Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 13 lip 2016, 15:20

Natasza pisze:wiem co zrobiłeś i wiem , że uznałes to za jedyne wyjście z tego
nie oceniam Cię w żaden sposób

chcę jedynie, aby ten ktoś nie pchał cie w ciemność - nie tę opisywaną słówkami spod literackich piór, bo wiemy , że taka nie istnieje
oni zawsze czegoś chca w zamian - nie ma nic za darmo

p.s.
zawsze muszą być osoby trzecie w takich spotkaniach?
nikt nie chce spotkać sie ze mną sam na sam...

Dobra - nazwie to po imieniu - wtedy ble ble ble śnił mi się jakby na jawie gostek na czarno ubrany - zadowolona :)
Powiedział mi żeśmy się jeszcze do końca nie rozliczyli :twisted: Więc szczelam - to był Lucyfer?! I przyjmuję to z dobrodziejstwem inwentarza!
Już po sprawie? Tylko że widzisz - normalni (spirytyści w Lucyfera nie wierzą :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 13 lip 2016, 15:24

czarnyMag pisze:
Dobra - nazwie to po imieniu - wtedy ble ble ble śnił mi się jakby na jawie gostek na czarno ubrany - zadowolona :)
Powiedział mi żeśmy się jeszcze do końca nie rozliczyli :twisted: Więc szczelam - to był Lucyfer?! I przyjmuję to z dobrodziejstwem inwentarza!
Już po sprawie? Tylko że widzisz - normalni (spirytyści w Lucyfera nie wierzą :)

uhm, dokładnie to on,
ma duże mniemanie o sobie i wielu go czci, on sam wykorzystuje rytuał do swoich celów- ego celów

widziałeś jego twarz?

dziękuję za odp.
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 13 lip 2016, 15:33

Natasza pisze:
czarnyMag pisze:

uhm, dokładnie to on,
ma duże mniemanie o sobie i wielu go czci, on sam wykorzystuje rytuał do swoich celów- ego celów

widziałeś jego twarz?

dziękuję za odp.

Bredzimy o okultystycznym rytuale więc - wiesz jak wygląda rytuał? Nie wiesz! Masz wolną wolę i jak nie złożysz istnienia/ofiary to nic nie ma! :) Możesz sobie pomarzyć! Nie złożyłem ofiary jako dusza z wolną wolą :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 13 lip 2016, 15:38

te rytuały ciągną się od wieków, chyba wiesz

prośba o coś zawsze jest podyktowana czymś - i zawsze możesz bronić się później brakiem innego środka

oni dotrzymują zawsze słowa

ale czy Ty chcesz go dotrzymać?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 13 lip 2016, 15:55

Natasza pisze:te rytuały ciągną się od wieków, chyba wiesz

prośba o coś zawsze jest podyktowana czymś - i zawsze możesz bronić się później brakiem innego środka

oni dotrzymują zawsze słowa

ale czy Ty chcesz go dotrzymać?

Ale tu nikt nie wierzy w demony :) Ja wierzyłem ale mi tu cóż "wyprano łeb" :twisted:
No więc ja "świątobliwie" zadałem pytanie - czy duchy istnieją i sam sobie odpowiedziałem :) jak zobaczę coś co mi już nigdy nie będzie wstanie wybić z głowy nikt, że tego nie było to uwierzę :) I Zobaczyłem trochę więcej :)
A w zamian bierz co chcesz ale ofiary nie złożę i nie złożyłem :) Więc zgodnie z mym ego idę po tym życiu w czeluść :)
...ale spirytyści twierdzą co innego :lol:

Co do ciebie - drążysz ten temat i drążysz a oboje wiemy że Ty też...idziesz w czeluść :) No bo któż drąży okultyzm nie znając jego zasad jak nie inny okultysta :idea:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 13 lip 2016, 16:11

mówiłam wiele razy kim są ,, demony,, - to najstarsi z nas, którzy zdążyli się na tyle urządzić w innym wymiarze , że łatwo manipulują tymi co po nich przychodzą
na tyle starzy, że ich wygląd nieco różni się od znanej nam antropologii - pierwsi osadnicy

powtarzam, zaglądajcie w ich twarze- co hmm nie jest łatwe
spotkanie z nimi jest przeżyciem, jakiego nigdy nie zapomnicie

ten ,, gostek na czarno ubrany,, - unikajcie z nim konfrontacji, spotkanie nie należy do przyjemnych

co do mnie- wrócę tam skąd przyszłam , zapewniam Cię
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 13 lip 2016, 16:40

Natasza pisze:mówiłam wiele razy kim są ,, demony,, - to najstarsi z nas, którzy zdążyli się na tyle urządzić w innym wymiarze , że łatwo manipulują tymi co po nich przychodzą
na tyle starzy, że ich wygląd nieco różni się od znanej nam antropologii - pierwsi osadnicy

powtarzam, zaglądajcie w ich twarze- co hmm nie jest łatwe
spotkanie z nimi jest przeżyciem, jakiego nigdy nie zapomnicie

ten ,, gostek na czarno ubrany,, - unikajcie z nim konfrontacji, spotkanie nie należy do przyjemnych

co do mnie- wrócę tam skąd przyszłam , zapewniam Cię

A ja Cię zapewniam że sama się będziesz sądzić i to nie przy jakimś tam wyimaginowanym końcu świata ale po tym życiu!
Ja już o tym jak ten sąd będzie wyglądał pisałem ale mnie wyśmiano :) Ale każdy z nas tam się sam w oparciu o intelekt, pamięć i prawo Boskie, starość duszy itd. sam będzie oskarżał - a jest to masakryczne przeżycie dla ignoranta jak i dla starego ducha!
Każdy z nas obojętnie w jakie ideały wierzy tam będzie swoim oskarżycielem i tam sam ze sobą i miłosierdziem Bożym przegra - byłem tam już Nataszo i przerabiałem w trakcie śmierci klinicznej ten proces:) I wiesz co nie widziałem tam żadnych demonów, widziałem duchy, opiekuna który mnie wspierał i stróża który stał przed nie okazując specjalnych uczuć aż oskarżający w końcu się poddał - wtedy...zobaczysz co wtedy :) Nie strasz mnie panem czarnym - bo ja przerabiałem proces po panu czarnym gdy miałem 33 lata (tyle co Pan Jezus :) jak zdychałem. A tu na Ziemi to coś co nauka nie jest wstanie wyjaśnić w naukowy sposób - przerabiali to żyjący a w tym ordynator, neurochirurdzy, kardiolodzy i Bóg wie kto jeszcze :) Chyba jednak nie ma "pana" czarnego! Ale jest bestia którą Jan Ewangelista określa trzema szóstkami!
A propos: z skąd przyszłaś? Widziałaś bestię?, Widziałaś węże? Byłaś tam kiedyś? Bo jak nie to nie mamy o czym rozmawiać :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 13 lip 2016, 16:47

666 równie dobrze możesz przeczytać moje imię wspak

nie pytaj mnie skąd pochodzę , bo odpowiedziałam z 3 miejsc na ziemi
nie ja jestem ważna, ale Ty i to , że masz czas na zmianę , masz jeszcze czas by zamienić to co widziałeś w pomoc dla innych- kolejny raz Ci to przekazuję
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 13 lip 2016, 17:00

Do N...
jutro 1.00 w nocy?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 13 lip 2016, 17:07

przemyślę to, jedno zaproszenie już było i skończyło się jak zawsze
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi