danut pisze:Jestem ostrożna w osądach, słuchałam jego wypowiedzi i daje się wyczuć z nich to, że boi się przedstawić sprawy po swojemu, zobrazować jej tak jak naprawdę widział bez dopisywania jej do tej otoczki, by nie sprzeciwić się w najmniejszym stopniu ideom kościoła.

cthulhu87 pisze:danut pisze:Jestem ostrożna w osądach, słuchałam jego wypowiedzi i daje się wyczuć z nich to, że boi się przedstawić sprawy po swojemu, zobrazować jej tak jak naprawdę widział bez dopisywania jej do tej otoczki, by nie sprzeciwić się w najmniejszym stopniu ideom kościoła.
Jak możesz stwierdzać, że ktoś się boi sprzeciwiać ideom kościoła, skoro wprost mówi o reinkarnacji, którą kościół stanowczo odrzuca?
danut pisze::lol: "Ojcze święty" - aha. A nawet Jezus mył nogi swoim uczniom i walczył o to bezpośrednie i równe traktowanie.
danut pisze:Wzajemny szacunek ma wielkie znaczenie dla wspólnoty,dla rzeczywistości ogólnie i nawet do krowy, bo nie można czuci się wywyższonym kiedy jest się zależnym od wszystkiego wokół.
czarnyMag pisze:danut pisze:Wzajemny szacunek ma wielkie znaczenie dla wspólnoty,dla rzeczywistości ogólnie i nawet do krowy, bo nie można czuci się wywyższonym kiedy jest się zależnym od wszystkiego wokół.
Otóż nieCzłowiek a właściwie ten w nim nie jest uzależniony od niczego
Wszystko jest złudą i bez znaczenia - bo mamy wolną wolę a więc nie konsekwencja rodzi kolejne wcielenie a marketing i sugestia
![]()
A My możemy przetrwać nawet na odludziu i jeszcze możemy wyżywić na tym odludziu własne ciało - możemy je wyżywić światłem/wiarą![]()
A do czego Ci osobiście jest potrzebny Diabeł w purpurze z Watykanu![]()
danut pisze:Bzdury piszesz, jesteś malutkim trybikiem Układu, poza nim i bez niego nawet nie pierdniesz.jak i my wszyscy i wszystko wokół. A co to jest odludzie,czy to już nie hologram? Wszystko jest złudą a owe odludzie czym?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości