potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: neuron » 18 wrz 2016, 07:38

OneNight pisze:Łóżko wibruje? A możesz cokolwiek nam nagrać? Nie jestem pewien co to jest.

nie mam pojecia jak moge to nagrac , no poprostu czasem ona robi cos takiego ze czuje jak cos przesuwa sie podemna i wtedy wszystko zaczyna wibrowac ...
nie wiem jak to opisac i wyjasnic ....... nie mam zielonego pojecia .

Natasza pisze:Pacjentka , pamiętasz to słowo , które mi powtarzała . Ona była chora emocjonalnie , przez kogoś . Mówiłam Ci , ze kogoś jej przypominasz i ona chce przeżyć coś czego nie zaznała . Dałeś jej nadzieje jak tamten a teraz chcesz ja porzucić , tak ona to rozumuje . Teraz musisz to odkręcić poproś tego mężczyznę do pomocy , żadna kobietę

jakiego mezczyzne mam poprosic o pomoc ? bo nie wiem , kto ?? jak moglem dac jej nadzieje ? to niemożliwe .....
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Natasza » 18 wrz 2016, 07:40

neuron ja wczoraj wysłuchałam tekstu jakiego raczej na publicznym wątku nie chcę Tobie pisać
poproś mężczyznę - może tego , który rozpoznał jak ja osoby w Twoim domu

porozmawiajmy o odprawionym egzorcyzmie:

zastosowano jak mówisz formuły rzymskie kościoła
nie zadziałały bo ewidentnie widać , że ta kobieta nie jest / nie była katoliczką , a nawet jeśli, to mało ją ta wiara obchodziła
mówiłam już kilkukrotnie imiona dla kogoś świętych dla innych nic nie znaczą
kościelne znane z filmów techniki sprawdzą się u katolickiej części świata

zmieńcie taktykę
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 18 wrz 2016, 09:15

Natasza pisze:neuron ja wczoraj wysłuchałam tekstu jakiego raczej na publicznym wątku nie chcę Tobie pisać
poproś mężczyznę - może tego , który rozpoznał jak ja osoby w Twoim domu

no rozumiem, ale wysluchalas tekstu odnosnie mojego problemu ? bo nie do konca wiem co masz na mysli , jesli to cos ma zwiazek ze mna to napisz na prv ....
no obecnie dwaj rozni mezczyzni sie tym zajmuja, w jednym czasie ........

Natasza pisze:zmieńcie taktykę

zmiana taktyki nic nie pomogla jak narazie ..... od poczatku bylo wiadome ze egzorcyzmy nic nie pomoga , jeszcze zanim zwrocilem sie do kogokolwiek o pomoc sam to stwierdzilem bo sam najpierw zrobilem dokladnie to ..... i nic

ale to tylko komplikuje sprawe tak naprawde bo to musi byc ewidentnie przypadek i teraz przypadkiem teraz musze trafic w sedno sprawy .......
jedno jest pewne , ona tu jest i nie chce odejsc ........ kimkolwiek jest .... a ja w tym wszystkim dostaje po dupie i to bez powodu .

i masz racje ze to nie jest zadna tam karmiczna sprawa czy cos podobnego, chyba ze ktos z kim moze mialem kiedys cos wspolnego .....w terazniejszym zyciu .... ale juz mi sie nie chce nawet zastanawiac nad tym kto by to mogl byc i mysle ze to slepa uliczka raczej ...

poprostu , z jakiegos powodu, przypadkowy duch czy cokolwiek calkiem przypadkiem przyczepil sie do mnie , takie sytuacje pewnie sie zdarzaja na codzien i nie tylko mi wiec nie jest to cos wyjatkowego ani ja w tym wszystkim nie jestem wyjatkiem , i wole zeby sobie poszla , tam gdzie w koncu znajdzie spokoj , bo mimo tego ze mnie to drazni i czasem wkurza nikomu i niczemu nie rzycze nic zlego , nie ja , ale nie chce takich przygod i sensacji.

neuron

Postautor: Natasza » 18 wrz 2016, 10:39

nie wiem na ile masz kogoś zaufanego wśród osób które prosiłeś o pomoc- na ile możesz temu komuś opowiedzieć wszystko to co wiem a wiem bo ten byt mi o tym powiedział

usiądź z tą osobą i powiedz na co jej ( raczej to płeć żeńska) pozwoliłeś w swoich ,, doświadczeniach,,
następnie nie traktujcie tego ducha jak jakiegoś stworka, bo to dalej człowiek
proces odkręcania śruby będzie dość długi, bo po tamtej stronie nie nosi się zegarka z naszego wymiaru
ta osoba - pamiętaj - ma obsesję , która jest nadal w jej umyśle

powoli... rwij tę zależność i nie może być mowy o odwrocie
zadałam Ci kiedyś pytanie retorycznie ,, ale czy Ty tego chcesz,, tak naprawdę
może już teraz tak więc wymyślcie plan działania i ... pomińcie w stosunku do niej dewocjonalia bo ją .. to śmieszy, serio
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 18 wrz 2016, 10:54

A jeśli to są omamy, początek choroby psychicznej? "Było zdjęcia, a go nie ma", to ciekawe, gdzie widziałeś to zdjęcie - na pewno widziałeś je w naszej rzeczywistości? Ten dom był kiedyś matki - to w jaki sposób jest teraz Twój, bo z tego co wywnioskowałam to Twoja mama żyje, ale nie macie ze sobą dobrego kontaktu - wymawia ci ten dom, żałuje go, jest jakaś inna tu niewiadoma? - To może przyjrzyj się szczerze temu konfliktowi, bo może to on się w Twojej psychice właśnie w ten sposób obrazuje i chce przedrzeć się do Twojej świadomości, po to byś go rozwiązał?
danut

Postautor: neuron » 18 wrz 2016, 11:41

danut pisze:A jeśli to są omamy, początek choroby psychicznej? "Było zdjęcia, a go nie ma", to ciekawe, gdzie widziałeś to zdjęcie - na pewno widziałeś je w naszej rzeczywistości? Ten dom był kiedyś matki - to w jaki sposób jest teraz Twój, bo z tego co wywnioskowałam to Twoja mama żyje, ale nie macie ze sobą dobrego kontaktu - wymawia ci ten dom, żałuje go, jest jakaś inna tu niewiadoma? - To może przyjrzyj się szczerze temu konfliktowi, bo może to on się w Twojej psychice właśnie w ten sposób obrazuje i chce przedrzeć się do Twojej świadomości, po to byś go rozwiązał?

choroba .......to wykluczylem na samym poczatku , i zadne tam sprawy z matka czy domem nie maja tu raczej zadnego znaczenia ,co ona moze mi wymawiac?? cos czego ja sam nie chce i mam to gleboko gdzies? zeby mi w jakis sposob na tym zalezalo to moze jeszcze , ale mam zupelnie inne plany i zamiary wobec tego domu i dzialki , i nie mam zamiaru tego ani zatrzymywac ani tu mieszkac nadal itp przyjdzie czas i od razu pojdzie po mlotek, to postanowione i pewne . moja matka wymawia wszystko wszystkim , nie tylko mi , jakby mogla to by nawet Tobie zabrala , ona nie lubi ludzi, nikogo , taka jest i tyle a ze jest zaburzona bardzo powaznie z powodu pewnych przezyc z mlodosci to inna sprawa,nic mi do tego, nie pomoge jej w tym zeby jej przeszlo czy cokolwiek, ani nie potrafie ani nie chce,nie mieszam sie w to .. zdjecie jest , to nie tak ze bylo a go nie ma , poprostu mam tysiace zdjec na plytach a ze jestem z natury balaganiarz to poprostu gdzies tam wlasnie jest i powoli w wolnych chwilach przegladam plyty az znajde , predzej czy pozniej .....

Natasza pisze:nie wiem na ile masz kogoś zaufanego wśród osób które prosiłeś o pomoc- na ile możesz temu komuś opowiedzieć wszystko to co wiem a wiem bo ten byt mi o tym powiedział

Natasza no dzieki, ale niczego mi to ani nie podowiada ,nie wyjasnia i nic mi to nie mowi, juz dawno przestalem zastanawiac sie na wszystkim co ten byt mowi kazdemu z osobna i po kolei , poprostu nie da sie ..... ona mowi co chce a ja nie mam zamiaru nad wszystkim sie zastanawiac, juz sie nie raz pogubilem i wiecej nie mam ochoty .....
na co ja moge jej pozwolic albo nie , to bez sensu jak dla mnie , bo co , jak czegos nie chce i jej nie pozwalam to nie slucha i nic sobie z tego nie robi ale jak pozwalam to robi co chce?? niby jak jej pozwalam ??
ona nie reaguje na zadne prosby ani wyrazenie woli , nic , zero reakcji ....i co Ty na to ??

ona swoje a ja swoje ....to zupelnie bez sensu

"pacjentka" tez mi niczego nie podpowiedziala , bo niby c? kto dzis jest nie jest zaburzony emocjonalnie w jakikolwiek sposob ?? ani w tą ani w tą .....

ona ma obsesje ??? no to mnie pocieszylas, faktycznie ...... i co ja mam zrobic i powiedziec?? jaka obsesja?

to moze byc cokolwiek ......a moze to jest Basia i przyleciała z ameryki ?? a czemu nie ? tylko mam nadzieje ze akurat jej nic sie nie stalo i ma sie dobrze i zyje zdrowa i szczesliwa , ale nie mam z dziewczyna kontaktu juz 17 lat wiec wszystko mogla sie wydarzyc, a ten byt za kazdym razem inaczej sie przedstawia , wiecie jak ja juz nazywam ?? zosia/krysia/asia/basia :) bo juz mnie to poprostu smieszy ..... to o czym tu gadac ........
mam jakiegos pecha ze jej kogos przypominam .......

ona kazdemu doslownie mowi co innego , juz wysluchalem tylu i takich historii ze głowa mała , juz predzej prawdopodobne wydaje mi sie to o czym mowi i pisze danut , bo cala reszta jest tak niepewna i nieprawdopodobna ze brak słów........

neuron

Postautor: Natasza » 18 wrz 2016, 12:12

bez wątpienia masz problem, który zazwyczaj prowadzi do tego co już kiedyś komuś mówiłam - będziesz blisko OCD - będą symptomy , które będą Ciebie kołować

to co ten byt powiedział jednoznacznie mówi, że to Ty jesteś perpetuum mobile całego zamieszania, nie ten duch

napisałeś sobie w tytule ,, potrzebna pomoc!!!!,, - pytanie dla kogo , czy dla Ciebie czy ducha?
wcale nie chcesz żadnej pomocy, dlatego powtórzę moją retorykę ,, czy ty tego chcesz?,, - pozbyć się tej istoty? nie nie chcesz
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2016, 12:21 przez Natasza, łącznie zmieniany 2 razy
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 18 wrz 2016, 12:18

Natasza pisze:
to co ten byt powiedział jednoznacznie mówi, że to Ty jesteś perpetuum mobile całego zamieszania, nie ten duch

I w tym zdaniu Neuron Natasza ujela sedno Twojego problemu
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 18 wrz 2016, 12:20

Estio właśnie uzupełniłam jeszcze tę wypowiedź, na pewno sama czujesz sprawę, bo też ją ,, widziałaś,,
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 18 wrz 2016, 12:27

Natasza pisze:,, czy ty tego chcesz?,, - pozbyć się tej istoty? nie nie chcesz

Estio właśnie uzupełniłam jeszcze tę wypowiedź, na pewno sama czujesz sprawę, bo też ją ,, widziałaś,,

Dokladnie Natasza to samo odebralam i napisalam juz pare postow wczesniej :|
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi