Tzw. pytania forumowicza do innych forumowiczów

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Tzw. pytania forumowicza do innych forumowiczów

Postautor: Ingitre » 19 paź 2017, 18:24

W moim źródle znalazłem tylko to:
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4948
:(
Awatar użytkownika
Ingitre

Postautor: danut » 19 paź 2017, 18:51

Każdy Cię kształtuje szkoda, że ten :D Ale ja z cudzymi wyborami się nie kłócę, ponoć ma się wolną wolę i własny wybór.
danut

Postautor: Ingitre » 19 paź 2017, 18:56

To w końcu w którą część matrixa gracie? Koniec zagadek!
Awatar użytkownika
Ingitre

Postautor: danut » 19 paź 2017, 19:04

Ingitre pisze:To w końcu w którą część matrixa gracie? Koniec zagadek!

Za dużo bym Ci musiała tłumaczyć, zwłaszcza ze kawałkujesz tego matrixa na części, a nie da się tak z "materią" niepodzielną. A by coś krytykować najpierw trzeba wiedzieć co naprawdę się krytykuje. Świat jest dużo ciekawszy, gdy zajrzy się do niego głębiej i dostrzeże to jakie tam dopiero kryją się informacje. A już sukces osiągasz, gdy te informacje zaczynasz rozumieć. Rozwiązania tej zagadki nikt ci nie poda na tacy, ani gotowych kodów do Tej GRY . Chcesz czy nie i tak bierzesz w niej udział i od Ciebie zależy wygrana lub przegrana i tak samo, czy zdajesz sobie z tego sprawę,czy nie :D .
danut

Postautor: Mirek » 19 paź 2017, 19:18

danut pisze:
Ingitre pisze:To w końcu w którą część matrixa gracie? Koniec zagadek!

Za dużo bym Ci musiała tłumaczyć, zwłaszcza ze kawałkujesz tego matrixa na części, a nie da się tak z "materią" niepodzielną. A by coś krytykować najpierw trzeba wiedzieć co naprawdę się krytykuje. Świat jest dużo ciekawszy, gdy zajrzy się do niego głębiej i dostrzeże to jakie tam dopiero kryją się informacje. A już sukces osiągasz, gdy te informacje zaczynasz rozumieć. Rozwiązania tej zagadki nikt ci nie poda na tacy, ani gotowych kodów do Tej GRY . Chcesz czy nie i tak bierzesz w niej udział i od Ciebie zależy wygrana lub przegrana i tak samo, czy zdajesz sobie z tego sprawę,czy nie :D .

Danut, a słyszałaś o czymś takim jak matrix duszy?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 19 paź 2017, 19:23

Nie słyszałam, bo dusza ma za zadanie wybierać cegiełki z matrixa i się kształtować. Ale skoro ktoś użył takiego określenia to chyba znaczy o zagubieniu się duszy w iluzji?
danut

Postautor: czarnyMag » 23 paź 2017, 12:27

Ingitre pisze:To jakaś gra komputerowa? ;)

Dla ciebie tak - to gra w której przegrywasz i rodzisz się ponownie w błocie :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 23 paź 2017, 13:18

Mam takie szybkie pytanie - Medium to w pojmowaniu większości dobry duch - a ja wiem (uważam, że) medium to "czarownik" (bo kształtuje prawdę w oparciu o swe intencje) i medium to szaman (bo zmienia prawdę) :!:
W tym momencie pytanie zadaje MEDIUM :!: z 3 pokolenia mediów wstecz (gość z wolną wolą / gość który wzywał osobiście i w ten sam sposób 3 mistrzów spirytyzmu :)
I odpowiedział tylko Jeden :!: :twisted: i tak się składa, że ta odpowiedź (choć była zakamuflowana) jest wszystkim czym jest "spirytyzm" :!: i nie uchybia mu :!:
A czemuż Wy tacy "dobrotliwi" jesteście w oparciu o "karmę" którą sami sobie dorobiliście do tej waszej "filozofii" którą akurat nie utożsamiał się ten który Prawdę rzekł :?: :lol: Wy to czerpiecie w oparciu o............................................... :?:
że tak spytam :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Anka » 23 paź 2017, 13:33

Rożne osoby o rożnych charakterach i z różnymi ułomnościami zostali obdarzeni darem i mogą się nazywać Medium A co robią w życiu prywatnym ? Kto to może wiedzieć ?
Dar sam w sobie ma służyć pomocą innym
Chyba nie ma ludzi doskonałych - takie mam zdanie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Anka

Postautor: danut » 23 paź 2017, 13:37

I to pytanie też chyba nie do mnie,bo co prawda też jestem medium, ale medium nie publiczne, nie komercyjne a takie tylko dla siebie. Dlaczego? Bo nie mam zamiaru babrać się cudzymi świadomościami przez podłączanie się w nieswoje pola, by narobić i sobie i tam sieczki informacyjnej, by bałamucić i mieszać. Udawanie dobroduszności czarny magu to strzał w dziesiątkę,dokładnie tak chcą być postrzegane -Bzdura! Prędzej człowiek z silną łącznością ze swoim źródłem l jeśli Ono jest dobre pomoże innym jak szaman ;) np. naprawi wyrwany bark, itp. dzięki podłączeniu do siebie nieziemskiej siły, lub objawi prawdę o swoich doświadczeniach jak ja bez tego pokazowego show jak " o widzę ducha,to twój brat,mówi ze jest szczęśliwy" i tak każdemu po kolei aż do znudzenia, które naprawdę robi się już śmieszne.
Tak samo Aniu to gadanie o darach. Podaj źródło, które niby te dary im rozdaje.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi