie ich historii i takie przypadki sa poprostu nieznane szeroko ......ani go nie zdziwilo to co sie u mnie dzieje ani nie zaskoczylo ..... dostalem liste z pytaniami oraz wytycznymi co i jak mam robic w celu kolejnych nagran i jutro mam wolne w ch i bede dzialal , i pewnie w koncu do mnie przyjada , tylko nie wiem kiedy ...... to kawalek bo az ze szczecina ..........

tyle.. tfu na psa urok , dzieje sie cos dziwnego tylko nie wiem co trak naprawde , co tak naprawde siedzi we mnie od 2 dni ......
i jakos mam nieodparte wrazenie jakby jednak ta zosia tu byla ale poza nia jeszcze ktos ......i ten ktos jest zły i chowa sie a ona biedna jest na pierwszej lini , to danut napisala ostanio ze ona mi w jakis sposob pomaga i tak to tez odbieram ........

pojebane to wszystko w ch .......tfu tfu tfu
ktos zna jakies zaklecie albocos co odegna nawet na chwile wszystko odemnie ??

od wczoraj do tej pory wypalilem 3 paczki fajek, w tej wlasnie chwili otwieram 4 ........ja pierdole
Ostatnio zmieniony 07 paź 2016, 19:25 przez neuron, łącznie zmieniany 1 raz

neuron

Postautor: neuron » 07 paź 2016, 19:24

Natalia Król pisze:musisz mieć twardą psychikę neuronie bo ja bym nie wytrzymała ech.....

wytrzymałabyś , można sie przyzwyczaić , tylko na początku jest strasznie bo wychodza na wierzch wszystkie Twoje własne wyobrazenia i lęki ....
jak to przejdzie to juz z "górki"

ale korba jest , to prawda

neuron

Postautor: danut » 07 paź 2016, 19:42

Po co łaziłeś do demonologów i egzorcystów??? I to od tego na banc się wszystko zaostrzyło, nie napisałeś tego, ale to wiem. Jak ja ostrzegam przed tymi ludźmi to wszyscy czują się oburzeni, a ja czytam to i inne fora i widzę co się dzieje z ludźmi, którzy stosują te ich porady- otwieranie trzeciego oka i tym podobne rewelacje duchowe. Psychika ludzka głupieje, dochodzi do przypadkowego łączenia informacji, pojawiają się hipnagogi - stan przed zaśnięciem, lub po niedokładnym wybudzeniu się. Skończ z tym, bo będzie jeszcze gorzej. Demonolog powiedział Ci, że to nieludzka istota - wiesz co ..uszy mi opadają. Pewnie, ze nie, ale żadnych takich stanów - zaburzeń nie wywołuje ani duch, ani diabeł, ani żaden kosmita. Pal więcej niedługo nie będziesz mógł zasnąć a po 4 dobach bez odrobiny snu zacznie się dopiero dziać i piszę to, bo miałam takie doświadczenie w życiu. Wariacje umysłu, to brak selekcji informacji i ładuje się wszystko, co jest przy normalnej pracy mózgu selekcjonowane i blokowane. Jasne Zosia może chcieć ci pomóż, może być bratnią ci duszą, ale nie da rady tego uczynić, gdy Ty sam nie uspokoisz swoich myśli, gdy poddasz się temu i nie zaczniesz analizować. Jeszcze jedno to, że ona jest Twoim typem i Zosia wygląda tak jak wygląda wyidealizowany przez Ciebie obraz kobiety świadczy o tworzeniu jej własną myślą, bo nie jest to obraz znikąd. Dlaczego nie skorzystasz z fachowej pomocy? Boisz się, bo Twoja żona jest psychologiem?
danut

Postautor: neuron » 07 paź 2016, 19:53

danut pisze:Po co łaziłeś do demonologów i egzorcystów???

to nie sa demonolodzy i egzorcysci stricte akurat , ten facet tylko z nimi współpracuje ...... on akurat jest demonologiem i tyle .....
staraja sie ustalic z czym mamy do czynienia najpierw zeby moc cokolwiek z tym pozniej zrobic .......
nie wiem, sam sie na tym nie znam , moze masz racje ......jesli tak to na to tez przyjdzie czas ....i zobaczymy
ale nie wydaje mi sie , za duzo tego i obok mnie .....

pale tyle od lat ....pale jak smok ... i od lat wstaje o 4-5 rano ale tez zwykle wczesnie sie klade

neuron

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi