Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: OneNight » 27 kwie 2016, 17:10

Nie pasuje do mojego wyglądu, wiek też nie pasuje.

Dlaczego zapytałem Prawdę o zgodę i przedstawiłem mu co i jak może wyglądać? Przecież mogłem polecieć do medium z tego forum i nie pytać o zgodę.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, 17:12 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 27 kwie 2016, 17:12

czy wy czytacie co do was cały czas piszę ?
od wczoraj :P

ale się uśmiałam jak czytałam Danusi posty, idę zmyć makijaż bo mam małe spotkanie a łzy mi popłynęły w tym wątku o zielonym kosmicie :lol:
naprawdę słowo, popłakałam się śmiejąc się w głos
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 27 kwie 2016, 17:20

Nataszo ten się śmieje kto się śmieje ostatni, zapamiętaj to sobie. Nikita, Estia 72 One Night liczę ze odezwą się jeszcze dwie osoby na tym forum( gdy im pozwolą ;) ) i jeszcze podadzą bliższych szczegółów. Nikito nie objawią się, bo gdyby chcieli przeprowadzić jawny eksperyment jak np. One Night to by to zrobili, jednak w tym tkwi zupełnie coś innego i z czym innym jest związane, to perfidne manipulacyjne sztuczki, gdzie małolaty, bo to trwa już od dawna, bawią się magią. Stąd napisałam Ci Estia 72 zabawili się i One Nigth-em wykorzystując go do przesłanej Ci sugestii - nie chodzi o wygląd chodzi o tę rękę i zabawę Twoim pojmowaniem- aha ona na pewno skieruje podejrzenie na tego usera, bo przecież powiąże sprawę.
danut

Postautor: Natasza » 27 kwie 2016, 17:38

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PROJEKT UJAWNIENIE

śmieję się całe życie i powiadam ci , że mój ubaw trwa wieczność

p.s.

podpowiedź ,, on nie jest zielony i nie jest kosmitą ,,
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 06:11

no nieładnie ,nieładnie tak wbijać szpilę w moje ciało , czy to spinacz biurowy był? musiałam go sobie wyciągać, w udo trafiłeś:) nieładnie

danut pisze:
Ja stykałam się z o wiele perfidniejszymi ludźmi na tego typu forach. Najbardziej z kobietą, która wchodziła w Satanizm do tego stopnia, że zajmowała się afrykańskim voodu i przez połączenie tego z OOBE zaatakowała mnie w nocy długą szpilą i wbiła mi ją w mózg. Jak trzeba być bezdusznym i perfidnym żeby czyhać na cudze życie?

i po co zachęcasz do praktyk :lol: a sama wiesz, że nie jest to przyjemne :P
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 28 kwie 2016, 07:53

Natasza pisze:no nieładnie ,nieładnie tak wbijać szpilę w moje ciało , czy to spinacz biurowy był? musiałam go sobie wyciągać, w udo trafiłeś:) i po co zachęcasz do praktyk :lol: a sama wiesz, że nie jest to przyjemne :P

danut pisze:
................... i przez połączenie tego z OOBE zaatakowała mnie w nocy długą szpilą i wbiła mi ją w mózg. Jak trzeba być bezdusznym i perfidnym żeby czyhać na cudze życie?

Boze , ludzie co tu sie dzieje na tym forum :shock:........... Jak moze jeden drugiemu robic takie swinstwa??
A najgorsze ,ze czesc z tych ludzi ktorzy dopuszczaja sie takich rzeczy uwaza sie za "uduchowionych, zaawansowanych i lepszych od innych" Za wszystkie takie "zabawy" placi sie slono....wyrzadzone zlo zawsze wraca pamietajcie o tym :|

P.S Natasza sarkazm nie jest tu na miejscu :|
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 09:01

mój sarkazm wynika z wiedzy, Twój strach z jej braku
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 28 kwie 2016, 09:05

Strach? Co bezmyslnosc ludzka i czynienie z pelna premedytacja krzywdy innym ma wspolnego ze strachem Natasza?

Natasza pisze:mój sarkazm wynika z wiedzy, Twój strach z jej braku

[Moderacja: proszę nie prowokować i panować nad emocjami]

Co mozesz wiedziec Natasza o naszej wiedzy, o naszych doswiadczeniach ? Nie tylko do Ciebie przyczepila sie "rasa" jak ich nazywasz....a jednak to Ty sie ich boisz , ja nie mam z tym problemu. Mowia ze pycha przychodzi przed upadkiem, no ale jak pisalas "poskromnilas juz swoje ego" bo przeciez dostalas kiedys lekcje pokory....jak twierdzisz w swoich postach;) wiec Ciebie to zapewne nie dotyczy....a my ktorzy mamy odmienne zdania jestesmy postrzegani przez Ciebie jako pozbawieni wiedzy ;)
Zamiast mowic oglednie, prosze podziel sie z nami "gluptasami" swoja wiedza ,zamiast dawac wymijajace odpowiedzi, bo albo masz ta wiedze albo konfabulujesz..
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2016, 09:40 przez Estia72, łącznie zmieniany 6 razy
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 09:10

Estia72 pisze:Strach? Co bezmyslnosc ludzka i czynienie z pelna premedytacja krzywdy innym ma wspolnego ze strachem Natasza?

STRACH ma wszystko wspólnego
a ta osoba wcale nie działa bezmyślnie , ale z premedytacją, ależ tak :P

i omińcie trop, że ta osoba w niejakim stanie OOB czy innej ,,morfosyntetycznej ,, przestrzeni działa :D

p.s. coś ty ukradł z biura, musiał to być spinacz i taki gruby????
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 28 kwie 2016, 10:08

Natasza Ty nie podzielisz się tutaj na forum z nikim żadną wiedzą, bo wszystko co tu piszesz służy tylko dezinformacji.

Osoba przybyła do mnie ze szpilą była kobietą !
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi