implanty energetyczne

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: implanty energetyczne

Postautor: soldado » 04 lip 2024, 23:31

nadal upieram się przy swoim, że oni nie zmieniają kształtu, oni zmieniają nam nasze ich widzenie, są tym kim chcą byśmy ich zobaczyli.

Dokładnie tak jest.
Mamy ograniczone postrzeganie i Oni to wykorzystują.
Gdyby nie nasze ciało, gdyby nie nasz ogranicznik, wtedy zobaczylibyśmy z kim mamy do czynienia.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 04 lip 2024, 23:43

Wiedza o hipnozie i mechanizmach naszego widzenia. A pamiętasz, że padło dokładnie takie zdanie żołnierza/ przybysza/ zmarłego przy okazji zapowiedzi tych nowych czasów, czy końca świata, w ogóle nie takiego o jakim ludzie myślą. - Dopiero zobaczysz jak ona będzie wyglądać, a jak Ty. :D Była to mowa o tej osobie, o której tu piszę. Znaczenie tego zdania było wyraźne, ja mam się nie przejmować starością, chorobą, późniejszym wyglądem w tym życiu, prawdziwy mój obraz będzie inny i padło- "piękny", a ona to dopiero zobaczę, czyli jak myślę jakiś paskudny skoro zupełnie inny od mojego. Nie tyle Soldado - ciało jako ogranicznik - widzeniem nam manipulują, żyjemy jakby w hipnozie i nic nie jest takie jakim to widzimy. O prawdziwe widzenie trzeba nam walczyć, przebijać się przez te zasłony.
danut

Postautor: soldado » 04 lip 2024, 23:47

Nie tyle Soldado - ciało jako ogranicznik - widzeniem nam manipulują, żyjemy jakby w hipnozie i nic nie jest takie jakim to widzimy. O prawdziwe widzenie trzeba nam walczyć, przebijać się przez te zasłony.

Nasze widzenie jest bezpośrednio związane z naszymi oczami, a te są związane z naszym ciałem. ;)
W tym wszystkim chodzi o patrzenie sercem na te sprawy. ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 04 lip 2024, 23:52

Widzenie Duszą. Pora kończyć dzisiejsze rozmowy, a tak wiele o oczach jeszcze wiem.. Co jak co ale to napiszę, ze można nawet patrzeć nieswoimi oczami, ludzie nie chca na siłę niektórym sprawom się przyjrzeć tak dokładnie, wolą odrzucać takie wiadomości ze strachu.
danut

Postautor: soldado » 04 lip 2024, 23:56

danut pisze:Widzenie Duszą. Pora kończyć dzisiejsze rozmowy, a tak wiele o oczach jeszcze wiem.. Co jak co ale to napiszę, ze można nawet patrzeć nieswoimi oczami, ludzie nie chca na siłę niektórym sprawom się przyjrzeć tak dokładnie, wolą odrzucać takie wiadomości ze strachu.

Kompletnie im się nie dziwię.
Ja też cholernie się bałem, gdy to wszystko się u mnie zaczęło. ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 05 lip 2024, 00:00

Nie wolno nam tylko oszaleć, trzeba być twardym i pokonać ten strach. Ja po tylu latach na pewno nie piszę o wyobrażeniach podszytych strachem, to mocne i sprawdzone argumenty i fakty. Przesiane przez gęste sito ziarno od plew.
danut

Postautor: lerefant » 05 lip 2024, 14:38

danut pisze:Widzenie Duszą. Pora kończyć dzisiejsze rozmowy, a tak wiele o oczach jeszcze wiem.. Co jak co ale to napiszę, ze można nawet patrzeć nieswoimi oczami, ludzie nie chca na siłę niektórym sprawom się przyjrzeć tak dokładnie, wolą odrzucać takie wiadomości ze strachu.

Hmm... a widzenie jakby to ująć, odmiennej rzeczywistości, bardzo krótkie kilka/nascie sekund?
Tak jakbym zapadal w sen, nadal bylem w tym samym miejscu, często nawet w tej samej pozycji?
Widzenie nie przez fizyczne oczy, ale właśnie przez co?
lerefant

Postautor: soldado » 05 lip 2024, 23:02

lerefant pisze:

Hmm... a widzenie jakby to ująć, odmiennej rzeczywistości, bardzo krótkie kilka/nascie sekund?
Tak jakbym zapadal w sen, nadal bylem w tym samym miejscu, często nawet w tej samej pozycji?
Widzenie nie przez fizyczne oczy, ale właśnie przez co?

Widzenie przez całego siebie.
Tak właśnie widzi Dusza.
soldado
Moderator forum.

Postautor: Murof » 13 sie 2024, 00:40

Cała ciąża też może być manipulowana... zamieniane są płody na te od nich bezduszne hybrydy, które się rodzą i są pośród nas.

Jak mam to rozumiec? Jezeli jestem hybryda, to nie posiadam uczuc czy duszy? Moge robic co chce, bo reinkarnacja mnie nie dotyczy?
Primum non nocere
Murof

Postautor: soldado » 13 sie 2024, 00:58

Murof pisze:
Cała ciąża też może być manipulowana... zamieniane są płody na te od nich bezduszne hybrydy, które się rodzą i są pośród nas.

Jak mam to rozumiec? Jezeli jestem hybryda, to nie posiadam uczuc czy duszy? Moge robic co chce, bo reinkarnacja mnie nie dotyczy?

Hybrydy mają świadomość zbiorową, a nie indywidualną, tak jak mają ją ludzie.
Krótko pisząc Ludzie z ich indywidualnymi uczuciami, wrażliwością, empatią, jednostkową zdolnością podejmowania decyzji, są dla Nich fenomenem, który nieustannie badają.
W każdym z nas jest Boska cząstka, Boska Energia, którą ludzie nazywają Duszą.
Określenie ,, bezduszna Hybryda'' tyczyło się Ich inności, tyczyło się tego, jak bardzo się różnią od Ludzi.
Hybrydy tak jak napisałem, mają świadomość zbiorową, dlatego robią wszystko dokładnie to, do czego zostały stworzone.
Oczywiście, że Hybrydy podlegają procesowi reinkarnacji, z tym że Ich przyszłe wcielenie, ma dostęp do wielu światów, do których nie mają dostępu Ludzie.
W tym wszystkim chodzi o większy rozwój duchowy Hybryd, który jest przepustką do tych światów. ;)
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi