agnieszkag pisze:Jak to...sie pokazala?
Napisz bom ciekawa
daj spokój , chyba mi odpier już zdrowo , albo co ,nie wiem sam co o tym myslec , chyba mi sie śniło bo to nie może dziać się naprawde
jak sie pokazała , nie wiem jak , poprostu to jest tak jakbym zasypial ale nie spie tylko zaczynam wtedy widziec cos , normalnie wszystko czuje itp nawet pomyslalem ze ciekawe czy poczuje jej glowe jak jej dotkne i co ? jebs ...... normalnie wszystko widzialem i czulem , slyszalem jakis dziwny dzwiek , taki jakby pisk ,jakby ona chciala cos powiedziec albo cos powiedziala tylko nie moze i wydaje taki pisk z siebie albo ja tylko tyle slysze , nie mam pojecia jakim cudem to sie dzieje ....... to jest taki stan , taki sen nie sen , nie wiem jak to okreslic ..... nie mam pojecia .
mam w pokoju przed łóżkiem takie duze wysokie lustro i ona siadla na łóżku plecami do mnie ale przodem do tego lustra i w tym lustrze ją zobaczylem , mloda dziewczyna , moze 25 lat , blondynka , szczupla , dokladnie taka jaka mi sie moze podobac , to cos czymkolwiek jest ....tfu ,pokazuje mi dokladnie to co chcialbym zobaczyc
potem kładzie sie obok, wsuwa sie pod moje ramie , widze i czuje jak caluje mnie w ramie i sie przytula , doslownie
albo mi juz odbija calkiem , albo nie wiem , nie ogarniam ......
to jest tak ze normalnie zwykle tylko ja czuje , normalnie fizycznie ,dotyk itp itd ale jak pojawia sie ten dziwny stan , ten sen nie sen to wtedy tez zaczynam widziec czyli czuje wszystko wtedy + normalnie to widze , a jak ten stan mija to przestaje widziec ale dalej czuje jakby zdarzenie mialo dalszy logiczny ciąg .....tez stan pojawia sie falami , jest a za chwile tylko czuje i od nowa , po 1 w nocy sie wkrvlem i polazlem do innego pokoju spac , ale gdzie tam , znowu zabawa ....az w koncu jakos zasnalem,ale co mi po tym jak zaraz o 4 wstalem i juz nie spalem ..........
a dzis nie dawno mialem tel od ekipy ktora zajmuje sie takimi sprawami , nie wiem co o tym myslec ale nie pocieszyli mnie ....... ponoc to nie jest w ogole kobieta , w nagraniu slychac ewidentnie meski głos
robilem kiedys nagrania evp , wyslalem im wszystko bo prosili i mnie dzis zmiażdzyli tym co powiedzieli , ja sam nic tam nie slyszalem ale oni tak !!!
i mnie facet rozwalił , tym co mi powiedzial o tym co uslyszal , nie mogl tego wiedziec ......w zaden sposob .
no i musze pozbierac wszystko do kupy co natasza mi tu napisala i im wyslac , no i danut ......... bo chca weryfikowac z tym co ustala , nie na zasadzie czy to co mowia dziewczyny to prawda czy nie , tylko chodzi o to jak ta istota sie przedstawia i dlaczego oraz kim jest , bo mi powiedzial facet ktory jest demonologiem ze to nie jest ani kobieta ani nawet ludzki duch ........ i ze bedzie bardzo trudno z nim sobie poradzic ,ale to mozliwe ........ krv ekipa ma takie przypadki udokumentowane ze mi szczena opadla , pytam czemu o tym nie mowia i nie pisza oficjalnie , ale okazuje sie ze ludzie nie chca o tym mowic tzn nie zgadzaja sie na opisywanie ich historii i takie przypadki sa poprostu nieznane szeroko ......ani go nie zdziwilo to co sie u mnie dzieje ani nie zaskoczylo ..... dostalem liste z pytaniami oraz wytycznymi co i jak mam robic w celu kolejnych nagran i jutro mam wolne w ch i bede dzialal , i pewnie w koncu do mnie przyjada , tylko nie wiem kiedy ...... to kawalek bo az ze szczecina ..........
tyle.. tfu na psa urok , dzieje sie cos dziwnego tylko nie wiem co trak naprawde , co tak naprawde siedzi we mnie od 2 dni ......
i jakos mam nieodparte wrazenie jakby jednak ta zosia tu byla ale poza nia jeszcze ktos ......i ten ktos jest zły i chowa sie a ona biedna jest na pierwszej lini , to danut napisala ostanio ze ona mi w jakis sposob pomaga i tak to tez odbieram ........
pojebane to wszystko w ch .......tfu tfu tfu
ktos zna jakies zaklecie albocos co odegna nawet na chwile wszystko odemnie ??
od wczoraj do tej pory wypalilem 3 paczki fajek, w tej wlasnie chwili otwieram 4 ........ja pierdole