Nie pasuje do mojego wyglądu, wiek też nie pasuje.
Dlaczego zapytałem Prawdę o zgodę i przedstawiłem mu co i jak może wyglądać? Przecież mogłem polecieć do medium z tego forum i nie pytać o zgodę.

danut pisze:
Ja stykałam się z o wiele perfidniejszymi ludźmi na tego typu forach. Najbardziej z kobietą, która wchodziła w Satanizm do tego stopnia, że zajmowała się afrykańskim voodu i przez połączenie tego z OOBE zaatakowała mnie w nocy długą szpilą i wbiła mi ją w mózg. Jak trzeba być bezdusznym i perfidnym żeby czyhać na cudze życie?
Natasza pisze:no nieładnie ,nieładnie tak wbijać szpilę w moje ciało , czy to spinacz biurowy był? musiałam go sobie wyciągać, w udo trafiłeś:) i po co zachęcasz do praktyka sama wiesz, że nie jest to przyjemne
danut pisze:
................... i przez połączenie tego z OOBE zaatakowała mnie w nocy długą szpilą i wbiła mi ją w mózg. Jak trzeba być bezdusznym i perfidnym żeby czyhać na cudze życie?
Natasza pisze:mój sarkazm wynika z wiedzy, Twój strach z jej braku
Estia72 pisze:Strach? Co bezmyslnosc ludzka i czynienie z pelna premedytacja krzywdy innym ma wspolnego ze strachem Natasza?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości