Davidius pisze:W KWESTII HOMOSEKSUALNOŚCI
Moim zdaniem
Jestem za tym żeby zalegalizować związki partnerskie jedno [homo] i dwupłciowe
Jestem za rozliczaniem się PiT też przez pary homo
Jestem aby osoby Transseksualne które chcą zmienić płeć mogły to zrobić w wieku może nie 12-tu ale np 14-15 lat tak jak w Tajlandii, bo im wcześniej rozpocznie się kuracje hormonalną tym jest zdrowiej i lepiej dla osoby Trans K/M lub M/K
Co adopcji dzieci przez pary homo - tu już mam wątpliwości raczej nie, bo głębszym przemyśleniu bo dziecko powinno mieć wzorzec mamy i taty i nawet w środowisku gejów i les - są podzielone zdania w tej materii, a osoby Trans M/K i K/M w większości są za modelem rodziny tata i mama i dziecko .
Co do tolerancji to nie najlepiej jest z tym w Polsce moim skromnym zdaniem

stefan12 pisze:Z punktu widzenia spirytyzmu, homoseksualizm jako forma współżycia seksualnego, to tylko zaspokajanie swoich rządz. Więc świadczy o niskim stopniu rozwoju moralnego.
Również transseksualizm to moralna dewiacja. Skoro ktoś rodzi się w ciele kobiety, to znaczy że Bóg tak zdecydował o jego wcieleniu. A ludzie mają czelność zarzucać Bogu pomyłkę.

stefan12 pisze:Więc jeśli sami zdecydowaliśmy o płci, to dlaczego mamy ją zmieniać w trakcie życia? Jeśli to robimy to świadczy to o porażce w próbie.
Co do homoseksualizmu to poczytaj co Kardec pisze o rządzach i małżeństwie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość