Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Postautor: Pawełek » 07 lut 2016, 18:15

Nie trzeba używać obraźliwych słów aby kogoś obrazić ;)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 07 lut 2016, 18:18

Nic na to nie poradzę, hmm obrażajcie się czytając prawdę, tak postępuje większość nie potrafiących dopuścić do siebie możliwości swojego braku wiedzy, a ja wam powtórze i ten temat i ten eksperyment jest nielogiczny i sami nie wiecie co za jego pomocą chcielibyście udowodnić.
danut

Postautor: 1Prawda1 » 07 lut 2016, 18:55

Skąd Ty wiesz jakie ja mam zdolności że nazywasz mnie dzieckiem ogladajacym harrego potera?

Nawet jesli uwazasz że na danej konkretnej rzeczy sie nie znam to nie wali się takich tekstów.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: Pablo diaz » 07 lut 2016, 19:18

Dlaczego nie szanować wyborów innych .Cieszmy się z tego ,że człowiek pragnie poznawać nieznane metodami badawczymi -jakimikolwiek by one nie były.Nie narażajmy innych na niepotrzebne wewnętrzne konflikty,niepewności ,niech każdy zdobywa swoje własne doświadczenia,co najwyżej bądzmy drogowskazem ,służmy pomocą o ile potrafimy. :)

Budda mówił :
nie wierz w nic tylko dlatego, że ja tak mówie, nie wierz świętym księgom tylko dlatego że są bardzo stare , ani prorokom, dlatego, że mocą swojego autorytetu tak twierdzą. Uwierzysz , jeśli na drodze doświadczenia i praktyki sprawdzisz ,że to jest dobra droga dla Ciebie
Sercem Ewangelii jest miłość,a duchem spirytyzmu miłosierdzie.
Awatar użytkownika
Pablo diaz
spirytysta
spirytysta

Postautor: danut » 07 lut 2016, 19:23

Pablo a kto im przeszkadza w doświadczeniu? Prowadzą je już od założenia tematu i warto ich tylko zapytać, po co tyle gadki po prostu cóż z tego wyszło, jakie są efekty? Cóż- żadne? Pomimo takich zdolności??!!!
danut

Postautor: 1Prawda1 » 07 lut 2016, 20:12

Czekam na odpowiedź, dlaczego piszesz takie niemiłe rzeczy? Nie zmieniaj tematu.
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: gaba75 » 07 lut 2016, 20:22

Prawdo,

nie patrz na to, że ktoś się denerwuje tylko dlatego, że wy coś robicie. Róbcie tak jak dyktuje Wam organizm. One Night szukał ochotnika znalazł go, Ciebie, więc ja proponowałabym Wam po prostu już teraz tylko kontakt na priv.
gaba75

Postautor: 1Prawda1 » 07 lut 2016, 20:29

Masz rację gaba, oszczędzimy sobie tego dziwnego szoł. Jeśli coś istotnego się wydarzy to zostanie to zamieszczone w tym temacie.
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: gaba75 » 07 lut 2016, 21:14

ooooo, właśnie Prawdo, toż to kwintesencja tego, co rozpoczęliście. Ja Wam kibicuję i czekam na wnioski z Waszych obserwacji eksperymentu. Poznawać nowe, jest rzeczą ludzką.
gaba75

Postautor: czarnyMag » 30 mar 2016, 16:05

"Choć pisane ręką medium, słowa pojawiają się na papierze prawdopodobnie bez udziału jego świadomości i często po wyjściu z transu są dla niego zaskoczeniem."

A czemu nie stopą? Było by bardziej wiarygodnie nie :oops:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi