Uciazliwe przekazy-jak zastopowac?Prosba do doswiadczonych

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Uciazliwe przekazy-jak zastopowac?Prosba do doswiadczony

Postautor: neuron » 09 gru 2016, 19:00

danut pisze:neuron skąd skopiowałeś ten dobry tekst do poprzedniego postu?

prosze

https://pl.wikipedia.org/wiki/Tetragram

https://en.wikipedia.org/wiki/Tetragrammaton

Daath, w kabalistycznym Drzewie Życia, nie jest uważana za sefirę. Mówi się o niej jako fałszywej, jedenastej sefirze, jednakże ona jest i ma duże znaczenie.

to kabała , ogarniałem to kiedyś i to nawet niezle , dzieki Panu Franz Bardon , naprawde polecam , bardzo ciekawy typ a zwlaszcza jego praca

https://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Bardon

tu jest to tłumaczenie , nie znalazłem innego po Polsku a sam nie ogarne az tak , a żony nie poprosze bo mnie zjedzie ze sie pierdołami zajmuje .....

Istoty świetliste sfery Plutona

Nie oddają go żadne słowa.
Przyporządkowane jest aniołowi Aloha van Daath.
Jest to królestwo nicości, w którym zawarte jest wszystko.

Tutaj ważą się "prądy energii" ludzkości i rozwijają swoje siły na Ziemi.
Poprzez osiągnięcie pewnej energetycznej wartości krytycznej powstają na tej płaszczyźnie skoki ewolucyjne.
Jednocześnie jest to wieczny ocean, w którym wszystko ulega rozpuszczeniu.

http://www.czasduszy.pl/aktualnosc-Plut ... 36215.html

anioły kabały

http://pastebin.com/eAWyYqqj

Tetragrammaton. Jest Niewidocznym, Ukrytym, Nieobjawio-
nym (van Daath/Pluton). Jest nicością, które zawiera w sobie
wszystko, wiecznie cichym oceanem Boga, który wszystko od-
zwierciedla i nic nie zawiera (w magii jest wzywany razem z Pri-
meumatonem i Anephexetonem, aby stworzyć magiczny trójkąt
manifestacji).

i teraz uważajcie , pojęcie mattaru to dokladnie van daath i nie było by moze w tym nic niezwykłego gdyby nie to ze mattaru to pojecie znane sumerom i oni o tym mowili i pisali , znali pojecie abbys i wiele innych , pierwsza inwokacja do sił boskich czy innych o ochrone itp pochodzi właśnie z sumeru , pierwsza znaleziona na ziemi taka inwokacja pochodzi wlasnie od nich ......... i to 6 tys lat temu ......

prawda? ciekawe
Ostatnio zmieniony 09 gru 2016, 19:14 przez neuron, łącznie zmieniany 2 razy
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: procurator » 09 gru 2016, 19:06

Co do tematu smierci-dopiero od Was dowiaduje sie , ze nie mozna takiej informacji uzyskac.
Ja dostalam dokladnie dwa przekazy dotyczace smierci -jeden " ze ta osoba ma pojednac sie z ojcem, gdyz ojciec umiera , a wszystko co zrobil zlego wynika z jego-ojca choroby psychicznej" .Nie bede opisywac calej sytuacji gdyz jest bardzo skomplikowana.Widze, ze ona jednak wybaczyla swemu mezowi, ktory tez uczynil jej wiele zlego.
Drugi dotyczy faktu , ze jej synowi ropieje nerka i jesli nie pojdzie do lekarza to nie dozyje swiat.Tych swiat.
Zatem poczekam na rozwoj sytuacji.Podswiadomie nie wierze w to i wyczuwam " szantaz"- aby w koncu zaczal sie leczyc.
Czas pokaze.
procurator

Postautor: danut » 09 gru 2016, 19:28

Nie można uzyskać takiej informacji na sto procent, bo nasze życie przebiega w wielu rzeczywistościach o różnych możliwościach, dostajesz wiadomość, ale musisz spełnić wiele warunków, by pójść po tej samej linii zdarzeń, zgodzić się na osiągniecie tego celu, bądź zmienić, lub okrążyć ten kierunek. Często te wiadomości to ostrzeżenie, bądź wskazanie dobrej drogi i to musisz dobrze rozpatrzeć. A i tak decyduje ukryta świadomość tego kogo to dotyczy i odpowiednie odpowiedzi wartości jego duszy, co, kiedy i jak zaczerpnie z tego "Oceanu" i jak to się połączy.
danut

Postautor: fruwla » 10 gru 2016, 11:19

procurator pisze:Co do tematu smierci-dopiero od Was dowiaduje sie , ze nie mozna takiej informacji uzyskac.

Alez oczywiscie, ze mozna uzyskac !
Pewne zrodla mowia nawet ze to tzw. laska, byc swiadomym ze TU - to juz tylko pare tygodni, dni, chwil...

Witaj na Forum Procurator :)
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: procurator » 10 gru 2016, 12:35

fruwla pisze:
procurator pisze:Co do tematu smierci-dopiero od Was dowiaduje sie , ze nie mozna takiej informacji uzyskac.

Alez oczywiscie, ze mozna uzyskac !
Pewne zrodla mowia nawet ze to tzw. laska, byc swiadomym ze TU - to juz tylko pare tygodni, dni, chwil...

Witaj na Forum Procurator :)

Witam , witam.Dzieki za informacje.

No dobra stwierdzam , ze jestescie fajni.
To moze pomozecie mi z kolejna sprawa.
Ale tutaj potrzebuje medium, ktore potrafi wskazac miejsce spoczynku/grob.
Sprawa wyglada tak-pojawil sie u mnie czlonek rodziny , o ktorym nikt nie wie.Okazuje sie byc moim wujkiem.
Znalazlam go jednak w bazie ....Sam mi to podsunal.Byl wiezniem obozu koncentracyjnego i przezyl go- Budzyn na stronie straty.pl.Nie wiem jak potoczylo sie jego zycie , gdzie umarl i dlaczego nikt o nim nam nie powiedzial.Nie mam skad zdobyc informacji , gdyz nikt z tej rodziny juz nie zyje.
Wiem, ze chce aby go znalezc.Jego miejsce spoczynku.
Mysle aby obdzwonic cmentarze w Polsce, ale zajmie mi to wieki.O ile lezy na cmentarzu....
Ktos , cos?
Ostatnio zmieniony 10 gru 2016, 14:16 przez procurator, łącznie zmieniany 1 raz
procurator

Postautor: Natasza » 10 gru 2016, 12:43

hej,

z racji tego, że neuron był oficjalnie ostatnią dla mnie osobą , dla której gdziekolwiek zaglądałam - zostawiam Ci jedynie zdanie w formie pytania

czy mężczyzna, którego widzę przy Tobie był hmm jakby to ująć ocierał się o bezdomność ? miał pewne problemy? był problem z pochówkiem gdy umarł w szpitalu?
kto odebrał jego ciało? miał poparzenia na ciele? co z jego nogą? a właściwie stopą?

to tyle
papapapp
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: procurator » 10 gru 2016, 12:52

Natasza pisze:hej,

z racji tego, że neuron był oficjalnie ostatnią dla mnie osobą , dla której gdziekolwiek zaglądałam - zostawiam Ci jedynie zdanie w formie pytania

czy mężczyzna, którego widzę przy Tobie był hmm jakby to ująć ocierał się o bezdomność ? miał pewne problemy? był problem z pochówkiem gdy umarł w szpitalu?
kto odebrał jego ciało? miał poparzenia na ciele? co z jego nogą? a właściwie stopą?

to tyle
papapapp

Dziekuje.
Szpital- a jestes w stanie okreslic miesjce , rok?

Wiesz-nie moge nic na temat wygladu powiedziec ani stanu ciala,gdyz ja nie widze nic.Tylko slysze przekaz i rozpozaje plec/osobe.
Mozliwe , ze byl bardzo chory.Do obozu trafil majac 10 lat, a ponoc pracowal w cegielni, gdzie poparzenia byly na porzadku dziennym.Ojciec moj za zycia mi opowiadal , ze ludzie palcow nie mieli , bo palily sie przy wyciaganiu cegiel z pieca.
Ale ojciec moj juz nie zyje (tez byl w obozie,ale innym, byl mlodszy o 10 lat od tego wujka) .Dziwne ,ze nie opowiedzial mi o nim.A byl przeciez jego bratem.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2016, 12:55 przez procurator, łącznie zmieniany 1 raz
procurator

Postautor: Natasza » 10 gru 2016, 12:54

ma poparzenia na całym brzuchu, dosłownie zwęglone części łącznie z nogą - stopa została odcięta od ciała - dosłownie
sorry , że Ci to mówię, ale wspomnienie o cegielni pasuje mi do obrażeń jakie odniósł

jeszcze raz pozdrawiam
N.

aha - nie jestem w stanie powiedzieć Ci w jakich okolicznościach umarł - czy wypadek był przyczyną? czy co innego
jednak dobrze odbierasz mężczyznę, bardzo dobrze!!!!!
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: procurator » 10 gru 2016, 13:02

Dziekuje Natasza.
Mozliwe zatem , ze w kronikach obozu/karcie szpitalnej znajde jakies informacje o Nim.
Czyli Budzyn.
Jakby cos jeszcze pokazal to prosze o prywatna wiadomosc.Dzieki.
procurator

Postautor: neuron » 10 gru 2016, 13:18

procurator pisze:No dobra stwierdzam , ze jestescie fajni.

jesteśmy fajni ?czy fajnie walnięci ??

ja też jestem fajny ?? śmiałe przypuszczenie ;)

Budzyn czy Budzyń ??
Ostatnio zmieniony 10 gru 2016, 16:00 przez neuron, łącznie zmieniany 1 raz
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi