potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 18:40

Natasza pisze:i takie podsumowanie ode mnie: nie znaliście się wcześniej, to stało się przypadkiem, po prostu czasami tak się zdarza

i ja tak właśnie mysle ...... to poprostu przypadek , ale takie zjawisko potrafi człowiekowi wywrócić swiat do góry nogami na jakiś czas .... raptem dowiadujesz się że z jakiegoś powodu żyjesz na raz w dwóch różnych światach ....... i każdy jest prawdziwy ...... no to można się trochę zmartwić co ??

i jeśli to jest to o czym myśle to jest to najwieksza tajemnica życia i ja o tym wiem ........
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 18:43

Natasza pisze:dobrze napiszę to słowo : PACJENTKA a Ty się neuron teraz głów o co jej chodzi papappapa

no to teraz mnie całkiem zastrzeliłaś ........... zupełnie nie wiem o co chodzi ........ kompletnie nic nie przychodzi mi do głowy .........

mam rozumieć to dosłownie ?? czy mam szukać synonimu ???

nie chciałaś tego napisać ???? wahałaś się ?

co tam sie stało ??

nie chcę już gubić się w domysłach , nie ma sensu bo niczego nie można być pewnym ...... już to przerobiłem , tysiąc myśli i każda tak samo prawdopodobna ......

neuron

Postautor: Natasza » 06 wrz 2016, 18:48

od początku naszej rozmowy wbijała mi to słowo
tak! wahałam się by Ci to napisać
ale jak jej na tym zależy to wolę jej i sobie przy okazji ulżyć

nie mam pojęcia dlaczego tylko to powtarzała
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 06 wrz 2016, 18:55

neuron pisze:
danut pisze:Czy masz, miałeś siostrę?

z tego co mi wiadomo to jestem jedynakiem , nigdy nie mialem rodzeństwa ....... no chyba że o czymś nie wiem , nie moge tego wykluczyć ...... tym bardziej ze moj ojciec miał duze powodzenie u kobiet i bardzo mu to odpowiadało ...... wieć kto wie ......... no i mój ociec był 4 razy żonaty i mam jednego przyrodniego brata , o tyle wiem .....

Ale to Twoja mama mieszkała wcześniej w tym domu a nie ojciec? No tak, rozbite rodziny mogą mieć takie wahania i nakładki wielu światów alternatywnych, przeanalizuj z perspektywy tego jak układała się ta rzeczywistość Twoim rodzicom. Każde z nich mogło być z tą druga osobą, lub inną, ale jaką rodzinę w tym domu tworzą poza tym światem, która z nich jest tą prawdziwą? W alternatywnej rzeczywistości mogą istnieć osoby, które tu nigdy się nie narodziły i w jednych z nich możesz i ty istnieć a w innych i Ciebie może nie być.
Neuron takie doświadczenia jak opisujesz otwierają nam oczy na istnienie czegoś więcej poza tym światem, uczą, nie są niczym strasznym, pozbądź się strachu nikt krzywdy ci tam nie zrobi, możesz siebie wyciszyć i przestać to odbierać, a możesz się temu przyrzec badawczym umysłem, wszystko zależy od Ciebie. Ale całość tych Twoich obserwacji w połączeniu ze sobą może nakreślić ci prawdziwy obraz tego co się tam dzieje.
danut

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 18:58

Natasza pisze:nie mam pojęcia dlaczego tylko to powtarzała

no to mam zagadke

pacjentka .....

neuron

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 19:01

danut pisze:W alternatywnej rzeczywistości mogą istnieć osoby, które tu nigdy się nie narodziły i w jednych z nich możesz i ty istnieć a w innych i Ciebie może nie być.
Neuron takie doświadczenia jak opisujesz otwierają nam oczy na istnienie czegoś więcej poza tym światem, uczą, nie są niczym strasznym, pozbądź się strachu nikt krzywdy ci tam nie zrobi, możesz siebie wyciszyć i przestać to odbierać, a możesz się temu przyrzec badawczym umysłem, wszystko zależy od Ciebie. Ale całość tych Twoich obserwacji w połączeniu ze sobą może nakreślić ci prawdziwy obraz tego co się tam dzieje.

tylko ten brak komunikacji ......

ale to wszystko robi wrażenie .....

tak, w tym domu mieszkała moja matka , ojciec nigdy nie był w tym domu ........ nawet gościem .

nie boje się . na poczatku się bałem ..... teraz na luzie calkiem , ciekawi mnie to , bawi czasem , i czasem sprawdzam jej mozliwosci ale tylko w aspektach ktore moge odebrac , i tylko tyle .........

neuron

Postautor: danut » 06 wrz 2016, 19:14

Czasem może ci zdarzyć się, że porozmawiasz z nią w sposób zwyczajny, jak z prawdziwie żywym człowiekiem, ale nie stanie się to na przywołanie takiej rozmowy, więc na to się nie sil, bo nigdy takie wymuszone rozmowy nie są prawdziwe, zakłóca je tylko nasza czuwająca świadomość, a one zachodzą przez zaskoczenie, nie pogub się wtedy i wszystko zapamiętaj. Jeśli mama żyje to porozmawiaj z nią szczerze o jej miłościach życia i z nimi związanymi sprawach, będzie trudno, ale delikatnie spróbuj od niej coś wyciągnąć.
danut

Postautor: OneNight » 06 wrz 2016, 19:22

A nie nagrywałeś czegoś ostatnio(ESP)? Chyba, że Cię z kimś pomyliłem.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 19:36

OneNight pisze:A nie nagrywałeś czegoś ostatnio(ESP)? Chyba, że Cię z kimś pomyliłem.

tak , to o mnie chyba Ci chodzi , próbowałem cos zdziałać z evp ale nic konkretnego nie udało mi sie uzyskac , szybko odpusciłęm .......wspominałem o tym na forum
sama próba poszla bardzo sprawnie , ona zrozumiała o co mi chodzi i kilka razy na moja prosbe przez kilka minut mowiła ale nic nie zarejstrowalem .

chyba nic .
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2016, 19:40 przez neuron, łącznie zmieniany 1 raz

neuron

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 19:39

danut pisze:Jeśli mama żyje to porozmawiaj z nią szczerze o jej miłościach życia i z nimi związanymi sprawach, będzie trudno, ale delikatnie spróbuj od niej coś wyciągnąć.

no to raczej ciężkie zadanie , chyba nie mam aż takiego kontaktu z własną matką , byloby co najmniej dziwne gdybym zaczął się interesować takim tematem ........

neuron

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi