Pawełek pisze:Raczej realista. Nie słyszałem o takich przypadkach, by aż takie umiejętności dało się nabyć w późnym wieku. Szczególnie rzadkie jest połączenie kilku umiejętności jednocześnie. Mało jest takich mediów, ale istnieją. Możesz próbować, ale musisz pamiętać że nawet jeśli by Ci się udało coś osiągnąć, to na zawołanie z duchem "bezpośrednio" nie pogadasz.

Pawełek pisze:Proś a będzie Ci dane. Pytanie czy udźwigniesz taki dar. On zmienia pewnie całe życie.

OneNight pisze:A czy Ty umiesz prosić? Jeśli tak, to czy mógłbyś nas nauczyć? To że mnie nayczysz wcale nie oznacza, że to zrobię, ale wolałbym wiedzieć.

Pawełek pisze:Dlatego jestem zdania że wiele osób nie wie o co prosiTrzeba się nad tym poważnie zastanowić. Gdy otrzymasz taki dar, to co wtedy? Powiedzmy że chcesz pomagać innym ludziom, ale prędzej czy później Twoje otoczenie dowie się że "jesteś dziwakiem". W dzisiejszych czasach będziesz wytykany palcem, uznawany za chorego, możesz być odtrącony. To nie tylko zależy od nas jak się potoczy nasze życie po otrzymaniu takiego daru, ale także otoczenie. Lecz jestem pewny, że jeśli już ktoś go otrzyma, to dobre duchy pomogą mu ten ciężar udźwignąć.
Osobiście nie mam żadnych umiejętności, w każdym razie nie sprawdzałem żadnych u siebie, jednak darze podziwem osoby które jakiekolwiek mają, szczególnie kilka na raz, bo to wielkie jest brzemię.
OneNight, modlitwa. Proś a będzie Ci dane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości