Pawełek pisze:czarnyMag pisze:Uwierzyłbyś w swoją wyższość tylko na podstawie autorów dzieł spirytystycznych!
Magu dlaczego mielibyśmy uważać się za kogoś wyższego od drugiego człowieka? Niektórzy odnajdują się w chrześcijaństwie, niektórzy w buddyzmie, natomiast do nas najbardziej przemawia spirytyzm. To nie czyni żadnego z nas kimś "wyższym" jak to stwierdziłeś.
Bo Wasze "media" się czują lepsi ponieważ jak oni piszą o mamusi która jako duch się do nich odezwała to Ty i Twoi koledzy/koleżanki już klasyfikują! - wywaliliście mnie gdy się do "nich" odezwałem w oparciu o ich wyższość (wyższa kasta

stwierdziła, że nie mam prawa się wypowiadać w temacie "mediów"! A te Wasze media to kłamcy!

Bo piszą takie dyrdymoły że aż głowa boli - na poziomie nauki Ziemi można je obalić i zaliczyć w poczet chorych psychicznie którzy nie poszli do lekarza!
czarnyMag pisze:Czemu nie pamiętacie przeszłych wcieleń skoro Ja I ma Żona pamięta (i pamięta co drugi obywatel Ziemi)?

Powtarzasz się z pytaniami. Odpowiedział Ci już na nie Krzysztoff w innym temacie:
Krzysztoff pisze:No i właśnie dlatego ludzie nie pamiętają kim byli w poprzednich życiach, zamiast koncentrować się na życiu tu i teraz będziesz fascynować się czy byłeś insektoidem czy myślącym budyniem
[/quote]
A co mi odpowiedział wcielony w ciało - że sam nie pamięta przeszłości i dlatego ja mam mu uwierzyć bo on uwierzył

Zarąbiste! To nie jest mój problem, że duch wcielony w ciało wybiera "dobro" na podstawie amnezji a za to "dobro" uznaje amnezję
Ja przynajmniej pamiętam wcielenie poza Naszym układem słonecznym i czemu dokonałem jakiego wyboru?! Oraz wcielenie na Ziemi i czemu dokonałem wyboru - a jednocześnie Wiem, że mój duch opiekun idzie z poza naszego układu słonecznego bo swoim wyborem go zagarnąłem na siebie i pociągnąłem do siebie - A TY?!
Z skąd masz pewność ducha opiekuńczego i co takiego zrobiłeś by "on" się zdeklarował by iść za Tobą?!
Ale nie przejmuj się duchu wcielony - ja też g...wiem!