Dosyć dziwaczna sytuacja

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Dosyć dziwaczna sytuacja

Postautor: atalia » 05 mar 2010, 16:09

Jeszcze o Chico Xavierze.,Rzeczywiście,jego fenomen sprawia,że sceptykom spełza z warg szyderczy uśmieszek-trudno jest tu cokolwiek w sposób empiryczny wytłumaczyć.
Mam nadzieję,że zarówno jego dzieła jak i film będa wkrótce dostepne na naszym rynku-bardzo ciekawi mnie on jako wybitne medium i pełen skromności i łagodnosci człowiek(oglądałam filmiki na stronie).
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Paweł » 12 mar 2010, 17:50

Film w Polskich kinach raczej swojej premiery nie będzie miał, ale możliwe jest że będzie w internecie i ktoś przetłumaczy. Też chętnie bym zobaczył ten film ale ich języka nie znam :/
Paweł

Postautor: konrad » 14 mar 2010, 08:55

zainteresowany pisze:Film w Polskich kinach raczej swojej premiery nie będzie miał, ale możliwe jest że będzie w internecie i ktoś przetłumaczy. Też chętnie bym zobaczył ten film ale ich języka nie znam :/

Myślę, że ciężko będzie o premierę w kinach w całym kraju - to na pewno. Nie wykluczam, że uda się go wprowadzić np. na festiwale latyno-amerykańskie, które organizowane są w Warszawie i być może w innych większych miastach. Ale zobaczymy. Wiele zależy od sukcesu w Brazylii i w innych krajach.

Plan minimum to sprowadzenie go jakoś na DVD, dodanie napisów i rozpowszechnienie wśród forumowiczów :) Ale miejmy nadzieję, uda się coś więcej.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi