agnieszkag pisze:No ok.
A jak sie z nia komunikujesz?
Przesyla Ci mysli?
Zadajesz jej pytania I co?
hehe nie , jeszcze tego by brakowało żeby mi przesyłała mysli , nie chce , dzieki

normalnie , mowie do niej mimo ze nie musze , to juz wiem, ale dla mnie .dla nas to nie jest naturalne wiec normalnie mowie , i mam gdzies czy jej to odpowiada czy nie ...... poprostu
no i tak,zadaje pytania i mi odpowiada ale jak juz wiele razy pisalem ona tylko mi potwierdza ,zaprzecza albo wyraża wątpliwość , poniewaz czuje bardzo precyzyjnie kazdy jej gest czy ruch "ciała" na wiecej nie moge sobie pozwolic poniewaz interpretacja bardziej złożonych gestów jest praktycznie niemozliwa albo moze inaczej , jest mozliwa ale wtedy nie mam pewnosci czy dobrza cokolwiek interpretuje a wtedy to moze znaczyc wszystko i nic ,wiec nie kombinuje ........ tak,nie,nie wiem ..i tyle musi mi wystarczyc ............
ale myśląc o Tobie agnieszko wstalem z łóżka zeby napisac cos jeszcze i nie tylko Tobie , moze to nic a moze to istotne ale ......
jest kilka waznych zasad ktore moga uratowac nam d....
nie ufaj nikomu i niczemu czego nie znasz ,zasada no one trust ...tak w zyciu jak i w tym temacie , to pozwoli uniknąć manipulacji jakiej byc moze jestesmy stale poddawani.......
jeśli trafisz na istote która zaleje Cie miłością to prakrycznie nic nie bedzie w stanie Cie uratować, wróg bowiem kryje sie w Tobie , zdrowy rozsadek,intuicja oraz instynkt to wszystko czym dysponujesz, to jedyna bron przeciw kazdej istocie ...... pamietaj że Twoje oczy,uszy , Twoj mózg Cie stale okłamuje , to co widzisz nie jest tym co widzisz , zwlaszcza w kontaktach z czyms czego nie znamy , co wiecej ........ nasz sposob pojmowania świata i rzeczywistosci osadzony jest w kontekscie ziemi i tylko takim, nie znamy innego , pojmowanie czegokolwiek moze roznic sie diametralnie i tak właśnie jest ...... uważaj na swoje emocje , one Cie moga zgubic i tak wlasnie sie stanie jesli bedziesz slepo im ufać , to błąd ..............
Światełko w tunelu – to reflektory nadjeżdżającego pociągu.
co dalej , jesli cos jest zbyt piekne zeby bylo prawdziwe to raczej jest nieprawdziwe , pamietaj ...... "duch" w swojej pierwotnej postaci nie przypomina niczego , to zwykla szara chmura niczego i nic wiecej , wyrwie z Twojej świadomości wszystkie Twoje leki i oczekiwania i pokaze Ci dokladnie to co chcesz zobaczyc albo to co on bedzie chcial zebys widziala .........
Złota zasada Murphy'ego: Zasady określa ten, kto ma złoto
w sytuacji W d......moze uratowac Ci minimax , to dziala naprawde i nie ma istoty we wszechswiecie ktora pozna Twoje mysli zanim sama je wymyslisz , to tak nie dziala , wiec minimax jest bardzo dobrym elementem obrony jak tez ataku ..........
Jeśli natarcie posuwa się bez przeszkód – właśnie wchodzisz w pułapkę.
obrona : Jeśli coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie.
Jeśli brakuje ci wszystkiego z wyjątkiem nieprzyjaciela, to znaczy, że bitwa trwa.
zawsze zakłądaj najgorsze
Jeżeli coś może się nie udać – nie uda się na pewno.
Nie uda się nawet wtedy, gdy jednak nie powinno się nie udać.
Jeżeli myślisz, że idzie dobrze – na pewno nie wiesz wszystkiego.
poprostu ...... jesli cos moze byc to bardziej jest niz tego nie ma , istnieje wszystko w co wierzysz i nie istnieje nic w co nie wierzysz , jesli to jest mozliwe to jest możliwe ..........