Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 16:40

Natasza pisze:no fakt, teraz spojrzałam, że jest nas z 24 osoby o tej godzinie, a w innym czasie może byc więcej
i co tak grupowo? wszyscy? o co chodzi? i jaki cel?

Raczej tylko 4 :D . Dobra już nie chcę z Tobą rozmawiać, próbujesz odwrócić moją uwagę i skierować na inny cel...
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 16:49

dane się zmieniają co 5 minut

ale co z Królem ? kto to jest? co tam ja, On, tzn, jest ich więcej jak jeden, sądzisz , że oni chcą zawładnąć kobietami? którzy to są?

p.s. jest 23 użytkowników na łączach:)

danut zanim coś chlapniesz, ugryź się w język bo rzucasz słowami jak mieczem i ciosy dajesz na oślep
tu nie ma grup zmowy, są jednostki a wśród nich paru typów , którzy korzystają z technik z różnym skutkiem ale robią to, eksperymentując i korzystając z energii innych
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 17:03

Eksperymenty OneNight są nieszkodliwe, jestem tego pewna, człowiek ten pochodzi do sprawy z mądrością a jego emocje nie są zaburzone. Nie wiem dlaczego tak pragniesz skierować na niego uwagę, by odwrócić ją od innej sprawy?
danut

Postautor: OneNight » 25 kwie 2016, 17:07

Otoz wczoraj wieczorem
a wlasciwie w nocy mialam
niezapowiedziane odwiedziny w
czasie snu pewnego uzytkownika z
tego forum

Kogo masz na myśli? :O

PS: Nie spałem tej nocy.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2016, 17:08 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 17:08

danut pisze:Eksperymenty OneNight są nieszkodliwe, jestem tego pewno, człowiek ten pochodzi do sprawy z mądrością a jego emocje nie są zaburzone. Nie wiem dlaczego tak pragniesz skierować na niego uwagę, by odwrócić ją od innej sprawy?

dlaczego powołujesz się na OneNighta? stawiasz na niego?
mogło mu się udać?
OneNight naprawdę ?

p.s. pudło, to nie ON, tamten jest starszy od niego:)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 25 kwie 2016, 17:25

danut pisze: Estia72 - wiem o kogo Ci chodzi, ale w tym wypadku sprawa wygląda tak, że nieświadomie u kierowałaś mu drogę i trafił do Ciebie przez pomyłkę, ten podróżnik nie jest groźny, a że zaczął Cię atakować było tylko wynikiem jego strachu :D .

Danut rozumiem co chcesz powiedziec ale przez pomylke jak to ujelas nie napastuje sie ludzi sexualnie tym bardziej we snie!
Ja ogolnie mowiac nie bawie sie w oob , swiadome sny, czy spirytyzm, mam od dziecka owszem takie doswiadczenia , powiedzmy ze mam pewne dary z ktorych raczej nie korzystam i nigdy ich nie rozwijalam po prostu sa. Od spirytyzmu trzymam sie wogole z daleka, dlatego tez nie praktykuje oob, za duzo mialam doswiadczen z duchami i demonami ktore przyplacilam zdrowiem by sie w to bawic. (kiedys to opisze)Unikam nawet miejsc gdzie wyczuwam energie duchow do tego stopnia ze nawet nie wchodze do czyjegos domu jesli czuje tam byty , bo od razu w takim miejscu zle sie czuje...Uwazam ze naprawde perfidia jest wykorzystywanie swoich zdolnosci do takich rzeczy!
Po prostu oburza mnie gdy ktos bez mojej zgody probuje mna manipulowac!
Jestem osoba bardziej zorientowana na wewnetrzny rozwoj , energie, uzdrawianie i ta wczorajsza sytuacja mnie zupelnie zaskoczyla ,zawsze mialam do czynienia raczej z atakiem duchow czy demonow niz z "zywa" osoba ktora swiadomoe i z premedytacja robi takie rzeczy :evil:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 17:29

Aha. Czyli jak było tak jak piszesz, to istotnie nie eksperyment OneNight, a tej grupki, którą ja mam na uwadze od 7 lat. Czyli trafione- znów tu są. Oczytaj spokojnie resztę postów w tym temacie i to nawet nie musi być mężczyzna, podkładają obrazy. Ale nauka też już o tym wie "załóżmy, że Alicja wysyła fotony tylko w 2 stanach: o polaryzacjach pionowej i poziomej. Czy Ewa jest w stanie niezauważenie podsłuchać informację, którą ma otrzymać Bob? Ewa ma do dyspozycji polaryzator, płytkę falową, dobry detektor pojedynczych fotonów. Może również wysyłać do Boba fotony o dowolnej polaryzacji, udając, że jest Alicją"
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2016, 17:31 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: OneNight » 25 kwie 2016, 17:31

Skąd pewność, że to osoba z tego forum i że nie był to sen o głębokiej fazie? Zaznaczam, że rozmawialiśmy dzień wcześniej o tym zjawisku.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 17:34

dokładnie, tu nie ma pomyłek, są wybrane cele i w jakiś się trafi- nie wiem kogo Ty widziałaś i czy akurat to ktoś stąd skoro zaglądałaś gdzie indziej,

może i to ten sam , który przy mnie majstrował co najmniej te dwa razy
używa kilku atrybutów, kładł je na podłodze jak Wam to napisałam i mantrował :) gdy wzywał moje imię wtedy stanęłam za jego plecami, sądził , że mu nie wyszło, a poniekąd wyszło:) heh tylko z innym skutkiem
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 17:34

OneNight pisze:Skąd pewność, że to osoba z tego forum i że nie był to sen o głębokiej fazie? Zaznaczam, że rozmawialiśmy dzień wcześniej o tym zjawisku.

Tak i tę rozmowę wykorzystano do przesłanej jej sugestii, nie martw się ja jestem "lisem" rozpracujemy to. ;)
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi