danut pisze:Xseniu do grupy roboczej już ( teraz) nie należy, bo ta pani ma swoje lata i jest na emeryturze.
Emerytura, przypuszczam, że ta wcześniejsza czyli jakieś 60 lat. Obroniła doktorat w 1992, czyli 23 lata temu. Czyli broniła sie mając teoretycznie 37 lat. Zważywszy, że na studia doktoranckie idzie sie zaraz po studiach normalnych (kończąc je w wieku zależnie 24-25 lat), to robiła doktoranta jakieś 12-13 lat. Nieźle.

I skoro JUŻ nie należy do grupy roboczej, to dlaczego utrzymuje, że ciągle w niej jest?
danut pisze:Naprawdę nie mogę pojąc o co Ci chodzi oprócz zwykłego ataku i czepiania się osoby.
Napisałam wyraźnie w moich poprzednich postach po co to robię i dlaczego.
danut pisze:Zresztą jest też coś jak ochrona danych osobowych a Ty chcesz ode mnie wyciągać informacje jako od osoby trzeciej o tej osobie, to pod paragraf podchodzi.
Po pierwsze to nie wyciągam od ciebie żadnych informacji. Jak na razie to ja dzielę sie swoimi informacjami. A po drugie informacje o doktorantach są publiczne, właśnie po to by ich weryfikować. Każdy może powiedzieć, że ukończył Harward, ale by była to prawda, to trzeba mieć jeszcze na to dyplom. Każdy też może utrzymywać, że robił i robi wieloletnie badania, ale jeśli nic nie publikuje, to w środowisku naukowym po prostu nie istnieje. A ja ciągle tych publikacji szukam.
danut pisze:Zarzuć jej ze nie jest tym kim jest, czy za kogo się podaje, proszę bardzo poczekamy na jej odpowiedź, bez jaj, zrób to jawnie a nie za czyimiś plecami.
Dlaczego za plecami? Dzielę sie informacjami na publicznym forum. Nie znam pani Danuty osobiście, ale chciałabym zapoznać sie z jej badaniami, które prowadzi lub prowadziła. Znalazłam panią Danutę jeszcze na stronie o magnetyzowaniu wody:
https://magnet-medic.pl/opinie/blackbitch pisze:zkoda tylko że nie czytasz uważnie Pani Danuta nie kroi mózgów
Hm to dlaczego Danut tak napisała?
blackbitch pisze:proponuje Ci zadzwonić do instytutu UW może tam ci udziela jakiejś informacji
Też wpadłam na ten pomysł i mam taki zamiar

blackbitch pisze:plujesz bo zazdrościsz
Hm trzeci raz mi to zarzucasz....
blackbitch pisze: nie mam potrzeby douczania się
Szkoda, bo rozwój duchowy jest powiązany z douczaniem się.
blackbitch pisze:A ty wiesz co nie pomyslalas o tym ze w internecie nie znajdziesz wzystkiego a jeśli znajdziesz to może to być nieprawda ?
Oczywiście, że pomyślałam.

Dlatego chcę zadzwonić do Instytutu

blackbitch pisze: powodzenia
Dziękuję ślicznie

Danut pisałaś też o procesach biochemicznych w mózgu, a pani Danuta nijak się tą dziedziną nie zajmowała. To chemik od symulacji komputerowo-matematycznych procesów cieplnych.